.

Yes yes. Om en och en halv timme åker vi. Till Gotland. Det ska bli bäst och jag längtar.

Hejdå! Jag kommer hem på söndag jättesent. Enligt Johanna iaf.

Puss eller nåt.

.

Idag är en bra dag. För världens bästaste lantis kommer hit. Till mig. Klockan tio i två. Innan dess har jag riktigt mycket att göra. Ja, annars skulle jag fan inte vara uppe vid den här tiden. Så nu städar jag, medans jag lyssnar på Håkan, just nu För sent för Edelweiss. Fina låt. Håkan ska vi för övrigt se idag. Håkan är bäst.
Hej och puss och blabla!


November 07

.


Your Kama Sutra Position is The Whale and PufferFish

This position is crazy and will allow both parties to climax very quickly. To start off this position, the woman will lie down on the bed, with her head on a pillow. Then she will raise her hips and taking her weights on her shoulders and neck. The man will then kneel down in front of her . He will use both his hands to hold her buttock for support and control the movement. The woman every five seconds blows air into her cheeks and lets the spikes protrude from her back. She has become feral. At this point, the whale must calm and soothe the fearful and powerful pufferfish. The whale bellows deeply as the pufferfish slowly releases air through her nose valve...while slowly removing the last of their clothes. Then they do it donkey style; the point when the whale and pufferfish become one in congress.

<3

För några veckor var hon någon som jag tyckte om. Någon som jag träffade tillsammans med en någon annan. Någon jag inte tänkte så mycket på, men tyckte det var trevligt att träffa. Någon som jag saknade lite då och då, men inte överdrivet mycket. Hon var någon som jag hade varit hemma hos en gång. Någon som jag aldrig hade träffat själv. Någon som jag tyckte mycket om, men var inte säker på om hon tyckte om mig lika mycket.

Nu. Nu finns det inte ens ord för hur mycket hon betyder för mig. Hon är en av de närmsta. Hon är helt underbar. Hon är jättesnäll, hon är jättesöt, hon är jätterolig och jag skulle kunna säga vad som helst till henne. Hon skulle förstå. För hon är bäst. Och jag älskar henne. Det gjorde jag innan också, men inte alls på samma sätt. Och jag vill träffa henne hela tiden. Jag saknar henne efter en dag. Men det gör inget idag, för jag ska träffa henne ikväll.

Och vad jag vill säga är att: Jag älskar
dig.

Glad midsommar! I efterskott.


Är han kung eller är han?


I do have a future.

Jag är glad. För jag har kommit på vad jag ska bli när jag blir stor. Och det är inte på skoj alltså, typ "jag ska bli lastbilschaufför" eller "jag ska bli jonglör". Nejnej. Jag är fett seriös. Men vad jag ska bli, det tänker jag inte tala om. För då kommer jag bli kallad torris. Fast... jag antar att folk kommer märka förr eller senare. I varje fall när jag flyttar till upp till Umeå. Det hoppas jag att de gör iaf.

Hej!

?

Jag är confused, confused, confused. Vart kom detta ifrån? Kan jag inte bara få tro det jag alltid har trott? Eller snarare antagit. Nej, uppenbarligen inte. Åh gud. Fyfan. Det är så frustrerande.

Håkan är kärlek.

Jag, som så många andra, såg världens bästa Håkan på Grönan i fredags. Det var bäst. Det var underbart. Det var rysningar om och om och om igen. Han kan nog vara den bästa jag har sett.

Och ja, jag filmade.
Känn ingen sorg för mig Göteborg:
 

Klubbland:
 

13:


<3

.

Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Det är såhär varje gång. Och det slutar alltid likadant.

Godnatt. Imorgon ska jag bara jobba.

Sommarjobb?

Okej, nu är jag förvirrad. Jag fick nyss ett mail från vad jag skulle gissa är någon inom kommunen.

"Hej!

Tack för din ansökan. Årets ansökningar har överträffat alla våra förväntningar. Mer än 400 ungdomar har sökt årets sommararbeten. Vi har nu tillsatt 175 sommarjobb i staden.

Du har dessvärre inte kunnat erbjudas jobb.

Eftersom antalet ansökningar blev så stort har staden beslutat att prioritera elever i årskurs 9 och därefter årskurs 1 på gymnasiet. Eventuella återbud kommer att fördelas senare. Elever som fick sommarjobb 2007 har heller inte prioriterats.

Vänligen
Anders Siljelöf"


Va? Hade jag inte redan fått jobb? De hade ju skickat mig papprena och allting? Jag lovar att de typ hade skickat fel eller något. Mutta.

Jag är en elefant.

