* Grattis snygging!


* 31/3.

Hej hej! Jag sitter i köket och äter kaka och tittar på Dawson's Creek, också kallad "serien om han som gör film". Världens bästa serie iaf. Puss puss!
Ps. För den som undrar vad jag har i pannan är det ett äppelmärke. Ds.

* 29/3.

Igårkväll kan man säga att jag och Felicia sökte ett litet, litet jobb. Men det är egentligen inte ett jobb, det är mest roligt. Men pengar får man och det är alltid trevligt. Så nu vi håller vi alla våra tummar och tår för att vi ska få det!


* Skivaaa!

Fyhelvete vad kul vi hade igår. Jag önskar att alla kvällar var som igårkväll. Alla var jätteglada, jättetrevliga och jättefulla. Imorse (14.30) när jag vaknade var jag bakis och fortfarande lite full. Jag vet inte varför, men jag älskar det. Nu mår jag fett bra. Puss.

* 27/3.

Ikväll är det dags för årets första skiva. Temat är sex, drugs & rock'n'roll. Kokainet och svampen är på g!

* <3


* Learn something every day - 22/3.


* Min helg.

I fredags hade vi Bella-och-Jessica-dag/kväll. I lördags var det årets finaste väder, man behövde nästan ingen jacka. På kvällen var vi på nån slags vuxenfest i Bålsta. Det var världens kortaste kväll. Och den var lite sådär. I söndags hade jag och Filip 250dagarsdag. Jagt fick många pussar. Hej!

* Söta morgonbilder.


* Puss.


* Det är klart.

Okej, jag behövde/fick inte se det, men det kändes inte heller helt bra. Att bara sitta där utanför medans min vän blir typ mördad. Men hon verkade ta det som en man. Nu är hon ascool, men kan tyvärr inte prata.

* Snart är det dags.

Jag har precis slutat jobba och om en halvtimme åker jag. Jag är fett nervös, har ont i magen och allting. Och det är inte ens jag som ska göra't! Herregud.

Ikväll ska jag förövrigt träffa Kajsa som jag inte har sett på år och dar av olika anledningar. Puss på det!


* 18/3.

Idag ska jag få se på när nån random kille har sönder min väns tunga. Det kommer vara blod och jag kommer kräkas och dö. Men vad gör man inte för fina vänner? Det här har hon dessutom tjatat om sålänge jag har känt henne ungefär. Så det är fan på tiden.


* 15/3.

Idag ska jag ha ett helt sjukt avgörande möte i skolan. Det känns så jävla konstigt. Men det är fan på tiden. Nu ska jag gå, hej!


* Fina, fina, fina människor <3

De senaste dagarna har varit så bra, så bra. Världens bästa Johanna har varit här sen i tisdags. Vi har myst och ätit hela tiden. Igårkväll var vi i Älvsjö, där fanns en strippa och ett antal andra sköna människor. Bla Måns och Malin. Dom kom i till Stockholm i torsdags. Dom är så söta.

Johanna, Sofia, Felicia, Måns och Malin, jag gillar er. Puss.

* Fett fånig <3

Jag älskar att vara kär. Det är så himla fint. Ibland känns det som att jag är i en saga, en sån där där prinsen och prinsessan lever lyckliga i alla sina dagar. Allt är så mysigt, jag behöver aldrig vara ensam, jag kan få en puss precis när jag vill. Dessutom så finns det någon som tycker att jag är typ bäst i hela världen. Hur fint är inte det?

* Fett söt tjej.


* 10/3.

Idag fyller världens bästa mamma år. Hon är inte så ung längre, men lika fantastisk för det. Puss på henne.

* 4/3-10 <3

Jag och mina fina vänner var på vårt livs konsert i torsdags. Den här:


* Det här är jag när jag hostar.


* Jag hittade just min dators inbyggda kamera, jaaa!