* Learn something every day - 31/3.


* Learn something every day - 30/3.


*

Känslan av tomhet när man har läst ut en riktigt jävla bra bok. En sån där som man inte riktigt förstår, men älskar. En sån som Lilla Stjärna.

* 29/3.

Igår hände en häftig grej. Vi hade lagt ut vårt piano till försäljning på blocket. Igår kom en för att titta på det. Först spelade han på det i kanske tio minuter. Sen tog han isär hela pianot haha. Jag fattade ingenting. Det slutade med att han sprang till Ica för att ta ut pengar och att Filip kom och dom två drog ut pianot på en gammal matta.

Och gissa vem köparen var? Pianisten i Mando Diao.

* Jag tänker knappt på något annat än Paris.

Det känns så himla bra att det i Paris är mellan 16 och 19 grader om dagarna och 12(!!!) nu på kvällen. Klockan elva. På kvällen. I slutet av mars. Tänk då hur varmt det kommer vara där om en månad. Jag kommer gå i jeansjacka, ååh. Det har jag längtat efter sen november ungefär.

* 26/3.

Igår blev det våfflor till middag, imorse blev det våfflor till frukost och snart blir det våfflor igen. På Scufferiet den här gången. Med lilla Felicia. Hade förresten tänkt ta bussen till Liljeholmen idag och köpa alla fina saker jag hittade på Indiska där i torsdags. Men den jävla bussen går inte dit på lördagar. Kom igen liksom. Så det blev inget av med det, tänker inte ta nån jävla tunnelbana dit, det tar ju tusen år. Och till stan orkar jag inte heller åka, orkar inte med så där mycket folk. Haha. Vilken tönt jag är.

Längtar till Paris

* 2011.

Förresten, gud vilket bra reseår för mig. Resa måste ju vara det bästa som finns. I år har jag redan fyra inplanerade. Om nu festival räknas och det tycker jag att det gör.

Paris 25-30 april
Sicilien 18-25 juni
Peace&Love 28 juni-2 juli
Magaluf 5-12 juli

Så himla fint.

* Paris!

Nu har vi bode bokat och betalat, äntligen! Så nu är det officiellt, jag ska ÄNTLIGEN få åka till Paris. Jag har nog velat det hela mitt liv. Ett av mina drömresmål tror jag. Och det är ju det ultimata att åka dit med pojken min. Haha.


Moulin Rouge, Eiffeltornet, rödvin, Mona-Lisa, Champs-Élysées, Disneyland
osv. Gud vad jag längtar.

* Learn something every day - 25/3.


* Våffeldag+lönedag.

Måste vara världens bästa dag!
Idag ska vi även boka. Hi hi.


* 24/3.

Jag har varit med Olivia på intagningsprov två dagar i rad. Bägge gick visst bra. Efter det igår åkte vi till Solna centrum och jag köpte (läs: fick av mamma) byxor och nagellack. Idag gick vi runt i centrumet i Liljeholmen. Jag har aldrig varit där förut, trots att det ligger så nära hemma. Där hittade jag en billig, liten, virkad väst, som jag har letat efter. Så det har varit två bra dagar för mig. Haha.

Btw, det blev ingen jävla sallad igår.

* 23/3.

Snart ska jag åka till Jakobsberg med min lillasyster och göra henne sällskap när hon ska göra sitt intagningsprov. Efter det ska vi äta pizza precis bredvid. Eller kanske tar jag en sallad, jag håller på att bli nyttig nämligen. Sen hem och baka kakor. Nyttig var det ja... Haha.

Två dagar till lön!

* Vår.

Nu har temperaturen gått upp till 14 grader, så jag måste bara gå ut. Ska träffa Mira i Sumpan. Hon är fin hon. Hejdå!

* 22/3.

Seriöst. Känslan av att stiga upp ur sängen, gå ut genom min dörr, titta på termometern i fönstret och se 12,4 grader. O-S-L-A-G-B-A-R. Sen att det säkert inte är så varmt som det borde vara, för att det typ blåser eller något, det är en annan femma. Men ändå, 12,4 grader <3

* Glömde.

Grattis på namnsdagen morfar.

* Bengt-dagen.

I minne av världens bästa morfar, idag på Bengt-dagen, har jag fyllt dumleskålen med dumle. Det kändes rätt. Men det känns fel att ta flera stycken, man får ju egentligen bara ta en.
Jag saknar min morfar <3

* 21/3.

Idag har Olivia sina första skolauditions. För hon ska börja gymnasiet, herregud! Hur som helst, eftersom hon har två olika på samma dag med tre timmars mellanrum och eftersom att skolan ligger nära Filips jobb har Filip bjudit med henne på lunch. Så nu sitter dom förmodligen tillsammans på Donken i Sickla. Så himla gulligt tycker jag.

* 20/3.

