* Jag är inte gay.


Det här är min och Kajsas speciella låt.

*Life is going my way.

I förrgår (fredag) var det ett halvår tills jag blir arton, igår (lördag) kändes allt jättebra och idag (söndag) ska jag se Katy Perry. Lovely.

* I'm such a liar.

Det där med hyllan på väggen, det var en lögn. Igår när jag skulle byta om böjde jag mig åt lite fel håll, slog i armen i hyllan och hade ner alla filmerna som normalt står där. De ligger nu på golvet.

* Hair.

Jag kollade på Hair med två fina människor häromdan. Men jag kan inte påstå att jag kollade så jävla noga. Hade liksom bättre för mig. Men fan, jag borde se den ordentligt. Jag har den ändå stående i hyllan på väggen, fick den i julklapp för ett antal år sen.


* Valium/Diazepam.

Diazepam används vid ångest, oro, ängslan och rastlöshet. Det används också som lugnande medel inför operationer, undersökningar och provtagningar som kan vålla oro. Dessutom används diazepam vid muskelspasmer och epileptiska kramper samt vid alkoholavgiftning.

Risk för tillvänjning föreligger.


* Snygg.jpg


* And now, you're like a rocket disengaging.

Gissa vad jag har idag. Ja, utvecklingssamtal. Det är vad jag har. Jävla hora. Jag kommer få utegångsförbud och stryk. Jag längtar inte.

* Hej.


* Yes.


* 'Sakta ner, vi dör' ropar jag.

Fast jag är glad för en sak. Jag fick nämligen veta igår att (om den jäveln nu inte ljög för mig) att det är fett förbjudet att ha en färgglad bakgrund eller en med olika färger. Eller ja, oläsligt. Och att jag typ helt bryter mot båda dom grejerna är ju bara... underbart.

* Fredag den trettonde...

...har redan börjat dåligt. Försov mig ungefär en timme. Och med det missar jag författarredovisningen. Som jag iofs inte har gjort klart och skulle inte kunna ha gjort ändå. Men jag ville se dom andras. Oh well. Jag har förövrigt även ångest för det jävla treanvalet. Jag vet inte hur jag ska göra med alla jävla matte C, tyska 5 osv osv osv. Jag vet ju redan nu att jag ändå kommer få typ IG i alla ämnen.

* Soffa.


* Bara jag som ser ett mönster?


Vadå öppna ögonen? Vad ska det vara bra för?

* Serri.


* Spionen.

Vad det är vet jag inte, men det är något extremt roligt med att kolla på människor när de inte vet om det. Som just nu tex, jag sitter och kollar på alla som arbetar i huset bredvid skolan. En tant sitter och tittar ut genom fönstret och jag förstår inte att hon inte ser mig. I rummet bredvid sitter en man och en kvinna väldigt, väldigt nära varandra och småskrattar lite. I rummet bredvid står en man som är sjukt lik en lärare i min gamla skola.

Jag önskar fönstret var öppet så jag kunde kasta snöbollar på dem.

* Hultsfred 09.

Igår köpte vi dom. Biljetterna. Det är helt klart nu. Jag är 1420 kronor fattigare, men det är så jävla värt det. Det är precis sånt här man behöver ha att se fram emot. To stay floating liksom.

* When you miss someone the most.

Jag hänger inte ens med i svängarna själv. Shit, allt går för fort. Jag vet utifrån erfarenhet att saker som börjar bra och går såhär fort slutar i kaos och helvete. Vad det än gäller. Jag hatar det. Jag älskar det. Och imorgon (idag) är det onsdag. Vilket betyder inga lektioner. Godnatt.

* When did life get this fucking good?


* Run.

Underbara låt.

* kms.jpg


*

Damn. Andra februari. Det har med andra ord gått en hel månad och en dag av det här året. En månad och en dag sedan nyårsafton. Och vad har hänt den här månaden, det här året? Jo. Jag har bytt liv.