Earthcom.

Yoho! Jag är sorglig. Jag ska sova nu. Men jag känner för att göra Jessica glad (host) först. Godnatt!

image129

Kolla Jessica!

Fy va äckligt.

image128

<3

I know somewhere, we'll find a little place for you and me

Måndagsbarn.

Jag citerar Jessica: "Hon tror att hon är ett av barnen." Hahaha puss på henne <3 Men seriöst, jag älskar verkligen låten. Eller ja, jag älskar henne. Veronica Maggio alltså. Har jag gjort sen Dumpa mig. Hon är bara så satans ball.


cancer

Precis när jag var utanför porten skickade mamma ett sms till mig. "Vi håller på att raka pappas huvud, men rakapparaten måste ladda därför är vi inte klara än." Jag ba nehe, nu vet jag liksom. Men när jag kom in höll jag seriöst på att börja gråta. Det såg ut som att min pappa hade cancer! Jag blev fett ledsen. Fast... han hade ju inte cancer. Men ändå, jag blev så satans chockad. Usch.

mmmmmbop!

Imorse vaknade jag klockan nio. Ja, det är sant, nio. Jag hann se det tidiga våra bästa år, hoho! Jessica kom hit typ halv tolv, vi gjorde oss iordning, sen drog vi till donken. Vi träffade Lisa och drog till stan för att leta efter något, vadfan det nu var haha. Sen åt jag och Jessica röd korv. På kvällen kom Lisa och vi tuperade hår. Nu är Jessica trött och vi ska sova. Godnatt. <3

image127

Don't care, pretend to carry on

Jag insåg just hur jävla besviken jag är. Inte på det som många av er kommer tro, det känns rätt bra för tillfället. Tråkigt, visst. Men på något sätt känns det rätt tryggt. Så nej, det är inte det det handlar om. Detta handlar om trust issues. För det har jag. Det har jag alltid haft. Eller åtminstone sedan mellanstadiet. Och ni (era jävlar) gör det knappast bättre. Så varför gör ni såhär? Jag antar att jag aldrig kommer få veta.


<3

image126

Självklart ska allt hända när jag inte ens är hemma. Men så jävla mycket har jag väl egentligen inte att säga om saken. Utom the obvious: Krya på dig.

Landetrapport

image124image125

Hoho! Jag har varit här ute i ingenstans i cirka åtta timmar nu.
Ännu har vi: 
Ätit. Mycket.
Kollat på film.
Lekt i snöstormen.
Dammsugit.

På återseende!

Hejdå.

Ahoy! Klockan är fyra minuter i tre, om fem timmar ska jag vakna. För imorgon är det dags, det jag har väntat på :) Min tre timmar och femtio minuters resa ner till hålan Varberg. Haha. Det är så... landet. Men jag älskar det. Trots att jag är stadsbo. Och som sagt, imorgon tio över tio drar jag. Hejdå Stockholm!

Men håll till godo, jag är snart tillbaka. På onsdag that is.

<3

Storasystrar.

Jag och Olivia satt och pratade om back in the days.

Olivia: Mina kompisar var alltid jätteavundsjuka på mig för att jag hade en storasyster.
Jag: Ja såklart. Eller vänta. Varför?
Olivia: För att de trodde att de var snälla.

Hahaha.

Buuuuua

Just nu sitter jag och packar inför min lilla resa till Bua imorgon. Det blir rätt ensamt, men det är fett värt det. Jag ska även till pressbyrån och köpa mig ett lager. Hoho. Men jag har seriös packångest, jag är så jävla dålig. Varje gång vi ska åka nånstans har jag typ dubbelt så mycket med mig än alla andra. Gud. Så nu ska jag packa wisely. Räkna dagarna också innan jag fyller väskan med allt jag äger. Eller... så hämtar jag bara mamma. Det måste nästan vara den bästa lösningen.


image123
Snacka om att jag överanvänder den här bilden. Men jag tycker den är så söt
(förutom att jag har polisonger).

var är mina byxor?

Jag får fett ångest. Jag hittar inte mina Ängskolanbyxor! Jag som har dem typ varje dag. I vilket fall, jag vill ha mina nya skolkläder. Men de kommer inte komma förrns tidigast om typ två veckor. Men jag längtar :')

image122

.

And late at night while I was on all fours
She used to watch me kiss the floor
What's wrong with this picture?

