* 26/11.

Trött, trött, trött efter en ändå ganska bra natt på jobbet. En och en halv timme tills nästa börjar. Vill inte. Har så jävla ont i ena axeln att jag inte ens kunde sova på den sidan i natt. Kul. En annan kul sak är att alla jag känner förmodligen ska ut och festa ikväll. Det enda man kan hoppas på är att någon ska det i närheten av Odenplan...... Puss!

* Hatar min dygnsrytm.

Börjar verkligen bli trött på det här jävla nattjobbandet. Ja, jag gillar det, det är roligt, men det vore lättare om man kunde leva ett normalt liv, haha. Som det är nu är jag alltid och aldrig trött. Jag är trött hela dagarna, men kan inte somna på kvällarna. Förhoppningsvis blir nästa helg den sista, vi får se när jag får schemat.

* Romeo&Julia.

Ikväll var jag, Kajsa, mamma och Katarina på Göta Lejon och såg Romeo och Julia, det var så fint så. Olivia skulle ha följt med egentligen, men tursamt för Kajsa så blev hon sjuk eller något, förstod aldrig riktigt. Imorgon ska jag träffa Kajsa på dagen för att sedan jobba natt. Älskart. Bara två helger kvar nu. Förhoppningsvis haha, har ju inte fått schemat för december än...

* 4/11.

Har haft chillvecka hemma den här veckan. Passat på att få lite städning gjord osv. Men här tar det slut, klockan 20 rättare sagt. Då blir det äntligen jobb igen. Har både längtat och haft ångest. Mitt första nattpass. Det blir ännu ett imorgon natt, men det är bara negativt. Missar Jessica o co.s 20årsfest. Fan.