Idag ska vi åka till min farfar! Det är så himla kul att han har börjar vilja träffa oss igen. Han tyckte det var så jobbigt förut. Men nu har vi börjat träffa honom ganska ofta. Eller ja, några gånger per år. Men det är stor skillnad från innan. Så idag ska vi åka dit och äta kött och äppelkaka. Det ska bli mysigt, men det är jobbigt att han bor så jävla långt bort. Tur att vi har Filip (dvs bil). Haha. Puss på honom. Och på farfar.

* Behöver inspiration.

Det känns som att jag inte får någonting gjort. Jag får mindre och mindre inspiration till att göra saker. Jag börjar saker, som att städa mitt rum, skaffa gymkort, börja scrapbooka, söka jobb. Men jag gör inget klart. För det känns som att "det är ingen brådska". Jag har ingenstans jag ska. Jag har inget jobb, medans alla mina vänner har jobb. Så jag är ändå bara hemma hela dagarna. Det är så jävla värdelöst. Jag har aldrig haft det såhär tråkigt, vägt så mycket som jag gör eller varit så trött som jag är. Jag måste verkligen ta tag i det, men det blir aldrig av. För jag har ingen jävla inspiration.

* Hjälp.


* Låt mig bara vinna på lotto eller något?


Jag har shoppingabstinens

* Learn something every day - 13/3.


* 13/3.

Trevlig dag med Jessica och kväll på Gaudi igår. Idag har jag varit trött, men ändå har jag både åkt till Barkarby med Mira samt bowlat med Olivia och Filip. Det + mammas 50årsfest i fredags = bra, skön helg. Imorgon blir det jobb. Godnatt.

* Kalasdagen!

Även om mamma gnäller över att det är mycket att jag göra märker jag att hon är glad, hon tycker också att det ska bli jättekul. Det är så himla mysigt att ha hela släkten på samma ställe. Och alla hennes vänner kommer, det är bara en person som inte kunde komma. Vi har redan varit i lokalen och fixat nästan allt, vi gjorde bla världens största sallad. Om en och en halv timme ska vi tillbaka och fixa det sista. Men nu måste jag duscha, hej!

* À la crêpe.

Äntligen hemma efter mysig middag med mycket pannkaka (ha ha) och lite förberedelser i lokalen inför mammas 50årsfest imorgon. Middagen var så jävla god. Revbensspjäll med jalapeños-och-ost-crêpe till huvudrätt och en crêpe med vit choklad, nutella, jordgubbssås och vaniljglass till efterrätt. Mmm! En gullig grej idag var att mammas jobbarkamrater i förväg hade ringt till restaurangen och beställt en fin, dyr cider som stod på bordet när vi kom dit. Som en liten överraskning. Så himla snällt.


Min efterrätt, Olivias jättestora och mammas pyttelilla haha

* Learn something every day - 9/3.


* 10/3.

Grattis mamma!!!
Mamma verkade bli jättenöjd med sina presenter imorse. Hon fick en klocka (en dyr jävel) av pappa, en fonduegryta+en extra snygg shoppingkärra (haha) av mig och Olivia, och ett c-vitaminbombste av Filip. Men fler överraskningar väntar imorgon... Hehe.

* 9/3.

Imorgon fyller min älskade mamma 50 år. Det kunde man inte tro! Men så är det. Min mamma är världens, världens bästa mamma. Och jag älskar henne. På födelsedagskvällen ska vi ut och äta crepes och på fredag blir det fest i lokalen! Och jag kan knappt vänta tills vi får ge henne hennes presenter imorgon, vi har så himla bra presenter. Puss mamma.


* Bebisar <3


* Semmeldagen samt våran dag!

Idag har jag inte njutit något ovanligt mycket av att vara kvinna, men semlor har jag ätit. En riktig semla från Barbro och en semmelcupcake från Cupcake STHLM. Värt. Nu är det Big Brother, godkväll!

* Nelly.com.

Haha seriöst. Äntligen har de kommit på att det behövs.
Som jag har svurit över saknaden av sökfunktion.

 


* 6/3.

Igår hade vi en trevlig kväll på Ace, även om vi inte fick träffa Lotta som mycket som vi hade hoppats. Ikväll ska jag och Olivia bowla, för det är sista dagen på hennes lov. Kul kul.

* 5/3.

Ace ikväll!!! Men först nivå, puss och hej!

* Cupcake STHLM.


En Selma! Dvs en semmelcupcake. Så jefla god.

* 4/3.


Igår fick vi, på jobbet, ett tips på världens bästa ställe. Hoppas jag iaf. Det är ett konditori på St Eriksplan som gör glutenfria cupcakes. Så dit ska jag senare idag och hämta upp en liten beställning som vi gjorde igår. Och om dom är goda kommer vi nog handla där varje dag.

* 2/3.

Idag har jag köpt ännu en sommarklänning. Jag köper bara sommarkläder nuförtiden. Det är verkligen dåligt, jag får ju inte ha dem på mig. Känns nästan som att jag slösar pengar på ingenting. Åhh.