* 31/10.

I fredags var jag ute med några fina tjejer. Igår var jag på middag hos farmor och inget annat, förutom att jag hade namnsdag och tjänade lite pengar. Idag har jag myst i sängen en halv dag, sedan var jag på bio med lilla Felicia. Bästa film <3 Nu ska jag snart sova (ja, jag har blivit gammal) och imorgon kommer Johanna och jag ska till tandis. Fint.

* Utgång ikväääll!

Najs! Nu måste jag göra mig iordning.


* 28/10.

Jag var hos tandis idag. Klockan fem. Jag är fortfarande bedövad. Efter tre och en halv timme!!! Jag vill DÖ, så hungrig är jag.

* Tandis!!!

Tur att jag inte är rädd :K

* 27/10.

Om två dagar får Stockholms små skolungdomar höstlov. Och om jag har tur (håller tummarna!!!) får jag det också. Inte bara får jag mer tid till Johanna. Jag kommer även, för första gången på evigheter, få känna mig fin. Jag kommer kunna göra mig fin i håret, sminka mig lite lagom, måla naglarna i dolce vita-rosa, ha strumpbyxor på mig. Jag kommer med andra ord vara lycklig. Sådär som bara en tjej kan vara.

* Learn something every day - 25/10.


Sjukt!

* 23/10.

Idag har vi byggt möbler h-e-l-a dagen. Vi är inte klara, men vi har gjort det allra jobbigaste. Pju. Imorgon ska vi bygga resten direkt på morgonen och sen ska jag mysa resten av dagen i min nya stora säng. Kanske, om jag har tur, med en mjuk pojke bredvid.

*

Idag har jag köpt tre par skor (och nya vantar) samt fått hem mitt paket från nelly. Allt passade. Vad kan göra en flicka lyckligare?

Det skulle väl vara pussar isåfall.


Haha <3.

* 22/10.


Varför blir dom så fula på bild?

*

Imorgon ska jag äntligen få jobba igen. Har jag saknat det? Nej. Men jag sörjer alla pengar jag förlorar. Så imorgon är det dags igen! Wish me luck.

* 20/10.

Nu har jag köpt varenda möbel till mitt rum. Utom madrasskilen till min säng. För den var slut på varuhuset. Haha, så jävla typiskt. Så jag måste åka tillbaka någon dag. För den där lilla skitsaken. Men allt annat har jag. Jag köpte dem idag och de levererade dem idag. Det är service, det. För att fira mina nya möbler shoppade jag loss på nelly för 679 kronor. Tjejer, huh? Pussss!

* 19/10.

Imorgon ska jag och min kära vän Jessica åka och köpa alla mina vita saker. Sen ska vi fika för tio kronor och äta glas i glutenfria strutar. Eller ja, det ska jag göra. Sen ska jag åka hem och städa klart mitt rum och sen kommer jag vara lycklig i alla mina dagar. Jag lovar.

*


* 18/10.

Har haft en bra helg. Lagom mycket av allt. Och idag är det måndag och jag jobbar inte. Skönt. Även om jag hostar som en galning. Den här dagen ska jag använda till att städa mitt rum, allt måste ju bli klart tills Johanna kommer och det är bara två veckor kvar nu!!!

* <3


* Mörk och ovan.


* Gissa vad jag gör.

Jo, jag jobbar. Jag sittar seriöst och jobbar en söndagkväll. Hemuppgift. Så jävla fult.


* 16/10.

Ikväll ska jag och flickorna ut och dansa. Var tänker jag inte berätta, ha!


* Öh.

Nu är jag sminkad, fixad och klar!!!

Klockan är åtta minuter i fem...

* 15/10.

Ikväll ska jag, mamma och Katarina på Ladies night. Innan ska vi ut och äta och efteråt blir det efterfest. Tagga!!!

* Sötast i hela världen.


* 13/10.

Jag har blivit sjuk. Jävla skit. Jag har fan planerat varenda dag den här veckan in i minsta detalj. Jag måste bli frisk till fredag. Annars dör jag. För då ska jag på Ladies night, ha ha! Längar. Och imorgon har jag haft min Filip i femton månader. Men det kan vi fira hemma så det är okej. Tänk vad länge, femton månader. Ett år och tre månader. Ungefär 450 dagar. Tänk hur många pussar vi måste ha hunnit med på den tiden. Många, många tusen.

* Mitt hjärta.


* Lok@mi.


* Min första arbetsskada.

Idag skar jag mig, för första gången i mitt liv, i tummen. Det var hemskt och jag ville gräta och kräkas samtidigt. Men det kunde jag ju inte för jag var på jobbet. Som tur var fick jag ett bamseplåster. Då kändes det bättre.


* !!!

"Här är din försändelse:

12 okt kl 12:28

ICA Supermarket Sundbyberg

Kom ihåg att ta med dig din SMS-avisering eller avi samt legitimation när du ska hämta ut din försändelse."

* 11/10.

Det är bara måndag. Jag insåg det alldeles nyss. Det är fanimej måndag. Jag som trodde att det var typ torsdag. Jävla skithelvete. Fyra jävla arbetsdagar kvar. Jag tar livet av mig. Eller så äter jag jättemycket glass.

* <3


*

Det är jag och Husqvarna ikväll.

* Skit.

Det är som att gud inte vill att jag ska till Ikea. Mitt happy place.

* 5/1.

Idag kom min garderob från jysk och imorgon ska vi åka till Ikea och köpa resten. Allt som allt blir det ungefär tiotusen kronor. Och då har jag ändå hållit tillbaka. Jag tror inte att det finns något som gör mig lyckligare än... inredning. Och Ikea. Seriöst. Jag har suttit och dreglat över himmelsängar, gardiner, mattor, påslakan och byråer i flera veckor. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Men inom några veckor kommer mitt rum att vara så fint. Och jag skulle kunna berätta om det här i timmar.


Bäddset Glasört kulle, jag älskar dig.

* TAGGA FREDAG!

Här, här och här