* Mina skolkamrater borde alltid vara sjuka.

Imorgon ska jag till skolsyster. Vår skolsyster är så söt. Hon heter Maria och är helt osvensk. Hade jag tid och ork skulle jag hälsa på henne varje dag för hon är så snäll. Som det ser ut nu har jag varit hos henne tre gånger (fyra imorgon). It sucks. Och varför ska jag besöka syster Maria? Ojoj, det finns många anledningar. Både mammas och mina egna. Själva ämnena må vara unpleasant, men det ska ändå bli mycket trevligt.

* Idol, idol, idol!

Haha jag insåg nyss att mitt förra inlägg ser ut lite som en kärleksförklaring. Så är dock inte fallet. Jag ville bara ha en bild på ett perfect face. Jag tyckte liksom att det passade in.

Ikväll var vi på idol. Det var faktiskt roligt även om jag inte visste vilka några av dem var. Eller jo, två. Den lilla killen och den jättesöta asiaten. Hon Jessica Simpson åkte ut and I couldn't care less. Nu är jag hemma och jättehungrig. Dock inte ett dugg trött. Ofriskt?


"Jag är en snopp med kuk"

* Perfekt.

Over and over, I'm filled with emotion
Your love, it rushes through my veins
And I am filled with the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face


* Bittersweet memories.

Jag kommer ihåg hur mitt liv såg ut för nio är sedan. Jag tror att det var den bästa tiden i mitt liv. Jag minns just den här tiden speciellt bra, för då hade jag precis fyllt åtta år och Olivia hade just fyllt fyra. Därmed var jag dubbelt så gammal som min lillasyster, det var stort. Jag hade precis börjat tvåan. I tvåan hade vi en jättebra fröken som hette Susanne. Hon grät när vi gick ut och hade jag vetat bättre och inte varit en naiv liten åttaochetthalvtåring hade jag nog gjort det jag med. På den här tiden hade jag inga vänner. Eller jo, jag ska inte ljuga. Två. Kajsa och Lina. Mina bästa och enda vänner. Ingen annan tyckte om oss, men det gjorde ingenting,  vi var lyckliga ändå. För vi hade varandra och det var allt som spelade någon roll. Jag och Kajsa hade en lek med mina barbiedockor, vi lekte att de föreställde vår klass. Det kan nog liknas vid voodoo det vi gjorde. Vi lekte att de som vi inte tyckte om blev överkörda av glassbilen och dumpade (av varandra förstås) och att det gick allmänt åt helvete för dem. Det tyckte vi om, det var kul. Men vi var aldrig avundsjuka på de här människorna, vi tyckte bara inte om dem. På den här tiden fanns inget kallat avundsjuka, det fanns inget som hette att må psykiskt dåligt (vadfan är det?) och det fanns inte svek. Allt som fanns var jag, mina två vänner och min familj (framförallt min pappa som jag älskade över allt annat). Och jag var nöjd.

* When you don't wanna walk anymore...

Jag förstår inte och det kommer jag nog aldrig göra. Ingen annan heller för den delen. Men jag vill. Det är så typiskt mig. Precis som alla andra så vill jag ha det jag inte kan få.

Inte ens sömn kan jag få. Sömnen och jag är inte så bra vänner som vi skulle kunna. Och det beror, precis som allt annat, på mig. Det är trist, men sant.

*

Jag satte nyss min hand bakom örat för att stödja huvudet (jag ligger som att jag sitter fast jag ligger och datorn är som i mitt knä fast framför mig) och då kändes det som att jag hade en jättejättesnabb puls i mitt öra. Det var jättehäftigt. Men jag tog bort handen. Och då förstod jag att det bara var min hands puls. Synd.

* Picky, picky, picky.

Gud, vad jag är bra på att hitta fel. På mina vänner alltså. Antingen är de för ouppmärksamma eller så är det för okänsliga. De är för fega eller för framåt. De är antingen irriterande eller för tråkiga. De hör antingen av sig för ofta eller för sällan. Antingen bryr de sig för mycket eller så tänker de bara på sig själva. Eller så är de helt enkelt snyggare och bättre än mig.