We won't make it together, we can't hide the truth

Alltså det här är bara stört. Igår kväll somnade jag  klockan tre ungefär efter att ha ställt väckarklockan på tolv. Jag ba okej, nu får jag sova nio timmar, det är ganska bra. Vad händer? Jag vaknar halv tio .Av mig själv. Jag försöker somna om, men det går bara inte. Så nu sitter jag här och kollar på (morgon)tv medans jag väntar på att det ska finnas någon poäng med att gå upp.

image121
Haha jag var tvungen.

kväll.

Things change. Lisa ringde och ba kan vi komma? Haha jag ba visst. Och så... ja, dom kom. Vi typ kollade lite på star wars. Fast mest datorn. Sen gick dom och nu är jag ensam. Igen. Hoho.

rubrik

Nehe. Ingen som nappade på det. Då blir det till att sitta hemma och göra vad jag borde ha gjort igår. Ha ha.

framförallt riktat till mina vänner.

Okej. Ikväll har jag:                   Nada att göra

                                                          En ledig säng

                                                          Ett nästan städat rum

                                                          Pengar som jag har fått av mina föräldrar att hyra film för


Nu, kära vänner, kan ni göra vad ni vill med den informationen.
(Jag är även öppen för förslag)


Frohe Ostern?

Har just fått reda på att det bara är min farfar det handlar om. Det är inte alls farligt. Vi ska bara måla ägg och leta påskägg. Men det är fortfarande hela leka-trevlig-grejen. Fy.

Btw så vill jag flytta hemifrån. Eller åtminstone döda mina föräldrar.

...makes three

image120

Och sen märker jag en annan sak. Det har kommit en ny update :')
...Makes Three är seriöst den bästa. Nu är jag helt plötsligt mycket mer pepp på påsk. Hoho!

Godmorgon :D

Jag vaknade runt tolv (tolv timmars sömn jao <3) och trodde att jag skulle känna "LOOOV! :D". Men vad jag kände var mer typ "...loov...?". Vadfan? Nu sitter jag iaf och kollar på våra bästa år och är rätt lycklig. Men det lär inte hålla i sig länge, since det är påsk menar jag. Påsk betyder släkt. Jag vet inte ens vilka vi får träffa idag och är ändå deprimerad. Sorgligt.

image119
 Morfarsidan tycker jag dock om <3

skärstorsdag.

Idag har varit en riktig jobbig dag. Trevlig, men... hard. Men vad ska man egentligen förväntas sig av årets skärtorsdag. Man hör ju på namnet hur positiv den dagen är. Och det känns fortfarande som att jag har feber, men feg som jag är vågar jag inte kolla. Jag är sjukt trött, jag somnade när vi kollade på film hos Mira. Vilket var dagens kvällsnöje. Efter en mycket kall promenad runt Sundbyberg (<3). Jag har ont i huvudet också. Och ja, jag gillar att klaga.

Jag tror seriöst inte att jag har gått och lagt mig innan tolv någon gång på hela året. Men ja, någon gång måste ju vara den första. Så. Godnatt. <3

(två veckor hopefully)


ich bin smart

Jag kom just på en grej! Besserwisser är ett tyskt ord.

Nu ska jag gå ut på riktigt.

eh ja.

Vi åt lax till middag. Jag gillar inte lax. Middagen var jättegod. Nu ska jag gå ut.


I am a festis

Idag hade min skola äran att ha Lisa på besök. Jag vettefan hur imponerad hon blev haha. På idrotten fick vi typ prova på att jonglera, fyfan va det är svårt alltså. Det slutade med att vi hjälptes åt. Hoho. Och nu ska jag skriva myter och motivgrejen. Helt själv. Jag älskar Johan för att han litar så mycket på folk. Men... jag vet inte hur smart det är egentligen. Lilla Johan <3

nej.

Seriöst. Jag orkar inte. Jag vet att det är mitt fel, men jag orkar verkligen inte. Och det känns som att jag har feber, det har det gjort hela dagen. Ont i huvudet har jag också, men det vet jag vad det beror på. Tror jag. Och imorgon har vi idrott. Jag tänker inte vara med. Jag orkar inte. Som med allt annat.

Jag kommer aldrig släppa att de ska spela i Detroit. Godnatt.

Vad annars? haha

image118

Ojojoj.

