* Myohmy.

Ojojoj. Jag har fett varit i London nu. Och det var minst sagt händelserikt. Tyvärr hade dessa händelser ingenting med London att göra, utan snarare det som vi hade lämnat hemma. Men förutom det var det hur jävla trevligt som helst. Jag älskade det. Burmeserna var mysiga, staden var mysig, vi var mysiga. I loved it.

* London baby!

Nu är det inte många timmar tills vi åker. Jag är fortfarande så jävla opepp. Men jag antar att det kommer förändras imorgon. Ungefär när planet har lyft. Innan dess är det så jävla segt. Förövrigt så ska jag sova nu. Jag tror att det är det tidigaste jag har gått och lagt mig på... flera år. Typ.

Godnatt. Hejdå. Jag är tillbaka på torsdag någon gång. Snälla, smsa mig inte. Ring mig inte. Jag pallar inte och det blir dyrt. (Självklart finns det vissa undantag och jag tror att ni är så smarta att ni kan räkna ut vilka de är).

* Tre veckor.


Jag saknar min pappa. Jag saknar honom jättemycket. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jag trodde att jag skulle tycka att det var skönt att slippa honom ett tag. Det tycker jag inte. Jag saknar honom. Jag saknade honom redan dagen innan han åkte. Jag satt ensam i mitt rum och grät för att jag han skulle åka bort. I tre veckor. Tre veckor. Det är fan ingenting. Gud vad jag måste älska min pappa egentligen. <3

* London.

Det är fan stört. Vid den här tiden kommer vi vara hemmastadda i vårt lilla rum i London. I London. Det ska bli så skönt att komma bort. Det ska bli så roligt att vara i London. I tre hela dagar och tre hela nätter. Vad vi ska göra, det vet jag inte. Men förhoppningsvis kommer utforskning av staden ta en stor del av vår tid.

Åh. Det har blivit mycket utlandsresor för mig i år. Eller ja, för att vara jag iallafall. Glasgow, Berlin, Oslo, och nu London.

* Sötast ever.

"Min storasyster är som en förebild för mig. Hon är 17 år gammal och går på Kunskapsgymnasiet. Hon är väldigt musikalisk, hon kan spela piano och hon sjunger jättebra. När jag har varit och sett hennes konserter så har jag bara längtat upp på scenen. Hon har sjungit i kör också, hon fick inte så många solon, men när hon fick solon så var jag där och kollade. Ibland så jobbar hon på mammas jobb med sånt som behövs, det gillar dom på mammas jobb. Hon har brunt hår oftast, fast ibland svart. Jag tycker hon är finare i brunt hår som är hennes naturliga hårfärg. Hon har bruna ögon. Många säger att hon och jag är lika, det håller jag inte med om för hon är jättevacker. Hennes favoritfärg är orange, nästan hela hennes rum är oranget. Hon är 1,69 m lång tror jag, så jag är längre haha. Hon fyller år den 20 augusti. Hennes favoritmaträtt är köttfärssås och spagetti. Hon har många vänner. Hon är glutenintolerant. Det är nog därför hon gillar att jobba på mammas jobb. För mamma jobbar med sånt. Hon är en otroligt bra storasyster. Hon är alltid där för mig och det är hon för sina kompisar också. Hon har samma mellannamn som jag, Margareta."

Skrivet av min kära lillasyster.
Detta var alltså ett skolarbete hon gjorde. Man skulle välja sin förebild och berätta om den personen. Jag gillar min lilla lillasyster. Även om hon är längre än mig.


* But I'm OK.

Jag var arg. Jag är egentligen fortfarande arg. Jag vet inte på vem dock.

Min mamma kom in i mitt rum och sa att vi inte har någonstans att bo i London. Jaha? Kul. "Vill du skjuta upp hela resan eller ska vi fixa någonannanstans att bo?". Inte fan tänker jag skjuta upp något som vi har planerat sen i mitten av sommaren. Men jag har ju inga pengar till hotell. Tur för mig att jag har en rätt så förstående mor. Så nu har vi bokat rum (det sista lediga, thank god vilken tur vi hade) på ett jättemysigt vandrarhem som heter något på M. Och jag behöver inte betala någonting alls.I often wonder why I've carried all this guilt
When it's you that helped me put up all these walls I've built
Shadows stir at night through a crack in the door
The echo of a broken child screaming "please, no more"

* Pick me up and put me down.


* Jawohl!