Jag kom just på att jag hade en blogg. Det hade jag helt glömt bort. Jag sitter just nu och garvar för mig själv. Bara för att jag är så jävla dum.

Hahahaha.

Torsdag 5/6

Igår slutade vi, ja. Firades det? Nej. Jag var jättesur för att vi inte skulle göra något roligt. Men tur som jag har, frågade både Sofia och Kajsa om jag ville träffa dem och deras kompisar i rålis. Så först träffade jag Kajsa och sen Sofia. Det blev en rätt trevlig kväll ändå, och jag lyckades träffa fyra olika LillaAlbybarn. Från olika håll alltså. Hoho. Efteråt följde jag med Sofia hem till Sköndal(?). Jag tycker om Sofia. Nu ska jag strax träffa henne igen. Hejhej. <3


Nationaldagen.


Rörigt.

Dagen började med mina tre redovisningar. Engelska alltså. Tack Harry <3 Nu har jag MVG. Troligtvis. Efter redovisningarna käkade vi "frukost" (dvs prinsesstårta), och efter det hade vi en trevlig sångstund i arenan. Våran Dannyboy är underbar. Efter det fick vi mackor och mer i matsalen som vi sedan tog till Kinaparken. Haha. Det var jättetrevligt, men det var nåt fel på klassen idag. För alla tjurade. De tjurade som fan. Liksom, vi har ju lov nu? Menmen. Jag och Lina hade trevligt ändå, helt ensamma i skolan. Nu funderar jag på vad jag ska göra ikväll. På nåt sätt måste ju detta firas.

Hahaha, uncle Mickey hade just sex med Bonnie Lockhart!

image224

Engelska A - the end

NU är jag klar med engelskan. Det känns jävligt skönt. Hoppas bara att Pia gillar det. Fast... det vet jag att hon kommer göra. Hon lyssnar inte på själva texten. Egentligen. Ha. Det är typ det enda jag gillar med henne. Hon älskar allt man gör. Allt är "well prepared" och blabla.

Två timmar och 11 minuter tills jag ska vakna. Godnatt.

Pia i mein herz.

image223Imorgon är det skolavslutning. Den börjar klockan tio. Men. Isabella börjar inte alls tio. Nej, hon börjar halv nio. Varför? Jo, hon ska till sin favoritlärare Pia och göra tre redovisningar. Jepp, tre. Jag vill inte, vill inte, vill inte. Fast jag har inget direkt val, jag får IG annars. Kul. IG i engelska, mitt bästa ämne liksom. Fast. Haha. Det vore rätt komiskt egentligen.

Förövrigt är det jävligt skönt att skolan är över nu. Synd bara att jag har IG i naturkunskap. Ingen surprise direkt, men det är ändå lite tråkigt. Mitt första riktiga IG. Men på nåt stört sätt tycker jag att det är rätt ballt ändå. Haha. Mitt sätt att bearbeta det på kanske?

Äntligen.

Mitt hår är inte oranget längre!
Nu är det brunt, helt brunt.
Lite tråkigt, men... bättre.

:(

En rubik vore överflödig.

image219

Bonde?

Mamma köpte en klänning till mig idag. För hon ville att jag skulle vara fin på skolavslutningen. Jag kan inte påstå att det känns sådär jätteviktigt. Men liksom. Vem säger nej till en gratis klänning? :D Så danke mutti.


image218
Och ja, den är dåligt "utklippt", men jag tyckte
ärligt talat att det var rätt ballt, så jag lät det va.

.

Haha. Och sen ser jag den här. Självklart är den tysk.

Kondom.

Synd bara att Sveriges reklamer är så jävla dåliga.


translation someone?

"Bill, you are my sunny wind over unreal"

Hahaha jag säger då det.

Måndag.

Nu ska jag iväg och tjäna pengar. Inte mycket, men en bra start inför detta årets fattiga sommar.

Det är stört vad tiden har gått fort. Det känns som att det var igår som vi satt och pratade om att vi hade gått en sjättedel av gymnasietiden. Och nu har vi gått en tredjedel. Bara två år kvar. Och två dagar kvar innan sommarlovet. En med typ betygsnack och sedan avslutningen.

Jag undrar varför jag har ångest.

nostalgi?

Alltså hahahaha.


Sista maj.

Dagen var trevlig. Träffade Felicia, vi vandrade runt i hennes hemkvarter. Åt glass och grejer. Middag fick jag därborta också. Sen träffade jag morfar också. Han är söt.

Kvällen var också trevlig; Långholmen, ost+kakor, Björn, Ramon, Miras egna äventyr, lång vandring, donken.

Godnatt.

image216