Idag kom jag till skolan runt tio tror jag, kollade igenom min religiongrej, sen visade jag för Emelie. Efter att ha väntat i drygt en halvtimme of course. Vi diskuterade det lite och då dög det tydligen. Sen sa hon till mig att om jag skrev VGdel tills klockan tre och om det var bra så kan jag få VG i slutbetyg. Så efter matten skrev jag i drygt en timme. Jag var helt säker på att hon skulle säga att jag var helt fel ute, men nej. "Det här funkar" var hennes exact words. Jag som inte ens hade tänkt stanna och skriva först. I'm glad I did.

This is a hornbill

Och tydligen så finns det ungefär 61045839
olika underarter. Och alla är lika extremt fula.
image117

.

image116
Jag undrar om han är lika snygg just nu. Helt sjuk stackarn.

fisk.

Idag var det tandoorifisk till lunch (eller ja, falukorv också). Och jag och Mira fick äran att äta med Johan.

Jag vet att detta är från iförrgår, men skitsamma.

image113

muuuntligt

Vartfan kom vinterlandskapet ifrån?

Nu har jag redovisat uppdraget, den muntliga delen. Jag är jätteglad att jag var i första gruppen. Särskilt som jag inte ens skulle ha varit i den från början, Johan liksom drog in mig för att det skulle bli rätt antal. Typ. Älska Johan. Iaf så är jag fett nöjd nu efter, jag fick faktiskt en del sagt. Och nu är det liksom över. Hoho!

image112

bajsa.

Alltså ja. Förlåt för mitt tjat, men jag är så jävla arg på bilddagboken. Eller ja, på... personalen. Haha. Iaf, det är så jävla fult nu, jag får seriös ångest. Jag fattar verkligen ingenting. Och nu ska jag sova. Och ändå har jag ångest. Jag fattar ingenting. Som sagt. Jag är så jävla trött. Så trött att jag ärligt inte orkar sudda ut de onödiga meningarna ovan. Godnatt som en groda.

muhuhu

Nu äre såhär va. Bilddagboken är störd. Han vägrar. Tydligen så jobbar de på det. Men ofta jag tänker tro på det. Iaf! Kanske är det bara jag som är helt deprimerad och har ingenting att göra, kanske inte. Vem vet? I vilket fall så tycker jag att alla som inte har något att göra borde gå in här. Ni som har missat henne tycker jag synd om. För hennes blogg är seriöst den bästa.

Jag är sur.

image111

Jag har aldrig hatat bilddagboken så mycket som jag gör just nu, i den här sekunden. But then again så har jag aldrig gjort annat än älskat honom. För han är bäst. Nej, correction, han var bäst. Nu är det bara en massa kluttar som jag inte fattar ett skit av. +att det inte funkar. Inget funkar. Usch. Die bilddagboken die.

Tyska tyska woh woh woh

Oh well. Vi kan ta det här istället.

Jag har seriöst precis nyss gjort två skriftliga redovisningar, två muntliga, en hörförståelse och läsförståelsepå två timmar. På tyska alltså. Det är för fan värt en applåd! Och jag var jättebra. Enligt Louise alltså. Hon säger att jag har jättebra ordförråd och tyskt uttal. Och vi vet ju alla vilka jag har att tacka för det :)

Så, danke Jungen!
image110

död.

image109
Ett ord: snyft!

den tolfte

image108
 
Hoho han hade samma i Sverige :')

.

Angående det förra inlägget. Jag inser att det verkar som att jag försöker verka smart men misslyckas. Det är dock inte sant.

Religion?

Jag har tänkt på en grej. Jag borde ha en sån jävla otur. För jag vet inte vad jag är. Jag är inte kristen, jag tror inte på gud, min tro och mina värderingar är buddhistiska (hur tråkig det än får mig att verka). Men jag är inte buddhist, jag tillhör till och med svenska kyrkan. Så vad är jag? Jag kan inte kalla mig vare sig det ena eller det andra (för vad folk än tror så jag har ändå en väldig respekt för människors tro), och det känns så fel. Jag hatar det. Jag vill kunna definiera mig själv. Jag vill kunna säga vad jag är. Jag kan ju inte gärna säga "jag är ingenting", det känns ju inte överdrivet roligt. Om jag fick välja själv hade jag varit buddhist nu, men mina föräldrar tycker inte att det skulle vara en bra idé. Jag tror att de tror att jag kommer ångra mig. Men varför skulle jag göra det? Jag tror ju det som de tror. Jag ska ju inte bli värsta jättetroende och meditera hela dagarna, det är inte det jag vill. Det jag vill är att kunna vara stolt och tro på det jag säger när jag svarar på frågan om vilken religion jag tillhör.