Jag såg nyss klart Führerns elit. Det var ingen superbra film eller någon jag kände något speciellt för. Men den var förjävla hemsk. Jag tror jag grät i en halvtimme efter att Albrecht dog. Den enda vettiga människan i hela filmen. Fast jag antar att hans självmord var en vettigare handling än resten av de tyska soldaternas. Sköt ner barn gjorde de. Små oskyldiga ryska barn. Usch. Gud vad jag brydde mig.

* Time goes by so slowly for those who wait.


* Enough is enough.

Det är skönt att bara ha en. Magen blev för mycket. För länge sen. Den var ju aldrig min. Det är det folk inte förstår.

* Du måste va blind, blind, blind, blind.


Life sucks.
Godnatt.

* Ich kann euch nicht verstehen.

Folk gillar att missförstå. Det vet jag. Att världen är grå, det vet jag. Att jag hatar de mesta världen har att erbjuda, det vet jag. Att jag är misslyckad, det vet jag. Men jag behöver inte att folk påminner mig om det. För jag blir redan påmind om det varje dag, genom varje handling jag gör och varje mening jag säger. Men det som bevisar detta allra mest är hur jag har gett upp. Jag har lagt mig för andra. Jag är inte min egen person. Jag är vad andra vill att jag ska vara, men ännu mer vad andra inte vill att jag ska vara. Tro mig, det har jag märkt.

Jag duger inte till någonting och jag trött på det. Jag vill ha någonting jag är bra på. Nej, jag skulle behöva något jag är bra på. Något som bevisar för mig själv att jag inte är alldeles oduglig.

* Minna.Vad har alla emot henne? Vad har hon gjort? Jag fattar inte. Det här är en person som har varit igenom mer saker än någon annan jag känner, hon är den starkaste jag vet och hon är också en av de snällaste. Men av någon anledning ska folk försöka trycka ner henne hela tiden. Det finns ingen som förtjänar det så lite som hon gör.

Sen förstår jag inte heller folk som drar in oss, hennes vänner. "Alexandra och Bella hörrni gör minna en tjänst och lämna henne hon är inget att ha och är bara en dum liten fitta som inte kan nånting." Varför? Vad har ni emot min kompis era jävla äckel? Har hon gjort något? Är det något fel på henne? Svaret är nej.

Jag kan förstå folk som håller på och säger att "alla är avundsjuka på Lexie". För det borde de vara. Hon är snygg, hon har pengar och hon råkar vara bästa vän med Minna, som inte bara är känd och får göra grejer, utan hon råkar även vara en jävligt fin person. Och jag kan också förstå varför många är avundsjuka på Minna själv. För hon har ett så mycket coolare liv än er. Och hon har även en helt underbar bästa vän som gör mer för henne än vad många andra skulle. Men det jag verkligen inte kan förstå är hur den avundsjukan kan utvecklas till ett sådant hat. Ett sådant hat som får folk att säga saker som att de önskar att hon var död eller att hennes kompisar borde lämna henne eller att hon är fet och ful eller att hon förtjänar det som händer henne. För det gör hon inte. Hon förtjänar inte något av det här. Hon förtjänar ett perfekt liv utan problem och sorger. Och det vet jag att hon kommer uppnå en dag. För utöver henns egen styrka så finns vi där och tänker hjälpa henne med det.

Jag är stolt över Minna. Så jävla stolt. Hon har klarat saker som jag aldrig skulle klara av. Och det skäms jag inte för att säga, för det är inte små saker det handlar om. Hon är otrolig. Och hon är så jävla mycket bättre än er!

Minna, jag älskar dig.

* It's black and it's white.

Alltså, den här videon är så jävla bra. Jag älskar hur rolig Katy Perry faktiskt är. Och att hon typ driver med sig själv hela tiden.


* Do you believe it?


* Alarm clocks ringing, there's birds singing.

Det har varit söndag hela dagen. Jag har inte haft ångest sedan i fredags. Det känns så bra. Jag längtar inte tills imorgon, men det känns verligen... helt okej. Jag går tillochmed och lägger mig tidigt. Jag fattar inte. Men jag klagar inte.

Godnatt.


*

Jag sitter och kollar på Bridget Jones dagbok. Den är så mysig. Och det finns fan ingen härligare britt än Bridget herself. Fett charmig. Och hon har vänner som "älskar henne för den hon är". Jag önskar att jag också hade det.

Godkväll.

