* Sista juli.

Har haft en mysig helg i Dalarna med Olivia, farmor, Leif och Ulla. Men nu är jag tillbaka i verkligheten och det betyder jobbsökande och städning. Imorgon har jag en massa ärenden att utföra, bla ska jag försöka skaffa mig lite sommarslingor. Skulle ha gjort det för tusen år sen, men andra saker har kommit i vägen som vanligt. Och nu måste jag gå och lägga mig för att orka med allt. Godnatt.


* Nerrrd.

Grattis på födelsedagen!

* Puss.

Dalarna nu, hej!

* 28/7.

Fick lägga en del planer åt sidan för vi har precis spontanbokat biljetter till Dalarna för imorgon. Vi ska hälsa på farmor och Leif som har hyrt stuga där. Kommer hem på söndag.

Idag ska jag träffa lilla Felicia som det känns som att jag inte har sett på år och dar!


* 27/7.

Igår jobbade jag ovanligt länge. Dog av tristess, men fan, jag får ju pengar. Efter jobbet råkade jag köpa ett par shorts. Men dom var faktiskt på rea så det var okej. På kvällen åt vi min goda citron- och fläderpaj. Idag ska vi ha myspicknick, men jag har tyvärr glömt var... Hursom, nu måste jag gå och duscha om jag ska komma i tid!

* Learn something every day - 26/7.


* 26/7.

Igår var en skön dag. Först bokade jag kryssning (woo), sen tog jag igen lite förlorad tid med min lillasyster. Jag hade typ shoppingabstinens så vi åkte in till stan, jag kom hem med två t-shirtar, tre linnen, en klänning, ett par trosor, ett par solglasögon och tofsar. Nöjd. När vi var i stan fick jag och Olivia värsta snilleblixten och ringde dit vår lilla mamma. Vi bjöd henne på fiskpedikyr. Hon var rädd först, men sen gillade hon det. Eftersom ingen orkade laga middag efter det (och det var löningsdag) gick vi ut och åt kinamat, hela familjen. På kvällen hyrde jag och Olivia film. Det var så roligt, hur ofta hyr man film liksom?

Och nu sitter jag på jobbet och vill bara gå hem...


* Hemma igen.

Har haft en sån bra vecka. Jag och Johanna har bott ihop med Veronica från förra året och Manda, en ny liten kompis. Och vi har haft så jävla kul. Barnen är så söta och ledarna assköna. På fredagen var vi på Laserfortet på Odenplan, det är ungefär som Boda Borg. Det var helt sjukt roligt. Jag, Johanna, Manda och Redir var lag JIM och klarade alla celler utom en och vann såklart. Jag var så svettig och äcklig, men det var det värt. Igår framåt middagstid kom jag hem till Sumpan med mat till ett värde av tusen kronor. Riktigt värt.

* Scuf!

Just nu ligger jag och Johanna i min säng, heldöda. Imorgon ska vi upp tidigt (för tidigt för mig iaf) för att åka till Solna och packa tydligen haha, sen ska vi äntligen åka till lägergården i Bro. På onsdag kommer barnen.

Vi ska på läger, tjoho! Hemma på söndag.

* Systrar.

Haha. Älskar mig och min syster. Hon fyller år femte augusti och jag tjugonde, när vi pratade för fyra dagar sedan kom vi fram till att båda hade köpt den andras födelsedagspresent. Fint tycker jag.


* HP.


* Elva år senare.

Nu är det slut på riktigt. Det känns så sjukt. Älskade, älskade Harry.

Men helvete vad bra den bra. Jag var så rädd att jag skulle bli besviken. Och den började inte så bra. Men sen. Sen. Jag började gråta efter mindre än halva filmen och slutade inte förrns jag kommit ut från toan efter filmen. Och nu vill jag bara gräva ner mig någonstans. Inatt kommer jag drömma. Godnatt.

* Två år!

Idag är sån himla bra dag. Utöver kronprinsessans födelsedag och Frankrikes nationaldag så är det min och Filips tvåårsdag och HPdagen. Snart ska vi ta bilen till Vaxholm och mysa, sen ska vi äta på Mongolian för att till sist se sista Harry Potterfilmen. Med tanke på att jag just blev tårögd när jag tittade på trailern kommer jag gråta ihjäl mig till filmen ikväll. Men det är okej.


* Magaluf!

Har haft en så jävla bra vecka. Tills jag blev sjuk förstås. Men vi fick lite oväntad skjuts hem så det var helt okej. Förutom att jag missade slutet på Håkan. Håkan, som var så jävla bra. Men imorgon åker vi till Magaluf och jag förväntar mig en minst lika bra vecka!Dags att börja packa...

* 3/7.

Hemma från Peace & Love och ungefär dödssjuk. Så berätta orkar jag inte göra. Inte mer än att Håkan såklart var bäst.