Och man kan ju fråga sig varför jag skriver detta här.

image107


Kim.

image106
  Tänk om man var snygg. Godnatt igen.

blogg , . ? !

Idag har varit världens bloggdag. Jag har hört från typ fem olika håll att "åååh jag har skaffat blogg, blöblöblö". Och då tänkte jag dra lite grejer. När vi ändå är inne på ämnet. Eller ja, min lilla hjärna är det i alla fall. Av den anledningen, och den att jag faktiskt har haft besökare idag. Ungefär dubbelt så många som tidigare. Haha jag vettefan varför. (Och jag tänker inte berätta hur många, för det är pinsamt. Ha!) Iaf. Förra gången min blogg var igång fick jag så jävla mycket klagomål från alla håll. "Du skriver för sällan" eller "du skriver för ofta, man hinner inte läsa allt", eller "skriv om det här". Och ja, det enda jag vill säga är att jag bryr mig inte. Så klaga inte. Folk säger att jag skriver om ointressanta saker. Men ärligt, har jag någonsin sagt att min äckelblogg är intressant? Nej just det. Btw så skäms jag över att ens säga/skriva ordet blogg. Jag hatar det, det är så jävla fult.

Gud va pinsamt att jag bloggar om att blogga. Godnatt.

Öh. Eh. Uhm.

Okej. Okej. Okej. Panicattack!  Jag skrämmer mig själv så jävla mycket. Det är som när jag börjar gråta helt oväntat. Vart fan kommer det ifrån liksom? Herrejesus. Detta händer mig ungefär en gång om året. Jag hyperventilerar och gråter utan tårar. Som nu. Inte för att jag inte vet anledningen, men jag hatar mig själv för det. Herregud hahahahahaha.

Uppdraget.

Jag är klar med samhälls- och historia delen, jag är klar med religionen, jag är klar med sammanfattningen, jag är klar med källorna, jag är klar med exakt allting. Utom naturkunskapen. Men den har jag inte börjat. Ångest som fan!

knorr

Alltså jesus där uppe va jag är lättad just nu! Jag kommer bli klar med uppdraget i tid. Det trodde jag verkligen inte. Och då menar jag inte igår, utan typ ändå sen vi fick det liksom. Jag ba never att jag kommer palla. Men guess what? Det gjorde jag! Eller alltså. Det är ju inte klart. Men jag har kontroll. Och det räcker. Jag är klar med inledningen, jag är klar med sam/historia, jag är nästan klar med religionen. Den ska jag alltså skriva klart imorgon. Och naturkunskapen förstås. Den har jag lite ångest över, men det löser sig nu :D För just nu är jag glad. Kan bero på att jag är ganska trött egentligen. Klockan är snart halv fem och jag ska upp om tre timmar. Tur att jag kan ta lite sovmorgon imorgon :) Men nu ska jag läsa nyaste updaten i "...Makes Three". Den kom upp idag, men jag har inte hunnit läsa. Haha ångest! Fast... ändå inte. För jag har kontroll!
image105
Olivia Wilde är snygg.

Godnatt. <3

.

image104

skolaskolaskola

Yuhu!
Idag är jag duktig och inte tar sovmorgon. Jag skulle kunna gå upp ungefär nu egentligen, eller så skulle jag ha gått upp för en timmes sen och sett våra bästa år. Det är jävligt spännande för tillfället, enligt Lina iaf. Men nejnej, jag är i skooolan. Tänkte göra lite uppdrag, vilket jag förövrigt har världens ångest över. Precis som alla andra. Fyfan.

Emo:t allt

Tåget Stockholm-Eskilstuna

Emokille 1 ~13: Jag duschar inte.
Emokille 2 ~13 (förvånat): Varför då?
Emokille 1: Regeringen erbjuder vatten, och då tänker inte jag acceptera det erbjudandet genom att använda det.


Bara för att jag vet att du kollar.

Jessica. Well... Det här blir nog kort, men. Tack. Tack för ikväll, tack för det senaste året och tack för varje dag och varje telefonsamtal. Det gör sån jävla skillnad. Det jag sa nyss var sant alltihop, men det vet du ju redan. Tack för att du vågar lita på mig.

image103
 Vertrau mir <3

Ghandi <3

Strax ska jag typ... tala. Om Ghandi. På engelska till och med. Hans fru hette Kasturba Makhanji, hans pappa hette Karamchand, han var född i Porbandar. Och det ska jag typ komma ihåg. Hur ska detta gå?

