öhm nej

Kan man säga motför istället för jämfört med? Nej, det kan man inte, JUSTE!


IQ 114

Gjorde nyss värsta iqtestet och resultatet var minst sagt oväntat haha. Mitt iq är 114, vilket tydligen är övernormalt. Och jag fick bättre resultat än 82% av populationen. Mohaha! In your face alla som säger att jag är dum! (a)

slutade iaf tidigt

Hallå :) Hade friluftsdag eller idrottsdag eller vad dom kallade det idag. Det var rätt segt. Först hamnade jag i cpgruppen så jag bytte lite grann. Vi fick iallafall lära oss att packa, sätta upp tält och laga mat. Och ligga i gräset. Det var ioförsej skönt, men rätt tradigt att göra hela dagen typ. Imorgon är det the big race liksom. Vi ska orientera i ursvik och typ dö. Nu ska jag äta nåt, är hungrig fastän jag åt glass nyss. Tjoho!


image88

hoho

Godmorgon :) Ska strax dra till skolan. Härligt uppvaknande idag till Monsoon. Wiho. Nu måste jag hitta några matchande strumpor. Hejhopp!

godermorgon

Jag tillät mej själv att försova mej lite idag, för jag var nämligen uppe till halv 6 (!!!) igår och gjorde so. Okej, lite innan 5 iallafall, sen satt jag i mitt rum och väntade på en viss video på mtv (a) Tur att den kom annars är risken att jag inte hade hunnit somna innan väckarklockan ringde. Men som tur är blev mitt buddhismgrejs klart och det är väl det som räknas.

image86

(Btw så är detta mitt 200:e inlägg.
Det är inte mkt, men det är ju
värsta jämna talet)

för sent för att vara söndagskväll

Yo! Helt opassande, men vafan. Igår åkte vi in till stan och på kvällen var det nrj. Vi mötte ju tyvärr aldrig dom andra, vi blev ihjälklämda och vi promenerade lite längs strandvägen. På kvällen var dött hemma, men jag gick ju iaf inte och la mej så sent. Idag har jag pluggat, suttit i tornparken, fikat massor och pluggat lite till. Har kännt mej jävligt duktig. Tyvärr är soskiten inte riktigt klar än, men det kommer den vara innan jag går och lägger mej. Det har jag bestämt. Kan hända att jag inte somnar förrns klockan fyra då, men det må så vara. Klart ska det bli.

Btw, vilka grejer man kommer över på youtube ibland haha kolla
här


image85
hahaha

dress=done

Igår åkte jag och mamma till stan för att kolla efter balklänning. Jag hade nästan gett upp hoppet, men efter ett par timmars letande hittade jag den. Det var inte den finaste jag någonsin sett (men himla fin ändå), och inte alls som jag hade tänkt mej min balklänning, men det var liksom the one. Så jag är supernöjd. Sen igår var det rix fm, vi var lite sura för att Mika inte kom, men det var kul iallafall. Idag är det nrj och vi ska typ till stan. Tack o hej!

 

min klänning & närmare bild på tyget


Lisa, Issa, Lexie, Minna, jag & Mira på rix fm igår :)

wow ;)

image78
Gammal bild, men ack så ball! ^^

utegångsförbud?

Igår blev vi nästan klara med filmen, men pga omständigheterna räknar dom det som att vi blev helt klara. På kvällen hade Sinika kalas (jag måste sluta säga så). Det var väl trevligt och så, men jag hade sovit tre timmar natten innan, plus att jag inte direkt var på humör. Ett-halv två gick jag och Jessica hem till mej. Det var skönt. Vi kollade på Bert och åt kladdkaka. Och mina goda kakor som är torra. Idag har jag inte gjort mycket. Lite plugg bara. Mina föräldrar verkar inte ta så strängt på det här med utegångsförbud. Det är nästan som annars, förutom att jag måste plugga. Hum, jag undrar om dom egentligen vet vad utegångsförbud är... Tjohej!



effektiv dag

Den här dagen har i alla fall varit bättre än gårdagen. Kanske för att jag idag hade något att sysselsätta mej med. Har nämligen kollat igenom massor med gamla tidningar och lådor med affischer och sånt. Så nu är min garderob lite uppdaterad och framförallt varierad. Har även kollat på lejonkungen, my all-time-favorite. Världens sötaste. Senare ska vi promenera är det tänkt, skönt! Var ute i två timmar imorse och det kändes verkligen bra. Fick lite annat att tänka på också. Ikväll borde jag ändå ta tag i mitt rum, samt leta upp resten av folkets kvarglömda grejor (vilket jag är säker på att det finns mycket av, eftersom jag hittar nya hela tiden). Nu sitter jag och lyssnar på den dära Anastasialåten på tyska haha, den är rätt söt. Humhum... Där tog det slut, hejdå!


bara en jävla månad

Antar att jag inte är ensam om att ha tänkt på det. Idag är det den fjortonde maj och om exakt en månad är det skolavslutning och tiden i ängskolan är över. För alltid. Vilket jag fortfarande har problem att fatta. Men liksom, en månad är ingenting. Ingenting. Sista veckan är det ju också kärleksveckan, vi har typ två idrottsdagar, den här veckan är vi ledia torsdag-fredag. Fyfan, det är typ ingen tid kvar. Och imorgon har jag två prov som jag misstänker att jag kommer få IG på. Den tanken är alltid härlig. Idag när jag kom hem sov jag i typ tre-fyra timmar. Det var riktigt skönt, jag sover ju mer eller mindre ingenting. Men som sagt, jag ska sova ikapp i sommar eller nåt, det får fanimej räcka!

 image72

.

