* Bra dag!

Shoppingdag med Filip idag. Tro det eller ej. Nu har han shoppat för ett år. Ibland tror jag att han bara är världsbäst. Han bjöd både på god lunch och ett par byxor. Puss på honom!
* 21/9.

När jag började min senaste jobbsökarfrenzy var jag mer eller mindre säker att jag inte skulle få en enda intervju. På den här veckan har jag faktiskt fått fyra stycken. Två som är intressanta på riktigt. Det är inte imponerande eller så, men för att vara en dropout med ytterst lite erfarenhet är jag väldigt nöjd. Så idag är jag på bra humör!


* 19/9.

Höll som sagt på att dö idag, men jag klarade mig ganska bra. Det kändes som att hon gillade mig, men man kan ju gilla många. Lär inte få tjänsten, dom verkade ha jättehöga krav. Men det känns helt okej. Nu efter min första intervju känner jag mig mycket mer avslappnad. Skönt.


* 18/9.

Bra helg! Hade en jättekul kväll hos Stancy i fredags kväll och igårkväll myste vi hemma hos Sara. Idag har vi firat världens bästa pappa som fyller 49 år idag. Han fick tårta och söta presenter.Nu till något viktigare; imorgon kommer jag att dö. Varför? Jo, för jag har en arbetsintervju. Inte min grej, haha. Aaaah!


* 16/9.

Igår sökte jag tusentals jobb (nu ska jag fan få ett) och träffade Jessica en stund. Idag ska jag träffa Felicia och Sofia i stan och sen hem och laga middag till lilla mamma som kommer hem idag!!! Har saknat henne. Och ikväll blir det fest hos Stancy. Bra dag!

* 14/9.

Igår var en lång dag på jobbet. Det var skönt att komma hem och vara dödstrött. Kändes för en gångs skull som att jag hade gjort något. När jag skulle gå till bussen var det strömavbrott i nästan hela Solna centrum, många av affärerna hade stängt eller höll på att stänga. Kändes så sjukt, haha. När jag kom hem skrev Veronica att hon hade bokat flyget till London. Så nu är allt klart! Vi har både hotell och flyg, och det till ett mycket bra pris. Det här kommer bli världens bästa nyår. Eller iaf det näst bästa. Idag fortsätter jobbsökandet och städandet. Har bestämt mig för att det ska vara klart på fredag när mamma kommer hem.


Fick vykort idag, haha

* 12/9.

Idag har jag träffat Kajsa och bokat hotell. Jag är så taggad att jag dör. Seriöst.

* 12/9.

Mysig helg. Håkan+Ace i fredags, även om jag mådde lite dåligt var det en bra kväll. Resten av helgen har jag bara tagit det lugnt, myst med Filip, myst med Olivia. Och nu sitter jag här och söker jobb och känner mig sorglig. Puss på det!

* 9/9.

I onsdags var jag och Filip på bio, jag älskar att gå på bio, men gör det så sällan. Det enda är bara att mina nya naglar blev helt gula av popcornen haha, men det börjar gå bort nu (ja, jag har försökt tvätta bort det). Ikväll skulle jag egentligen gått och sett Håkan med Sofia, men stackarn blev sjuk så jag går med Kajsa och dom. Efteråt ska vi gå till Ace, det var jättelängesen sist, är supertaggad. Nu ska jag upp och äta frukost. Puss!


På Ace för typ två år sen, haha söta

* Poppis kille.


* Bra kväll.

Var ju hos Sofia och firade henne, där var allt rosa. Hade jättetrevligt och Sofia verkade ha det bäst av alla, så som det ska vara. Åkte hem rätt tidigt, var dödstrött + ville ha sällskap hem. Skulle hem till Filip, men dom hade inte gått hem än. Så det slutade med att vi satt på Retro tills det stängde. Jag tror jag var väldigt full. Idag har jag haft skön bakisdag.

* Lång dag.

Nu: middag, sen: göra mig fin, tillslut: 20årsfest hos Sofia.

Hoppas inte vi går ut för jag har 6 kronor och 54 öre på mitt konto. Puss och hej.


* 2/9.

Fredag!!! Ikväll blir det fest hos fina Sofia som fyller 20. Men först Törnrosa och systemet. Puss.

* Fast...

...det går ganska bra.