* Kryssa i vilka barnprogram du minns och se hur gammal du är:

[ ] 100 kilo godis
[x] abrakadabra
[x] allis med is
[x] anki & Pytte
[x] arthur
[x] babar
[x] bananer i pyjamas
[ ] barnen på luna
[ ] barnens detektivbyrå
[x] bert
Summa: 7


[ ] biker mice from mars
[x] brum!
[x] bröderna Fluff
[x] bullen
[x] dagensvisa
[x] disneydags
[ ] dj kat show
[x] doktor mugg
[x] doktor snuggles
[x] doug
Summa: 8


[x] ducktales
[x] ebba & didrik
[x] fem myror är fler än fyra elefanter
[x] hajk
[x] hjärnkontoret
[ ] ika i Rutan
[ ] joelbitar
[ ] jupiter
[x] kalles klätterträd
[x] kannan
Summa: 7


[ ] kenny starfighter
[ ] kosmos & kattis
[ ] KTV
[ ] leksakernas hemliga liv
[x] lilla aktuellt
[x] lilla sportspegeln
[x] långbens galna gäng
[x] nalle har ett stort blått hus
[ ] olle ek
[ ] pellepennan & suddagumman
Summa: 4


[x] pip-larssons
[ ] pippi pelikan
[ ] planeten pi
[x] pokémon
[x] REA
[x] rummel & rabalder
[x] rädda joppe - död eller levande
[ ] skrotnisse & hans vänner
[ ] skuggornas hus
[x] teletubbies
Summa: 6


[x] trasdockorna
[x] trazan & banarne
[ ] volrammos
[ ] ökenbio
Summa: 2


Total: 34
1-11; 10 år.
12-22: 15 år
23-33; 20 år
34-44; 25 år


* Mein Herz Ist Gift Für Dich - Fräulein Wunder

Justfan! Deras (sedan en vecka) nya video. Jag måste säga att den är riktigt bra alltså. Låten med, men det visste jag ju redan. Och Chanty är typ snyggare än någonsin. Jag säger bara 2:02. Gud </3


* Jag fattar inte hur männskan lyckas med att göra fult snyggt.


Älskade lilla pojke, det ser ut som pyjamasbyxor. Och jag hade förövrigt
nästan exakt likadana när jag gick i fyran. Och blusen. Jag älskar den.
(Men åh, benen. Ge mig benen.)

* Ingen ångest whatsoever. Jag måste ha varit snäll i år.

Jag har nu pratat med Maria, Rickard, Minna, Busken och Johan. Och det känns så jävla skönt. Jag har iochförsig mer skolarbete på en gång än jag någonsin har haft förut. Men det känns bra. För ingen är arg på mig och jag har ingen ångest och jag behöver inte känna mig dålig.

* Always find my place among the ashes.

Jag kommer aldrig förstå varför allt är viktigare än vad jag är.

* Rubrik.

Angående det här. Det blir seriöst värre och värre varje dag. Även om jag redan har sett alla avsnitt som går nu. Gud vad jag hatar att vara besatt. Och särskilt som Jessica har min säsong ett. Jag måste skaffa tvåan.

Men i vilket fall, det jag skulle komma till. Jag drömde om the hills inatt. Jag drömde att jag, Whitney och Lauren var bortresta tillsammans, säkert i Paris eftersom det avsnittet var i förrgår. I alla fall, vi hade bara två sängar i vårat hotellrum och av någon anledning hade W och L redan tagit varsin säng. Jag ba "men jag då?" och då svarade Whitney att jag självklart fick sova med någon av dem. Och då fick jag jättemycket ångest för jag ville inte att den som fick sova själv skulle bli ledsen. Jag ville såklart sova med Whitney, men det vågade jag inte säga. Sedan vet jag inte vad som hände för jag var helt plötsligt var jag och Felicia på väg till Kopparbo. Och väl där var vi jätteoroliga för att Alex, Måns och Johanna aldrig kom.

Det började som en helt underbart bra dröm, men slutade i katastrof. Vi låg typ och grät för att vi trodde att de hade dött eller något.


* Gud.


Hahahahaha puss.
(Georg gillar läget.)

* ...och en blinkande mugg.

Igårmorse, typ klockan 11, ringde min mamma och ba "vill du gå på high school musical on ice?". Eh ja? Så jag ringde Felicia och sen fick vi bråttom. Jag skyndade som fan hem och gjorde mig iordning, strök min kjol och åkte till Globen. Det var, om jag minns rätt, en en timme+45 minuters föreställning och det var coolt. Precis som alla gånger jag var på disney on ice när jag var liten. Då fick jag alltid en fin mugg med sån där god is i. Nu hade de en röd mugg som blinkade, typ asball. Den var lite dyr dock.

 

* I will sacrifice all I have in life.

Anledningen till att jag inte har skrivit något på fyra dagar är att inlägget under, det säger allt och jag vill inte att någon ska missa't. Men jag insåg att jag faktiskt saknar att skriva av mig lite smått ibland. "När fan hände det?" frågar jag mig själv.

