* 30/3.

Idag har varit en bra dag. Har provjobbat på en mysig liten restaurang. Det gick faktiskt bra och förhoppningsvis har jag ännu ett jobb redan nästa vecka. Det första jag hittar när jag kommer hem är brevet på Skatteverket. Får min första skatteåterbäring i år!! Så himla glad. Har alltid fått betala restskatt förut. Men nu får jag 1697 kronor. Supernöjd.

Nu ska jag ta en tupplur, för inatt blir det BK....

Godnatt.

* Glad idag!

Imorgon ska jag göra något jättespännande! Men först ska jag mysa med världens bästa Mira och sen ska jag träffa gamla klasskamrater som jag inte har träffat på flera år. Idag alltså. Så himla bra dag.

Här är jag imorse när jag blödde näsblod:* <3


*

Idag är en avgörande dag på jobbet.

* BB live nu!

Ikväll ska Marcel åka ut. Jävligt taggad på det alltså. Var förövrigt ute igårkväll och hade himla roligt! Efter bråk och efter att hälften av oss försvunnit hamnade jag, Kajsa, Helena och Carro på Amba och dansade fötterna av oss. Sen världens godaste fyllekäk på Max. Kom hem vid sex. Vilket iofs var fem eftersom det blev sommartid. Men det låtsas vi inte om.


* 19/3.

Efter en helg av jobb, som faktiskt var helt okej, sitter jag här i soffan, dödstrött, och väntar på Kajsa. Vi ska prova chai som man värmer i mikron(???), spännande. Nu i helgen ska vi uuut. Supertaggad redan haha. Jag blir alltid så sugen på att gå ut när jag träffar alla fulla människor på jobbet. Konstigt nog.


* Nu: lunch.


Med bästa Mira.

* Ett år av hår.


* 13/3.

Idag har jag:
Försovit mig.
Agerat ninja och på 11 minuter tagit mig från sängen till frisören.
Färgat och klippt håret. Är nu en helt ny person. Så att säga.
Myst i solen med min bästa lillasyster.
Köpt två par skor för sammanlagt 274 kronor. Älskar Skopunkten.

* Roddan <3

Det kan ju inte vara sant... Men om det är det så är det en dream come true.


* Älskar facebook.


* Önskar jag hade fått den!


* 7/3.

Jobbat hos mamma idag och ikväll blir det personalmöte på BK. Mitt första. Känns himla vuxet. Även fast det förmodligen absolut inte är det, haha. Är lite sådär taggad. Vill helst bara gå och lägga mig och sova.


* Alla hjärtans.

Juste! Har glömt. Min och Kajsas allahjärtansfest var världsbäst. Även om Filip var sjuk och alla våra vänner bangade. I princip var alla dom roligaste där ändå. Rätt skönt ändå när man inser vilka som faktiskt inte bryr sig ett jävla skit. Med tanke på att man har undrat. Ofta och mycket. Hursom. Vi hade så kul. Och Johanna var där, och Malin var där, och allt var bara så rätt.