* <3


* 30/1.

Igårkväll var vi på ego, världens minsta, men helt okej ställe. Tog bussen hem till Sumpan, var jättepigg när jag kom hem så jag satte på ett avsnitt av gossip girl, men somnade såklart efter fem minuter. med taklampan tänd Vaknade klockan halv åtta och fattade ingenting. Idag har vi firat Filips tjugoårsdag med min familj, farmor och Leif. Och nu på kvällen har vi suttit och kollat i mammas gamla fotoalbum från åttiotalet. Jag älskar kläderna och frisyrerna. Men det gör så jävla ont att se mormor och morfar. Jag trodde att det skulle börja kännas bättre snart, men jag saknar min morfar mer och mer för varje dag. Jag är liksom aldrig helt glad.

* 28/1.

Hej morfar. Idag var jag nära dig för allra sista gången. Eller, det var ju inte du egentligen. Det var bara din kropp. Det var så jobbigt, jag trodde aldrig att det skulle kännas som det gjorde. Men samtidigt som det gjorde ont så var det fint att höra alla snälla saker folk hade att säga om dig. Alla tyckte om dig. Varenda människa som träffade dig föll för din charm direkt. För du var verkligen så jävla charmig. Och så söt och snäll och rolig. Och jag älskade dig, älskar dig. Men framförallt så älskade du oss. Du älskade oss så himla mycket. Du bara gav och gav. Och du var alltid vår räddare i nöden. När något behövde fixas fanns du där, jag tror du har lagat det mesta nån gång.

Ungefär en vecka efter att ditt liv tog slut drömde jag om dig. Världens bästa dröm och jag var så ledsen när jag vaknade. Jag drömde att du gav mig en kram och en dumle. Drömmen var inte mer speciell än så, men det är allt jag vill ha. En kram och en dumle. Bara en enda, sista gång. Men det går inte. Men jag ska köpa en påse dumle nån dag snart. Och så ska jag äta en, bara en. För fler fick man inte. Det var nog därför det var så gott.

Trots allt så är jag glad att du får vara med mormor som du ville. Och jag vet att nån dag ses vi igen. Det allra sista jag sa till dig var "Hejdå morfar, vi ses snart". Det kanske inte blir snart, men det är nog ändå okej. Efter idag känns det okej. Och när vi ses hoppas jag att du har en dumle i fickan till mig. Hejdå, världens bästa morfar.


* Jag saknar dig, morfar.

Jag vill inte gå och lägga mig. Imorgon kommer vara den värsta dagen i mitt liv ungefär. Men jag blir så illa tvungen, kan ju inte gärna somna i kyrkan.

Fyfan för det här </3

* 26/1.

Idag har jag för en gångs skull haft en del att göra. Först jobbet, sen åkte jag in till stan för fika, bokning av resa (Magaluf) och lite shopping tills på fredag. Med en ofrivillig Filip kan jag tillägga. Efter den hemska upplevelsen ville han unna sig lite fet mat och det slutade med att vi åkte och hälsade på Mira på donken. Och nu ligger vi här, tjocka och lata. Snart ska vi nog sova. Godnatt.

* Jävla galningar!


Men jag älskar min tjugoåring.

* Learn something every day - 21/1.


* 21/1.

Idag fyller min fina, fina pojke år. Eller man kanske jag ska säga eftersom han fyller tjugo. Strax kommer han hit och ska leka med alla presenter han fick imorse, och ikväll ska vi till Grand Hotel och äta födelsedagsmiddag. Efter det ska vi bara hem och mysa och ta det lugnt. Förhoppningsvis med något mysigt han har köpt på Systembolaget idag, han fick nämligen presentkort.

Vilken flott vecka jag har förresten, både Café Opera och Grand Hotel.


* 8/1.

Jag är så jävla sjuk. Jag har ont i huvet, i öronen, i ögonen, i halsen och i näsan. Hade jag inte världens bästa boyfriend, syster som gör juice åt mig, gossip girl och the hills skulle jag nog dö. Eller det allra viktigaste; alvedon.

* 6/1.

Jag tror jag är sjuk. Pizza till middag. Hej.

* Nyårsafton!!!

Bilder från nyårsafton. Helt utan ordning. Bilder tagna från Elin, Daniel Alexis och Hanna Nilsson Orest.  Haha, så himla vuxen jag är.

* "And I wanna play. I really, really do."

Tidigare idag såg jag klart första säsongen av Veronica Mars. Då fick jag lite ångest, vad ska jag titta på nu? Det slutade med att jag började se om första säsongen av Dexter. Så bra. Bättre än jag minns. Och extra bra med lite mangorippelglass. Puss på det.

* 1/1!

Rghgskmtlkf, vilken jävla trötthet. Orkar inte. Jag älskar nyårsafton för det kan aldrig vara en normal kväll. Pussar, hämnder, lycka, kyla, hemligheter, spyor, dörrar som går sönder, snöstorm, tårar, sms man inte minns, bilder man inte vill se osv osv osv. Men som vanligt var det en bra kväll. Kunde varit bättre. På många sätt. Men den slutade bra när Lina bjöd på stekt ägg. Fin-Lina.

Nu måste jag upp och äta frukost. Eller lunch. Eller middag. Vad det nu blir.