* Learn something every day - 29/5.


* 25/5.

Jag har haft en jättefin helg (ja, jag tycker att det är helg från torsdag) i Bua och Floda. Förberedelsehelgen var inte som jag hade tänkt mig. Det var mycket mer sköna människor än vad jag hade trott. Jag hade förväntat mig en massa töntar på typ 27, men i princip alla var i min ålder och jättetrevliga. Nu är jag så jävla taggad på läger!


* 22/5.

Vi har nu fått två små dagar med pussgurkeJohanna i Bua. Det har varit fint, men kort. Nu ska vi vidare till Floda. Det ska typ bli fett trevligt. Eller ja, vi har ju varandra iaf... PUSS

* Btw!

Det är till Varberg och Göteborg jag ska. Hemma på söndag kväll. Pusssss

* 19/5.

Gud. Det här är nog världens stressigaste dag. Arbetsintervju klockan nio, tandis klockan elva (dock inställt med mycket kort varsel), sen hem, packa, duscha, göra mig fin, äta middag, åka till Filip, lämna resväska, sen skiva. Och inte slutar det där. Efter skivan ska jag hem till Filip, sova i typ en timme, för klockan tio över tio imorgon bitti går mitt tåg från Centralen. Jag längtar tills allt är över.

* Uniflexxxxx!

En kvinna vid namn Susanne ringde mig för några timmar sen. Och jag har fått min första arbetsintervju! Jag är jättejättejätteglad. Och jättenervös. Och gissa när den är. Imorgon bitti klockan nio. Där snackar vi fan kort varsel. Gud vad jag har ångest, vad ska man ha på sig? Vad ska jag säga? Aaaaah!


* Kollar igenom bilder på datorn.


* Learn something every day - 16/5.


* Godmorgon!

Idag är en skön dag. En göra-ingenting-alls-dag, men ändå inte en ha-jättetråkigt-dag. Jag är på bra humör. Även fast jag vaknade innan tio av ett telefonsamtal. S-o-m v-a-n-l-i-g-t. Jag är så jävla trött på det. Jag har bett Filip säga åt sina kompisar att inte ringa varje jävla morgon, men lyssnar han? Nej.

Äsch, nu ska jag fortsätta kolla på top model.

* En gitarr vill jag ha.

Från torsdag till fredag var jag, Kajsa, Veronica, Cicci, Sara och Elin på Kajsas land och hade det bäst.


* Teenage life.

HJÄRTA

* 12/5.

Tonight is the night. På riktigt alltså. Jag har väntat på den här kvällen i flera månader. Jag ska nämligen på GARBO ikväll. Bäst, bäst, bäst. Skit i att jag har mer ont i huvudet än jag nånsin har haft förut, skit i att jag är typ bakis från igårkväll, skit i att jag är hårig och smutsig. För jag ska Garbo, nananana.

* BOYS BOYS BOYS <3


* Love it!

Idag fick jag mailet. Och jaaaa, jag ska på peace and love :D


* 10/5.

De fem närmaste veckorna är min kalender så full så det är helt jävla sjukt. Särskilt de första två veckorna. Jag ska sammanfatta de viktigaste sakerna:

Vecka 19
Tisdag: Sofias skiva
Onsdag: Garboskivan + föra hos mig
Torsdag: Kajsas land
Fredag: Opera med pappa + fira tio månader med lille Filip
Lördag och söndag: Något galet säkert

Vecka 20
Onsdag: Miras skiva
Torsdag- fredag: Johanna <3
Lördag-söndag: Lägerförberedelsehelg

* Om tretton dagar.

Bokade just en resa ner till Johanna för 99 kronor, det är helt okej faktiskt. Nämen serri, det är så jävla billigt och jag är jättejätteglad för jag har saknat lilla Johanna <3

* 7/5.

Ibland känns det som att jag ska spricka. Jag tänker på så mycket saker. Tänker, men pratar inte om det. Som idag, idag har jag tänkt hela, hela dagen. Det är inget speciellt jag tänker på egentligen, men det känns som att jag går runt och har en massa hemligheter. Det är inte så, det är bara... tankar.

* 3/5.

Idag har jag sökt åtta jobb. Alla är i princip samma såklart. Det känns så värdelöst. Att lägga ner massa tid på att skriva cv och skaffa bevis och leta efter en bra bild och bla bla bla. För sen händer det inget ändå. Men nu jävlar ska jag få ett av dom här jobben! Eller ja, åtminstone en intervju. Då är jag typ nöjd. Eller alltså. Whatever.

Jag vill ha pääääääängar

* Chaplins.

Igår var vi på Chaplins. Så jävla tråkigt ställe. Det som suger är att vi ska dit igen nästa lördag. Gud hjälpe mig. Men det som däremot är bra är att kvällen var helt gratis. Gratis inträde och pappa betalade garderob. Jag tjänade till och med lite pengar, med tanke på alla enkronor jag tog från bardisken. Ehehe.