Detta insåg jag alldeles nyss.
Och inte fan gör jag nåt åt det.

* SÅ amerikanskt.

Usch. Jag sitter just nu och kollar på mtv. Det är "fashionista weekend" och just nu är det det stördaste. Skönhetstävling för småbarn. Små barn. Det är så äckligt. De har mer smink i ansiktena än jag någonsin har haft i mitt liv, de har låtsaständer, de är så jävla fake och allt är bara så sorgligt. Ungarna grinar om de inte vinner och mammorna blir typ besvikna. Jag tycker  synd om barnen.


*

Gårdagen var mycket trevlig. Vi skulle ha ätit på vår mongoliska resturang (djingis khan), men eftersom det var så fullt så hamnade vi på en annan mongolisk som inte alls var lika bra. Ingen stäming whatsoever. Men Lexie var glad för hon fick äntligen sin banan.


* Fredag.

Ikväll ska vi gå ut och äta middag. Andra har ju bättre saker för sig, men själv är man väl inte riktigt lika älskad. Så vår middag får duga. Det ska faktiskt bli väldigt trevligt. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske åker hem och tar livet av mig eller nåt. Vi får se.


* Människan är fan too beautiful for this world.


*

Det luktar rök i hela mitt rum. Jag fattar inte varför.

Och jag kollar på våra bästa år. Det är bäst. <3

*

Denn wer will schon das Beste
Das Beste ist nicht gut genug
Nicht gut genug, nicht gut genug
Das Beste ist nicht gut genug, für uns

* Forgive me - Leona LewisHon är snygg när hon har den lila regnackan.

* Hahahaha. Vadfan snackar han om?


* Sunny Day Sky.

Jag vill bara tipsa alla om världens roligaste spel. Jag kan bara spela och spela och spela i flera timmar. Bakgrundsmusiken hjärntvättar en, men den är väldigt söt.

* "Lite mer åt höger, liiite till, huvudet en aning åt vänster, blicken rakt mot mig..."

Idag tog vi skolfoto. Det gick inte bra. På det stora så halt garvade jag på varenda ett (jag stod högst upp, det var astrångt och jag höll på att ramla ner + att min klass kan vara förjävla rolig ibland), så det kan ju inte vara alltför hemskt. Det ensamma däremot. Det fick jag tillochmed se. Och det var fan inte kul. Jag såg ut som en förbannad indian.

* 16/9-08, små


* 16/9-08


* Berlin

* "Change isn't always a bad thing"

Vad ska man säga? Jag kände att jag behövde uppdatera mig lite. Jag insåg idag hur fina alla andras bloggar är och det gjorde mig deprimerad.

Jag vill att man ska bli glad när man klickar in på
http://izab3lla.blogg.se. Och jag vet att folk kommer klaga på ont i ögonen, men det skiter jag i, för jag älskar't.

Det enda som gör mig lite deppig är att jag behövde byta stilmall(?). Men jag hade inget val, det blev liksom lättare såhär.

* Nothing else matters - MetallicaTrust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

* "The bible didn't mention us"

Förlåt för att jag inte kan vara den som ni alla behöver.

Godnatt.

* <3


* Idag orkar jag inte.

Ibland önskar jag att jag kunde vara glad, ibland önskar jag att jag kunde se ut på ett annat sätt, ibland önskar jag att jag var en annan person, ibland önskar jag att jag vågade mer, ibland önskar jag att jag var ambitiös, ibland önskar jag att inte fanns, ibland önskar jag att jag hade någon speciell att dela allt med, ibland önskar jag att mina kompisar inte vore bättre än mig, ibland önskar jag att jag levde ett annat liv, ibland önskar jag att jag kunde sluta tänka och ibland önskar jag att allt det som jag nyss skrev inte vore sant.