Idag berättade min mamma att alla föräldrar ska få ett lösenord till sidan med min frånvaro och tydligen även provresultat och liknande. Jag insåg att jag nog måste prata med Johan om att komma ikapp. Och även börja gå på lektionerna. Jag räknade nyss ut hur många lektioner jag har varit på under de tre senaste veckorna, och jag vill inte ens berätta vad jag kom fram till. Jag skäms över mig själv och jag skäms över min ickeexisterande självdiciplin. Jag har i alla fall bestämt att imorgon ska jag gå på alla mina tre lektioner. Det är fan sorgligt att jag är stolt över mig själv för det.

Godnatt. Dröm gärna mardrömmar allihopa. Eller lyssna på en
stört bra låt.

Move your hands across me,
take my worries from me.

*

Jag hatar människor.

Jag hatar dig och dig och dig och dig och dig. Snälla, ta det personligt.
Det är allt jag begär.


* Gud vad jag inte vill till skolan imorgon. Och då har jag ändå inte varit där sedan i tisdags.


* A new breed.

Förresten läste jag något igår som jag tyckte om. Det är så rätt.

Bill wasn't anything less than beautiful.
For being a guy, he was rather feminine,
but not in a bad way. He didn't act gay or
straight or anything in between, he was
just Bill. Bill was a new breed.


* Snor all over.

Imorgon ska jag jobba. Haha, jag bara längtar efter att skicka iväg snoriga brev till våra stackars medlemmar. Och ännu mer, få deras respons. Eller ja, det får väl kansliet ta hand om. Och jag ska jobba, på en söndag. Det ä fan ofriskt. Särskilt som jag faktiskt är ofrisk. Och gud vad jag tjatar om det.

* Just didn't drink enough to say you love me.


* Kort åsikt bara.

Gud vad jag hatar folk som utnyttjar andra människors svagheter.
Det var bara det  jag ville säga.


* Bra, bra, bra.


* SÅ inte jag.

Oh mein gott. Jag är största nörden. Jag insåg nyss att mitt favoritprogram faktiskt är the hills. Det gick ju typ nyss, så jag vaknade liksom upp till det, och jesus vad glad jag blev. Jag skippade fan frukost. Och precis nu fortsätter det, yes!

Det här är inte jag.

* Men jag gillar sniglar.

Jag kom just på en grej. Eller ja, insåg är väl snarare rätt ord. Fyfan va min blogg ser oseriös ut. Vem i helvete ska ta en människa som skriver på en pridefärgad bakgrund (och med en jävla snigel i hörnet) på allvar? Puss på mig alltså.

* Orättvist.

Gud. Morgondagen kommer suga. Den kommer suga så hårt. För just imorgon verkar alla vilja vara med mig. För en gångs skull. Men det går inte, för jag är sjuk, sjuk, sjuk. Jag som så gärna ville gå ut med min nya halsduk som min för-att-jag-är-sjuk-snälla mamma köpte till mig idag. Men nej. Imorgon ska jag ligga i min säng, kolla på fucking åmål och bli fet. Precis som ikväll, fast med ändringen att det inte blir Harry Potter (<3) Det gillar vi.


* You should have known better than to lean on me.

Jag hatar "embedding disabled by request", men vafan.

* To think that I gave in to sweet temptation.

Det finns två sidor. Två totalt olika sidor. Och det finns en gräns, en tunn linje. När någon överskrider den linjen, då gör det ont. Jävligt ont. Frivilligt eller inte, det gör ont. Och vad som gör ännu mer ont är när personen i fråga inte är medveten om vad som händer, vad hon gör.

Jag behöver någon som berättar för mig att det blir bättre imorgon.

* Couldn't hide the emptiness, you let it show.

Jag är pigg. Min kropp är inte pigg, inte det minsta, men min hjärna har av någon anledning fått fö sig att vara det. Jag fattar inte. Det måste fan vara ofriskt. Jag hatar mig själv.


* Nu har jag en snigel i min blogg.

Och vi gillar't.


*<3


* Detta är inget tyck-synd-om-mig-inlägg. Pff.

Det här suger så hårt. Idag, igår. Igår blev jag ivägskickad till skolan med feber (tack mamma, jag älskar dig också) och idag är bara världens sämsta dag. Jag har ont överjävlaallt och feber och låter som en kråka och det känns som att mitt huvud är fullt av snor. Det är inte kul. De två senaste dygnen har jag ätit tre muffins, ett äpple, några kakor och fyra skorpor. Jag är hungrig och jag mår illa. Det suger.

Jag vet fan inte ens vilken dag det är.