Cpdag

sbn (:

Igår var kulkul :D Nu ligger Issa & Lisa i mitt rum och gör något roligt medans Mira ärr och gör sej iordning hos sej. Jag ska väl typ duscha straxt. Sen ska vi promenera, sen göra bananasplit och kolla på melodifestivalen från igår.

     

det luktar parfym i mitt rum

Idag har jag tyvärr inte städat, så det får dom stå ut med. Snart kommer dom, göra sej iordning. Sen shake shake. Härligt! :) Synd bara på melodifestivalen, men den ser vi ju imorgon förstås. Hejhopp, tack för mej och detta 100% onödiga inlägg!
image63


en del tycker man om :)

image62

it's over, thank god

Nu är det iallafall över, blir det fel så blir det fel. Men pressen är över.

Den här dagen har varit lååång. Lyckades som tur är skjuta upp biologiprovet. Fick se den roliga filmen istället haha. Fick ioförsej lite sömn vilket alltid är skönt när man sover ca fem timmar varje natt. Lisa, Mira & Issa var här och bakade kladdkaka och var allmänt underliga. Trevligt. Imorrn är det sbn som gäller, efteråt ska vi sova här ifall dom fortfarande vill, vem vet höhö. Nu ska jag återgå till att bara vara lycklig, så länge det varar liksom. Hejsvejs!

image61

jävla gymnasieval

Det är en timme kvar och jag har inte bestämt mej! Hur fan ska jag göra? Aaaaah!

hata

Apropå ångest känner jag att allt går åt helvete just nu. Först är det allt det vanliga. Sen några grejer som kom upp typ i veckan. Sen det här idag förstås. Utöver det så har jag massor med läxor också som jag inte orkar göra. Fan för allt. Men snart är det sommar, vilken jag ioförsej har blandade känslor inför.

Helvete

ångeeeeest

Sam-sam eller sam-språk?
Gammalt och mysigt eller nytt och fräscht?
Magkänsla?
Vad känns bäst?
Frans Schartau eller Kunskapsgymnasiet?
Fan, jag kommer inte kunna välja.



humhum

Jag är "43% non conformist"
vet dock inte vad det är

usch för bajs

Igår köpte vi då biljetterna. Efter gick vi runt en stund, skönt med lite luft. På kvällen tog vi en kort men skön promenad. Åt lite kladdkaka också. Idag har varit en kort dag. Bara no, idrott och engelska (+snack med syo). På blocket skulle vi nämligen till bajsverket, vilket jag (och dom flesta andra hoppas jag) skippade. Jag, Lisa & Sinika gick runt lite i Sumpan istället. Tänkte plugga no eftersom jag har prov imorgon. MVG MVG MVG. Eller hur.


image60
tänk dej stora såna här fyllda
med människoavföring.
Inbjudande? Öhm NEJ!

<3

image58
Åh, Jesus of Suburbia är typ en av 
världens bästa låtar genom tiderna :D

hola

Godmorgon ;)
Kollat på tv hela morgonen. Senare idag ska vi köpa biljetter till sbn (eller bara ge pengar till dom, jag vet inte), som jag nu har bestämt mej för att följa med på. Det blir nog kul hoppas jag :) Ikväll skulle vi åka och fira mammas kompis som typ har fyllt år, men det var tydligen bättre om jag stannade hemma.

image57

ajaj

Vet inte om jag kommer till skolan imorgon, maybe baby! Vi ska ju få Borås-besök, det vill man ju inte missa haha. Sen är det ju även klädsim, borde jag heller inte missa. Men jag får se hur jag mår in the morning. Just nu är det väl sådär. Dagen har varit skit. På alla sätt. Men jag fick faktiskt hemmagjord milkshake och den var god. Fast sur. Nu äter jag läkerol och har ont i magen (pga dom tror jag, så jag bör nog sluta). Fan vad jag klagar nu, men jag har ont i huvudet, så nu ska jag nog strax gå och lägga mej. Gute Nacht!

image56

stackars mej?

Jag tror att min pappa tycker synd om mej, för han kom nyss in, gjorde en "aawh stackars dej"-min och klappade mej på huvudet. Det är väl bättre än när han skriker på mej, men lite underligt kändes det.

