* Sjuk. På en helg :(

Jag hatar att vara sjuk. Alldeles nyss var jag uppe och skar potatis+grönsaker till middagen. Nu är jag helt jävla slut. Jag har ont överallt och min näsa svider. Jag är ensam. Snart är det middag, men vadfan spelar det för roll? Jag känner ändå ingen smak.

Jag hatar att vara sjuk. Och jag älskar att klaga. Puss.

* I can live without you, I just don't want to.


* Learn something every day - 27/11.


* :(

Förresten såg jag (ironiskt nog) filmen gladiator idag. Så jävla bra film. Men i alla fall. Jag insåg en sak. Delar av den där "kamp"musiken är typ exakt likadan som den i pirates of the caribbean. Den som jag alltid har tyckt är så cool och unik. Det är den inte, med tanke på att gladiator är ifrån 2000 och pirates 2003. Jag blev besviken.

* Min gladiator.

Jag älskar att vara kär. Det är världens bästa känsla. Jag trodde aldrig att det kunde vara såhär bra. Men jag vet inget bättre än att vakna på morgonen av små, försiktiga pussar på kinden med en mjuk, varm kropp liggandes tätt, tätt intill. Eller att höra ljudet av en motorcykel med en bulle på, för jag vet att det är han. Eller att få höra hans röst för första gången på morgonen. Eller bara få titta på hans ansikte. Det där är det bästa jag vet. Och jag hatar att jag har blivit "en sån där". En sån som jag aldrig ville bli. Men det är så det är. Och jag har aldrig haft det bättre. Han har tagit hand om mig hela dagen, gjort te och omelett till mig, legat och haft tråkigt med mig istället för att vara med mina vänner. Bästa pojken i världen.

* 24/11 kväll.

Det här är en busy vecka måste jag säga. För att vara min alltså. Idag var det jobb och laga mat. Imorgon är det flera (!) lektioner +tusen saker efter det. Torsdag, massa skola. +Bio? På fredag åker vi till landet och tar det lugnt.

Det var visst inte en så jobbig vecka som jag trodde. Men jag behöver ändå min sömn. Godnatt.

* Han är ju för fantastisk.


Marc Johns

* 24/11.

Idag är det exakt en månad tills julafton. Jag börjar nästan komma i stämning. Jag längtar, längtar, längtar tills julen. Och jag har bara två klappar kvar att fixa. Julnörden #1.
Nu är jag på jobbet och tjänar ihop pengar så att jag ska ha råd med alla mina klappar. Pusssss.


* 21/11.

Idag blev det mässan. Igen. Kanske inte helt planerat. Men trevligt ändå. Och idag såg jag mycket fler kända ansikten. Det är alltid kul. Holken <3

* Mat.

Idag var jag och lilla Felicia på matmässan. Food4life. Vi träffade Maria och vi träffade Sofia. Sen följde jag med Felicia hem och kollade i hennes skolkatalog. Som typ är den fetaste jag någonsin har sett. Och vad jag har framför mig nu är nog världens mest ospännande fredagkväll. Puss.

* Learn something every day - 19/11.


* 19/11.

Apropå julklappar. Typ. Min lilla pappa fyllde år för två månader och en dag sedan. Idag fick han sin födelsedagspresent. Jag tror han blev ganska glad. Men jag tror det var lite för sent.


* Julklappsångest.

För någon vecka sedan hade jag ångest för att jag inte hade någon aning om vad jag ska mina nära och kära i julklapp. Nu har jag i princip kommit på varenda julklapp. Men nu har jag ännu mer ångest, för jag kommer aldrig ha råd med allt. Däremot har jag kommit på väldigt bra julklappar. Men vad gör det om jag inte kan köpa dom?

Gud, vad jag lägger för mycket tid på det här, alldeles för tidigt.


* Barbros minibitar.

Barbros minibitar är världens bästa. Jag var där idag och införskaffade en kladdkaka, en toscakaka, en blåbarspaj, en biskvimix (som bestär av cirka tjugo små biskvier i olika smaker), en påsa kardemummaskorpor och två chokladmoussebägare med frukt ovanpå för sammanlagt 270 kronor. Sen fick jag även en påse med små chokladbitar och en mjuk pepparkaka för att Barbro är så himla snäll.

Det här stället är så himla bra. Och det är så himla fint hos henne. Särskilt på vintern. Det ligger på Duvgränd 6 i Sundbyberg, man svänger in från Fredsgatan. Allt hon gör är glutenfritt, billigt och jättefint. Alla borde gå dit.

* Och en till.


<3

* En söt liten en. Fast två.


* 15/11.

I fredags var det fruktmys hemma hos Kajsa och vanligt mys hemma hos Mira. Igårkväll var jag med Cecilia och hennes syster Camilla. Vi hade det trevligt och jag såg världens kortaste kjol och drack världens äckligaste cider. Illa. Nu städar jag. Som vanligt. Godafton.

* Jag saknar skiten.


* Kryssningbilder, håll i hatten!


* Kryssning e najs!