:S

Längtar tillbaka så mkt så jag dör! Det är fan inte sant. Jo, det är sant. Fan! Okej, det har gått en vecka snart, dags att acceptera. Men hur fan då? Aja, my datortime is over. Hejsålänge
Uppmanar er igen, RING

WAAAH

Har varit borta i inte ens två dagar, så det känns lite patetiskt att jag redan längtar hem haha! Men liksom, det är verkligen inte kul här. Eller jo, Visby är kul, men därifrån åker vi idag och sen ska vi tillbringa en vecka i ljugarn, som är en liten (men mysig som tur är) håla nånstana nära havet. Okej, vart man än är på Gotland så är man nära havet. Men ändå. Det är cp här och jag vill hem. Saknar 9:2, musikklassen och alla andra jävlar som jag kanske aldrig kommer få träffa igen. Så snälla, alla därute som tycker om mej, RIIIING! (A)
Det var allt
Hejhopp!

usch

70043-89

Som sagt
, första juni betyder sommar! Fan, jag får värsta sommarångesten. Varför? Don't know. Dagen efter skolavslutningen åker vi till Gotland, typ värsta tidigt på morgonen. Typ dagen efter att vi kommer hem kommer Johanna hit (weey<3) och sen åker vi på det jävla lägret som jag inte fattar poängen med, hoppas det blir kul. Sen när jag kommer hem från det (typ första juli tror jag), har jag nästan inget bestämt. Jag ska till Kajsas land förstås. Every year liksom, tjoho. Sen finns det ju lite idéer förstås om att tex åka ner till bua, och jag har bestämt att vi ska åka sån dära kryssning. Mm! Men jag har inget sommarjobb, skit. Jag ska jobba några timmar i veckan på mammas jobb och passa mina kära barn lite grann, men det är väl typ det. Fan! Jag kommer typ vara pank hela sommarn. Så då kommer jag låna typ miljoooner av mamma och pappa. Då kommer jag istället vara skyldig dom massa pengar efter sommaren, så kommer jag inte ha några pengar då heller. + att dom fortfarande väntar på att jag ska betala den jävla telefonräkningen. Noway! Usch på den här sommaren säger jag bara.

raukar isabella
kajsa & jag johanna & jag

.

CP CP CP CP