* Städhelg.

Suger så hårt. Vill inte.

* 26/8.

Hade världens bästa 20årsdag med världens bästa vänner. Både hemma hos mig och på Lobby. Och bröllopet var också hur fint som helst. Dagen efter firades jag med släkten + såg på sommarbio i Rålis med Kajsa och Jessica. Mysigt.
Den här veckan har jag inte gjort så mycket, har vilat upp mig efter världens mest hektiska helg haha. Har börjat på med världens storstädning som förmodligen kommer pågå hela helgen, och det är också målet. På söndag kväll ska det vara klart.

Men nu: mot Ikea för att få mina sista presenter!

* Imorgon!

Imorgon fyller jag 20! Då blir det Systemet, bröllop, bål, tårta, Lobby och sist men inte minst; massor av fina vänner. Puss på det.

* 19/8.

I onsdags hade jag och Kajsa picknick i Husby, igår handlade vi allt inför imorgon imorgon samt skaffade naglar(!), idag ska jag fortsätta att fixa inför imorgon. Och vad är det då som händer imorgon? Jo, jag fyller 20!!!!!


* 16/8.

Oj oj oj. I onsdags var jag först och hälsade på i Filips gruva, sen åkte vi på kryssning. Bäst. Direkt efter kryssningen hämtade Filip upp mig med bilen och vi drog vidare till Göteborg. Hade typ världens mysigaste lilla miniresa. Åkte paddanbåten, käkade lunch på Hard Rock Café, fikade på glutenfritt café och gick på Liseberg. Skulle ha träffat Johanna, men omständigheterna tillät inte det. Vi skulle även ha åkt bil hem, men det blev tåg. Vi var hemma i lagom tid för middag (på sushirestaurangen) och sen Olivias konsert. Toppenbra. I söndags var jag och mamma på Diggiloo och såg bla Magnus Carlsson och Thomas Di Leva. Det var också bra. Igår gjorde jag inget alls. Idag har jag jobbat samt träffat Sofia och Felicia på söder för en liten fika. Efter det åkte vi allihop tillsammans till Sumpan och skildes åt där. Kändes helt fel, haha. Nu firar vi Olivias sista sommarlovsdag med Harry Potter. Puss.


* 9/8.

Idag kom mina klänningar jag beställde förra veckan (lite väl sent) hem till mig. En av tre passade. Eller två passade, men den ena var inte alls fin på. Den som jag hade tänkt ha på kryssningen imorgon. Åh. Typiskt. Så det är bara att skicka tillbaka. Något lite roligare är att mitt skal jag beställde till min nya mobil kom idag. Supersnabbt. Jag beställde det igår. Det är världens sötaste. Längtar till att visa.

* Glad.

Har ny mobil <3

Den ligger och laddar just nu. Är så jävla taggad att använda den. Gud vad jag ska leka.


* 8/8.

Har världens bästa föräldrar. Jag har önskat mig pengar till ny mobil i födelsedagspresent och tänkt "gud vad mycket jag kommer få lägga till" och nästan haft lite ångest, haha. Igår vid middagsbordet fick jag och Olivia en liten lapp (så typiskt min pappa) med en bild på en gammal telefon och texten "kan bytas in mot valfri mobil vid valfritt tillfälle". Helt apropå ingenting. Tydligen har de lagt undan en del pengar efter morfar. Så idag ska jag åka till stan och köpa mobil! Är så taggad. Har tillochmed redan beställt ett fint skal, haha. Puss!!!!!!!

* 6/8.

I torsdags bjöd mina fina vänner mig på Grönan. Vi hade det jättebra (förutom att jag var lite för bakis) och vi åkte den där nya bergochdalbanan. Den var bäst. Igår fyllde Olivia och Helena år. Olivia firade vi här med köttfärssås och tårta, Helena firade vi hemma hos henne och sen på Nype. Igår var en jättebra kväll, men med ett lite jobbigare slut. Idag är också en bra dag för Filip kommer hem från Frankrike!

* 4/8.

Igår var vi på jättemysig middag på Thaibåten och drack världens godaste drinkar. Passiondaiquirin kan vara den godaste drinken jag har druckit! Helt sjuk. Drack även en med chili i som var så stark att jag mellan varven inte kunde andas, haha. När vi satt på och drack våra drinkar blev det plötsligt dansgolv mitt i restaurangen. Det var lite tragiskt nästan, men såg så roligt ut. Vi blev fett taggade att gå och dansa så jag och Kajsa gick lite spontant till Baba Sonic. Vi hade jätteroligt. Jag hade inte varit ute sen i juni, så det är inte så konstigt. Tog nattbussen hem och nu sitter jag här!Ps. Jag har ljusare hår nu också. Ds.


* 3/8.

Idag har jag gjort absolut ingenting, men nu ska jag springa iväg och äta middag på thaibåten med Kajsa, Veronica och Mia. Myspys.


* Perfekt.

Den där känslan av lycka när man har köpt något riktigt, riktigt bra.

Jag beställde precis en klänning till på fredag, en till kryssningen och en till Maggies bröllop. Alla helt perfekta. Nu är jag till och med nästan taggad till bröllopet. Apropå det så måste jag hitta en ännu perfektare klänning tills kvällen...

* 2/5.

Jobb jobb jobb. Sen hår hår hår.