* "Ich wünsch dir einen Virus"

Min dator beter sig inte riktigt som han borde, vilket gör mig lite smått orolig. Han mår inte riktigt bra. Först och främst virusrutan som kommer upp, sedan har vi alla andra popuprutor med Einstein och smink. Tillslut kan det ju inte vara ett bra tecken att kanten längst ner oftast inte finns.

Tur att jag har en sladd i alla fall.

*

Jag: Har du nån bra musik syster? :D
Olivia: Näpp

* Kiro. <3


* Ba så alla vet.


*

Klicka.


* Jag undrar vad vi fick för mat i skolan.

Jag åt indiskt till lunch. Eller ja, jag var ju inte ensam, jag hade sällskap utav mina kära jensenvänner. Dom har sina matkort medans jag fick betala hela 60 kronor. Haha jag gjorde det bara för umgängets skull.

Fast maten var rätt god den med.
Puss på indier <3


* Mail från Dan. <3

Skolfotografering  

Nästa vecka under tisdag 23/9 till 25/9 är det skolfotografering på skolan. Exakta tider kommer senare.  

/Dan Sundblad

* Cinema Bizarre 16/9-08

OMG. De var så jävla bra. Det finns ingen mer gay människa än Strify, Kiro är sötast i hela världen och Yu hade ingen tröja.

Vi träffade på Kiro efteråt. Han var så stört jävla söt. Han ba stod där med sin rosa jacka och rökte med Romeo och busschaffisen. Han kramades jättemjukt och luktade jättegott.* :*

En del tyskar är extremt coola. Andra inte.

* Yeey!

Idag är det 339 dagar till jag fyller arton.

Min närmaste planering.

16 september: Cinema Bizarre
12 oktober: Håkan i Västerås
18 oktober: Kryssning, Cinderella
27 oktober: London

Gud vad jag älskar att ha saker inplanerade.

.

Gud vad jag inte orkar folk som tror att dom vet. För dom vet fan ingenting.
Tacka vet jag den där andra världen. Den bättre världen. Fantasivärlden.Godnatt.

<3Det är klart som fan att dom vann. We all knew they could do it. Dom är bäst i hela världen och jag är fan stolt bara över att vara deras fan. Grattis världens bästa och snyggaste tyskar. (Och tack för att ni finns och för alla dörrar ni har öppnat.)

Those nice german boys, ja.


Han blev glad.

Jag pussade min pappa på näsan alldeles nyss.

Can't get enough.


Ja, bitte

Ich würd mit meinen Kumpels raufen
Und mit schwedischen Mädchen um die Wette saufen

.

Gud vad jag inte orkar med första november all over again.

Ikväll är det barnvakt som gäller. Och ja, imorgon... Mina enda planer för imorgon råkade försvinna för ett litet tag sen och jag har ingen aning om vad som kommer hända.

Coolingen. <3


Idag var jag på bio.

 
Allt som är svenskt och allt som är amerikanst
i en och samma film. Kan det bli annat än bra?

Känner mig lite smårik.

Imorse fick jag en oväntad (men trevlig) överraskning. Ett litet lönebesked ploppade ner i min brevlåda. Eftersom jag inte har jobbat någon annanstans än hos SCF (och precis fått lön därifrån) blev jag lite förvirrad. Men det visade sig att det var obpengarna från kioskjobbet.

Så nu är jag 728 kronor rikare.

?Vad som är ytterst ironiskt är att detta är mitt 483e inlägg.

true.


Euh.

OMG.
Jag upptäckte nyss något. Och det var inte gulligt! Jag tänker inte säga vad detta något handlar om, men trevligt är det inte. Jag har ångest och jag är äcklad. Usch, usch, usch!

.

Jag hatar, jag hatar, jag hatar er.

Herzliche Glückwünsche zum Geburtstag Jungen. <3


Kebap.

Inatt så drömde jag att jag åt kebab. Sedan vaknade jag och hade feber.