* Jag har blivit vuxen.

Ja, det stämmer. Jag har blivit vuxen. Jag deklarerade precis. Det var lätt som en plätt och ganska tråkigt, men ändå, det var vuxet. Och jag gillade det. Mjau.

* 29/4.

Jag längtar tillbaks till kalastårtan igår. Hehe. Den var bäst. Nu sitter jag i köket och chillar och dricker smutti medans Filip ligger i mitt rum och sover. Idag skulle vi fira Cicci (Grattis Cicci!!!), men hon hör ju inte av sig så det verkar ju inte bli något. Aja, jag har uppenbarligen inget att säga. Ha re!


* Kalas!

Min söta, rara, lilla mamma är på vinprovning ikväll. Vi gav henne det i julklapp. Det var tydligen en bra present, mamma har varit lite småuppspelt hela dagen (vilket iofs kanske berodde lite på tårtan och bubblet vi fick efter lunchen, men vi säger att det inte är så) och hon har pratat om det här ett bra tag nu. Jag älskar när man lyckas göra människor glada. Särskilt någon som viktig som min fina, världens bästa mamma.

I vilket fall som helst så längtar jag tills hon kommer hem för då får jag förhoppningsvis äta kalastårtan som vi har i frysen, med gott grönt te till. Åh.

*

Det känns konstigt att sitta på jobbet och söka jobb. Haha.

* 28/4.

Hahaha, jag vill dö. Klockan är inte ens elva och jag har redan stött på både en Nagel och en Pitt. Haha. Det är för tidigt för sånt här.

*

Nu på kvällen träffade jag Mira en snabbis. Jag gillar henne. Jag glömmer ofta hur mycket. Imorgon är det jobb som gäller. Jag är inte direkt peppad på det, men det hjälper iaf lite att det till eftermiddagsfika ska serveras tårta och bubbel. Ibland gillar jag mitt jobb himla, himla mycket.

* Dagen.

Idag har jag träffat två små tjejer som heter Sofia och Felicia. Dom är så söta. Jag åt årets första montisglass. Det var verkligen på tiden. Och jag fick min biljett till Sofias skiva, så nu har jag tre på anslagstavlan, woh! Förövrigt längtar jag helt sjukt till skivan på garbo. Miras också. Åh. Jag älskar skivor.


* Åh, Grekland.


* <3

Jag vill bara berätta att jag har världens snällaste och sötaste boyfriend.


Täckbyxor <3

* 25/4.

Igårkväll var så jävla trevligt. Skön musik, mycket & billig alkohol, världens finaste klänning, glada människor, fågelkvitter i slutet. Jag gillar't. Åh förresten, grattis Renen.


* Learn something every day - 25/4.


* 24/4.

Jag överlevde. Skönt.


* Fyfan.

Nu ska jag ut och frysa ihjäl. Ses aldrig igen! Pussss.

* 23/4.

Jag har så jävla tråkigt. Jag hatar, hatar, hatar att vänta. Men igår hade vi kul. Jag älskar skivor. Jag var världens finaste Dorothy igår, det var filmtema. Alla trodde jag var Alice i underlandet. Det var jag inte.

* Älska.

Hon är så jävla bäst. Kommer alltid vara. Här tex.

So are you scared honey?
Are you scared of me?
Are you scared honey?
Are you scared?

* 22/4.

Ikväll ska jag på skiva, awesome! Det är filmtema. Jag kommer vara så jävla söt, haha. Jag vill typ inte ens berätta vem jag ska vara. Jo, lite. Men det lär väl komma bilder later. Pussssy.

* Jobb, jobb, jobb.

Nu har jag sökt nio jobb. Jag vill söka hundra till, men det finns ju fan inga. Inte som duger iaf, jag är så kräsen gällande ort. Jag vägrar jobba i typ Täby eller Huddinge eller Botkyrka. Jag vill helst inte längre bort än Solna haha. Men egentligen borde jag bara ta vad jag kan få. Vad är man utan jobb liksom?


* P&L.

Idag skulle jag rensa min inkorg. Då hittade jag ett mail som hade inkommit den tolfte i fjärde tvåtusentio med rubriken "Grattis, du är antagen som funktionär!‏". Jag blev typ gaaanska förvånad. Hur fan hade jag missat det? I vilket fall så stod det längst ner i mailet att jag skulle klicka på en länk inom tre dagar så jag räknade snabbt på fingrarna och det hade gått sju dagar. Jag klickade i alla fall så nu får vi hoppas på det bästa.

* Om 2-3 arbetsdagar <3* Learn something every day - 18/4.


* JAG ÄR HUNGIRG!

JAG ÄR HUNGRIG!

* 15/4.

Idag blev en väldigt trevlig dag, jag har fikat ungefär tre gånger. Imorgon däremot... Åh gud. Det kommer bli världens stressigaste dag n-å-g-o-n-s-i-n. Jag vill inte ens tänka på allt jag ska göra. Så därför ska jag nu gå och stoppa in alla mina pannacottor i kylen så dom inte är ruttna imorgon. Sen ska jag sova. Godernatt.

* "Välkommen som ledare till SCUFs sommarläger 2010!"

Ett mejl med texten "Härmed meddelas att Du har antagits till tjänsten som lägerledare vid SCUFs sommarläger." var absolut en bra början på dagen. Det här känns som en bra dag överhuvudtaget. Snart ska jag träffa Kajsa och ikväll ska vi ha namnsdagsfika.


* 14/4 <3

Idag har jag och världens bästa pojke varit vi i nio månader. Vi har våran bebismånad med andra ord. Så jag bläv bjuden på mongolisk middag, fruktansvärt trevligt. Jag gillar min Filip. Puss.

* Omg söta!!


* Svettisbrudar!


* 13/4.

Igår var det en riktig vårdag. Mamma bjöd mig och Kajsa på glass, precis som när vi var små. Idag ska jag träffa lilla Felicia, det känns som att det var längesen sist, men det var det inte ens. På lördag ska jag förövrigt träffa henne, Jennie, Maria och Tess över en fika. Det ska bli fruktänsvärt mysigt faktiskt. Nu måste jag dock duscha, jag kan ju inte gå ut och lukta svett. Puss!

*

Jag har alltid många dåliga idéer i mitt huvud, både genomförbara och ogenomförbara. Min senaste är att bli blond. Jag vill typ verkligen, helt seriöst, bli blond. Inte för att jag skulle vara snygg blond, utan bara för att... bara för att jag vill. Jag tycker typ att det skulle vara roligt. Det är för att jag är dum i hövvet.

* Mana mana.

Jag saknar dom <3

* Kändisdagen.

Idag har jag sett två(!!!) kändisar. Och klockan är inte ens ett än.

Jag var i solna centrum, på väg till greken för att äta lunch, och då går han du är vad du äter-rösten förbi! Och sen när jag sitter helt oskyldig inne på greken så kommer jingelmannen med familj in. Hans dotter tappade sin napp någonstans och började gråta. Annars var hon jättesöt. Puss.