* 30/5.

Kul att man en timme innan man ska börja jobba får reda på att det inte alls blir nåt jobb ikväll, för det är personalmöte istället. Jahaja. Det ska bli kul. Eller jag ska väl inte klaga, jag slipper ju jobba. Men fan vad trött jag blir. Åh.

/Bitterfittan som aldrig verkar bli nöjd


* 27/5.

Jahaja. Kom precis hem från jobbet. I taxin hem (ja, jag fick åka taxi hem, värt) får man redan på att Sverige vann Eurovision. Medans man själv slavade på BK. Kul.


* Godmorgon!

Här sitter jag nyvaken, men min aerobicstofs och min röda näsa. För jag är ledig idag!!!!


* Mac.


* Kul på jobbet.


* 16/5.

Nyss hemkommen från Il Piatto, men det är bara att springa vidare. Nu blir det BK i tre timmar bara, sen är det heeeelg!

* Så. Jävla. Trött.

Efter fyra minibakelser är det strax dags för veckans åttonde och sista arbetspass. BK 20-04, mah favorite. Puss och godnatt och hej.* 4/5.

Jag är grym för jag har köpt en crosstrainer. Yes!! Nu ska jag bli så jävla fit.Ps. Jag hatar Marcelo.

* GIF


kaxxig

* Vilken jävla dag.

Kul att det är 20 grader och jag är hemma och är sjuk. Åt min frukost på balkongen, men bättre än så lär det inte bli idag. Även fast jag tycker det är skönt att vara hemma lite så blir jag så stressad över pengarna jag förlorar på att inte jobba. Stress stress stress. Men kanske, KANSKE, blir det ett spännande spontanköp idag som gör mig lite gladare. Puss.