Han är typ helt underbar också, liksom kolla på honom! Så jävla söt <3 Fina tankar hade han också killen. Puss på honom.
image102

godmorgon

Haha jag hade verkligen jättesvårt att sova igår. Anledning? Jag fick för mig att läsa sacred för typ femte gången. Haha dum idé, eftersom jag vet hur det slutar. Eller slutar och slutar, jag börjar typ gråta efter första stycket. I vilket fall så låg jag i sängen och snyftade och hulkade tills jag somnade. Jag var över huvud taget jävligt känslig igår, jag tror jag började gråta typ fyra gånger. Alltså för olika saker. Hoho.

Idag ska jag för övrigt till söder och fira lillkusin som fyller 13 år idag och mamma som fyller år imorgon. Vi har beställt en rosa prinsesstårta haha. En glutenfri till och med, så jag känner mig fett tvungen att äta typ... halva. Jag är ju för fan på diet för tillfället haha. Men ja, den får börja om imorgon.

Ho!

lördag.

Godmorgon. Fyfan va skönt med lite sömn. Tyvärr så går ju hela dagen åt. Men känner jag mina vänner rätt är det ingen som kommer höra av sig iallafall och inte fan orkar jag ta tag i det. Så det blir väl att sitta hemma idag I guess... Och jag har ju ändå ett rum att städa. Men jag vettefan. Trodde ändå att jag kunde skjuta upp det ett tag till.

Och en sak! Jag blir så jävla frustrerad. Jag fick ett presentkort på ginatricot i julklapp som jag tappade bort, men sen hittade jag det igen för typ några veckor sedan. Sen dess har jag varit på typ vartenda ginatricot i hela jävla Stockholm och jag har inte hittat en sak som jag vill ha. Liksom ofta man inte har nåt fint i hela sortimentet. Gud.


:*

It's guuuuylove <3

dagen

Goddag :)
Jag tänkte att eftersom det är nystart så borde jag faktiskt göra om den så kallade designen. Det tog väldigt mycket onödig tid haha, men jag hade inget bättre för mig. Tyvärr så får man lite halvont i ögonen av att läsa, men vafan, det är det ju ingen som gör i alla fall. Haha. Så det här får duga, för det är faktiskt ballt. Så det så.

Jaojao. Idag var en rätt så trevlig dag I must say. Jag kom i tid till basgruppen igen, duktiga jag. Sen skrev jag klart religionkompletteringssaket, ännu duktigare! Sen hade jag tyska, vilket var rätt kul. Don't ask why. Vi fick typ lyssna på nyheter, jag tror till och med att de var riktiga. Snacka om att tyskar pratar otydligt. Och framförallt snabbt. Gud. Innan temat hann jag vila lite i en soffa, vilket jag behövde hoho. På temat hade vi nån labbgrej (naturkunskap of course), jag kan inte påstå att jag förstod vad det gick ut på, men det hade något att göra med phvärde. Och så fick vi ha på oss sexiga Torkelrockar och glajjor. Mira njöt för fullt.

Danke für mich.

tredje april <3

Okej. Let's talk about something wichtig. Med andra ord; den tredje april. Dagen som jag har väntat på i över ett år. I december förra året fick jag veta att den faktiskt skulle komma. På riktigt. Dom kommer hit. På riktigt. Jag har fortfarande inte fattat det och jag tvivlar på att jag någonsin kommer göra det. Jag är inte direkt ensam om känslan heller. Och varje gång jag hör Bills lagom ljusa stämma, tillsammans med de andra tre, i mina små obekväma lurar till mobilen eller dom halvdåliga högtalarna som är inbyggda i min laptop blir hela jag bara... förvirrad. Förvirrad på ett bra sätt. Förvirrad och glad. Jag ska se dom. Jag ska se dom. Jag ska se dom. I Stockholm. I Sverige. I mitt hemland. Något som jag, även om jag inte är stolt över det, faktiskt hade gett upp hoppet om att det någonsin skulle hända.