:/

Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan

image59

<3

Död dag idag. Har lyssnat på musik i mitt rum helaste dagen. Kom på hur länge sen det var jag lyssnade ordentligt på dom här sötnosarna^^

image55
(jävligt gammal bild haha)

min helg

I lördags efter vår lilla utflykt följde Miran med hem och vi kollade på tv och åt ostbågar & mina goda kakor. Sen på morgonen kollade på vi på Bert, det var fan länge sen sist. Sen skulle vi tydligen plugga på golfängarna med lite fika. Det var mysigt, men varade inte så länge för min del. Sen på kvällen tänkte jag vara duktig och plugga biologi, men då sa Jessica åt mej att ringa. Vi la på klockan ett. Så det blev inte mycket pluggande för min del. Idag lyckades jag & Jessica genomföra åtminstone en av våra stora planer. Mamma, det var fan läskigt haha.

  


intressant?

Jag sitter och gör dom där satans testen. Idag har jag lärt mej mycket jag inte visste om mej själv. Jag är en strawberry daquiri, jag är 60% killig & 40% tjejig, jag borde ha lila hår, jag är "a passed out drunk", jag är inte läskig (det känns ju bra), jag var en uggla i mitt tidigare liv, det är 57% chans att jag hamnar i helvetet, jag skulle passa in år 1954, jag är 48% paranoid schizofren, jag kommer från solen och jag väger tydligen 80 kg haha. Sånt är ju alltid bra att veta :)

image52

<3 <3 <3

image51

ostbågar <3

image50
Jag är kär. På riktigt.

Helg :D

Igår försov jag mej och missade non och typ halva gympan. Men eftersom det var spring runt Löt hann jag inte vara med alls. På blocket var det stadsvandring, vart vi var är jag inte helt säker på. Menn vi hamnade mitt i stan i slutet. Efteråt åkte jag och Lisa till Kista (andra dagen i rad) och jag köpte en avslutningsklänning, woho! Väl hemma satt jag vid datorn tills det var sådär nästan äckligt sent. Igen. Måste sluta med det. Idag fick vi tillbaka det muntliga provet i tyska, och jag fick MVG-, inte fy skam! På son gjorde vi den där konstiga frågesaken (skulle föreställa nåt slags prov), vettefan hur det gick, men G får jag väl iallafall. Hoppas dock på lite mer. Efter skolan har jag inte gjort något annat än sminkat Olivia och lockat håret haha. Imorgon på dagen hoppas jag komma på något att göra, kvällen är planerad. Sitter just nu och lyssnar på Ich bin nicht ich, jag älskar den :) Nu ska jag gå och köpa ostbågar, smarry smarry! Hejhopp

           
min avslutnings-  jag med lockar          sötnosen själv :)
klänning               haha

duktigshoppat

Yoho
Himla härligt med skola idag. Verkligen. Var inte med på gympan idag pga förkylning. Men jag bar Jessica på vägen tillbaka, så jag fick lite träning jag också. Höhö. Vi filmade på bilden, så nu har jag inga scener kvar. Skönt! Sov även lite när dom andra filmade. Ännu skönare! Efter skolan väntade jag med Jessica på att hennes pappa skulle komma och hämta henne med bilen. Så jag var hemma lite senare än väntat, men det gjorde ju ingenting. Sen sov jag lite till, tills jag blev väckt och tvingad och lämna min sköna säng för att handla kinamat. Gott ioförsej. Efter maten hade jag piggnat till och kom på en massa saker som jag behövde. Så jag åkte till Kista och införskaffade lite saker. Rätt basic liksom. Typ enfärgat och sånt. Så jag kände mej duktig. På vägen till Kista träffade jag Mira btw (Muhammads undergång). Nu är det sent, godnatt!


mina inköp :P


:)

Godkväll :)
En stund efter att jag kom hem från Lisa skulle jag iväg igen. Skulle möta Mira, Lisa, Issa, Gabbie & Sinika för en fika. Rätt trevligt, men jag var även rätt död. Efteråt gick jag, Mira & Lisa på en liten promenix. Mira tog sedan bussen hem och jag & Lisa gick in på ica maxi och typ kollade på smink. Sen köpte jag choklad och vi gick därifrån. Kom hem, det hade även mamma och Olivia gjort. Dom hade varit i Småland. Sen har jag varit hemma och haft tråkigt. Imorrn börjar skolan. Kul? Nej. Jaja, ska väl sova nu. Godnatt!
 image45
(Småland, mina hemtrakter ^^)

tjoho

Ojoj, godmorgon pigga människor :)
Just nu fönar Lisa sin filt som stinker öl. Usch. Fyfan va trött jag är. Vi blev väckta av Lisas pappa och Chippy typ tio imorse. Härligt. Nu ska jag gå och ta en alvedon, tack o hej!

trött

Kom nyss hem till Lisa. Det började med att vi satt i rålis och typ grillade. Sen vet jag inte varför, men vi började gå runt. Vi hamnade på nån fest hos nån som Tone typ kände. Orkar inte skriva mer än så. Nu har jag ont i huvet och vill sova. Godnatt!