* Nyårsafton.

2010 har varit ett bra år. Det har varit konstigt till och från, men ändå ett av de bästa. De senaste veckorna har varit röriga, men vi har klarat oss bra. Och ikväll är det nyårsafton, årets sista, och ofta nästan bästa, dag. Det blir middag hemma hos mig och sen fest hos Lina. Här är en liten sneak-peek för ikväll. (Kämpade halva dagen igår)



* Learn something every day - 29/12.


* 29/12.

Ganska trevligt att jobba idag, även om det bara blev fem timmar. (Det är extra roligt att jobba när man precis fått löneförhöjning nämligen.) Och som vanligt satt jag och sökte jobb på jobbet. Haha. Känns lika fel varje gång. Efter jobbet gick jag förbi Ica och hämtade ut skorna jag hade beställt från Nelly. Dom var tillochmed finare i verkligheten. Men vilken jävla besvikelse det var att ta upp dem ur lådan och se att skorna var likadana. Och då menar jag exakt likadana. Dvs att de hade dragkedjorna på samma sida, you get it, right? Ledsamt. Hursomhelst, sen gick jag till Lina och myste och bytte julklappar. Puss på henne.

* Myskväll.

Ikväll har jag haft en mysig liten filmkväll med min lillasyster, imorgon ska jag jobba för första gången på typ två veckor. Nästan. Jag har saknat det. Ärligt. Dock inte restaurangjobbet. Bara mammajobbet. Och dit ska jag imorgon. Puss.

* 28/12.

Julen har varit fin, men ovanligt kort. På julafton var vi först hos farfar och sen tog vi julklappar och Kalle anka hemma hos oss. På juldagen kom farmor och Leif som vanligt över på lite julfirande och middag. Igår och iförrgår har jag varit på mellandagsrean. Jag har hittat så himla bra saker. Ändå fanns det så lite saker så det är sjukt. Det brukar vara så mycket bättre. Slutligen så åkte Filip till Köpenhamn idag. Det var nog allt.

* 22/12.

Idag är min morfars födelsedag. 79 skulle han ha blivit. Jag var så stolt över att både min farmor och min morfar skulle bli 79. Mitt turtal sen jag var liten. Och det var så nära. Här på bilden är min morfar åtta år. Tänk att han har varit så liten. Söta morfar. Han är så lik sig.

Vi alla ska åka till morfars hus och fira hans födelsedag ikväll, vi ska äta mat han tyckte om och hans favorittårta till efterrätt. Jag vet att han skulle bli glad om han visste. Och det gör han nog.

Jag undrar hur julafton kommer att bli. Jag tror att jag har firat varenda julafton med morfar sen jag föddes. I alla fall alla jag kommer ihåg. Filip säger att han kommer vara där ändå och jag hoppas att jag kommer kunna känna det.

* 21/12.

Det är bara tre dagar tills julafton och jag har ungefär... allt kvar att göra. Men det gör inget. För det är jul. Och nu ska jag faktiskt hem till Mira och julmysa. Puss va.


* Hultsfred <3.

Jag vill ha sommar!!!

* Learn something every day - 20/12.


*20/12.

Nu har jag köpt alla dom viktiga julklapparna, dvs min familjs. Den sista fixades imorse, pappas. Kanske den allra bästa julklappen av alla i år. Jag älskar verkligen att ge bort saker och jag hatar att ge bort saker jag inte är nöjd med, som inte är hundra procent rätt. I år är alla saker hundra procent rätt. Nöjd, nöjd, nöjd.

Btw, grattis på födelsedagen lilla Sara!

* Till min morfar.

Hej morfar. Jag hoppas att du mår bra nu. Mamma sa att du såg fridfull och nöjd när hon var och såg dig idag, för sista gången. Och det både hoppas och tror jag att du är. Men bortsett från att allt var "så ruttet som det kan bli", som du så fint uttryckte det, så vet jag att du ändå hade det helt okej på Dalen. Du fick flädersaft som du gillar, du hade en skön säng, utsikt över där du bodde förut, sköterskorna var snälla och glada (du gillar ju att prata och skämta med folk, särskilt tjejer), du låg på kudden som jag hade sytt åt dig varje dag. Den har mamma förresten tagit hem nu, jag hoppas det är okej. Vi ska tvätta den, du hade ju smutsat ner den lite. Pappa har ställt upp en bild på dig och Olivia bredvid den på mormor och mig, du vet den när hon sitter på dina axlar och du har dina Harry Potterglasögon som du var så söt i. På din födelsedag på onsdag ska vi hem till dig och äta din favorittårta och tänka på dig. Inte för att vi inte gör det annars. Vi gör det hela, hela tiden. Vi saknar dig så hemskt mycket allihopa. Jag saknar dig. Jag älskar dig och jag kommer aldrig att glömma dig. Jag önskar att mina framtida barn hade fått träffa dig för du är bäst. Sov så gott morfar.


* 18/12.

Trots att humören inte är på topp idag åkte jag och min bästa syster in till stan för julshopping. Båda kom hem med varma vintersaker, men det blev inte så mycket julklappar. Olivia hittade en, jag hittade noll. Dock tror vi att vi har löst pappas julklapp, den kommer bli bäst! Men viktigast av allt, jag hittade min nyårsklänning idag. Den är varken svart eller tråkig (som alla andras och alla andra års), utan beige och puffig. 399 kronor. Jättesöt och jättevärd.

*

Min lillasyster och hennes kreativa vänner valde att göra en film av ett engelskaprojekt. Så mycket roligare. Varför gör inte alla det?

Käck it out!

* 14/12.

Idag är jag sjuk. Imorgon är jag sjuk. På fredag är jag säkert också sjuk. Blir inte mycket till pengar. Hur fan ska jag ha råd med julklappar? Iofs har jag kvar tre tusen från senaste lönen, sjukt bra för att vara jag, vid det här laget brukar mitt konto nästan vara tomt. Hur som helst, Jessica kom över efter skolan och fikade lussebulle och höll mig sällskap. Mysigt värre. Nu ska jag läsa lite i Människohamn och sen sova. Godnatt.

* Lucia <3

Idag är det den mysigaste dagen. Lucia. Imorse var jag och mamma uppe klockan sju och såg på luciatåget på tv, som varje år. Fast det här var nog första året jag såg nån jag kände. Extra mysigt.

Annars har jag varit på jobbet, gick hem lite extra tidigt, men det var bara bra för jag fick med mig lite extra mat så jag kunde dela det med mig far. Jag tycker om att vara med honom.

Och en sak till, min familj, som nu bevisat är världens töntigaste, har köpt TP för playstation så det har vi suttit och roat oss med ikväll.

Nu är jag galet trött och väntar på Filip. Som aldrig kommer. Jag vill sova.

Det suger att vara sjuk.

* Learn something every day - 12/12.


* Fyllemamman.

Jag älskar facebook. Jag blev precis taggad på 59 bilder från i fredags. Och jag är lika ful på alla. Tur att man inte är den som skäms!


* Ont i hjärtat av flera anledningar.

Jag vet inte hur länge till jag kommer orka det här. Den här skiten. Varenda jävla dag. Det gör ont. Jag måste sluta vara så naiv, för jag vet hur det är egentligen. Men jag kan inte låta bli att hoppas...

* 10/12.

Middag hos Mia i Bålsta ikväll, woo!

* Jag och världens, världens bästa mamma.