I december 2006 har jag dåligt med låtar på min dator, så jag frågar min kompis Johanna om hon har något bra att skicka. Hon skickar Durch Den Monsun med Tokio Hotel. "Tokio Hotel..." tänker jag. "Kan dom verkligen vara bra? Jag har hört att dom ska vara det, men jag vettefan. Tyska?". Jag hatade dock inte tyska lika mycket som jag hade gjort för ett halvår sedan, tack vare våra kära schweizare Yvonne och Sira <3 Så jag gav dom en chans. Och det var något av det bästa jag någonsin har gjort. Jag lyssnade på låten en gång och jag var helt såld! Fine, sångaren lät lite som en tjej, men låten var ju förjävla bra. Så jag började kolla bilder på dom på google och leta fler låtar med dom på youtube. Jag fastnade snabbt för Rette Mich och Schrei. Väldigt snart insåg jag också att sångaren var extremt snygg. Men där tog det ganska stopp. Jag brukade lyssna på dom tre låtarna och några till, men det utvecklades inte till mer än det. Jag kände ju ingen annan som tyckte om dom. Jag provade att visa låtar med dom för flera av mina vänner, men ingen nappade. I februari-mars 2007 ungefär får jag veta att min kompis Mira helt plötsligt har fattat tycke för det tyska bandet. Hur jävla glad blir inte jag? Nu var vi två. Under några månader fastnar vi totalt. Jag sitter nästan varje dag och försöker hitta mer fakta/artiklar/låtar med dom på Internet. Jag får deras skiva Zimmer 483 i påskpresent av mina uppmärksamma föräldrar. Sedan går det väl nästan två månader tills jag och Jessica sitter och lyssnar på gamla THlåtar på Issas dator. Det är då hon börjar gilla dom på riktigt. Och helt plötsligt är vi tre. Den tolfte juni hände något sjukt. Tokio Hotel hade en seriös signering på Bengans i Stockholm. Dom kom hit. Till lilla Sverige. Helt stört. Nu när jag tänker tillbaks på den dagen är den fortfarande som någon slags dimma. Det blir sommar, det blir höst, det blir vinter. Den nittonde december är dagen då Mira skakandes och halvt sluddrandes drar in mig på skoltoaletten efter matteprovet och säger två ord; tredje april. Tredje april. Tredje april. Jag fattar såklart direkt. Men givetvis så tror jag inte på det utan upprepar "Nej? Nej? Nej?" ungefär tio gånger. Men jo, det var sant. Det är sant. Och nu är vi här. Med mindre än en månad kvar tills deras konsert på Hovet som sålde slut på vad som kändes som en sekund. Och jag ska dit. Jag ska stå framför självaste Tokio Hotel, som har förändrat mitt liv till det bättre, med mina två bästa vänner. Och det ska vara helt underbart, helt perfekt. Och nu är det mindre än 28 dygn kvar tills det är dags. Tokio Hotel <3


image98Förlåt för ett töntigt inlägg. Godnatt.


I keep on trying

Godmorgon! Ligger i en soffa och typ... dör. Vi har tema nu, men ofta jag pallar. Jag är så jävla trött. Även fast jag faktiskt sov nästan fem timmar inatt. Det är bra för att vara jag iaf hoho. Nyss hade vi naturkunskap typ, jag fattar verkligen ingenting. Man tänker att eftersom jag ändå har haft no i fyra år borde jag fatta något iaf? Men icke sa nicke.

Förresten! Haha det stod ju i både punkt se och i metro om den där namnlistan. Alltså om Björn Gustafsson och andra chansen och allt det där. Haha det är så jävla roligt, svenska folket är typ helt upprörda för att han inte ska vara med. Alltså, jag kan ju inte påstå att jag är glad över det jag heller, men jag älskar att folk faktiskt engagerar sig och gör listor och grejer. Tyvärr så sa ju någon från svt typ att det inte fanns nån chans och blabla. Synd, men vafan ska man göra? Förhoppningsvis så kommer han ju till finalen jao :) Korkat drag av svt annars.

bjööörn <3

Korv!


freshstart?

Hej alla uttråkade människor därute :) För jag antar att det är det ni är om ni har lyckats hamna här i min blogg. Om man ens kan kalla det för det. Iaf! Jag har på senare tid hört från flera olika håll att jag borde börja skriva igen. Jag förstår inte, för jag har ju min bilddagbok och den är 1000x mer intressant. Hahaha intressant. Men jao, jag kan väl ge det ett försök, jag menar, jag gillade det ju förr i tiden eller hur? Hur det går, det får vi se. Men nu kan ingen säga att jag inte har försökt.

image95
Ni får här en ytterst ny bild på mig.

Hoho!