* Fint.


* 25/10.

Hade tänkt mig världens skönaste helg, men så blev det väl inte riktigt. Var på bio med Kajsa, Veronica och våra mammor i lördags och sen gick vi ut och åt, men när jag kom hem blev jag sjuk. Och sen dess har jag legat hemma och dött typ. Träffade Mira en stund i söndags också, och det var ju mysigt såklart, men sen har jag bara blivit sämre och sämre. Fan. Jag som hade bestämt mig för att inte sjukanmäla mig den första månaden på nya jobbet.

* Heeelg!

Är så himla glad! Jag har min första riktiga helg på jag vet inte ens hur länge. Jag har nämligen jobbat hela veckan. Och även om jag inte ska göra något speciellt i helgen så får jag äntligen njuta av helgen. Känns så himla bra.

* Jobb ändå.

Det blev en kort ledighet. Nu måste jag springa iväg till andra jobbet, det var visst något väldigt, väldigt viktigt... Aja, pengar är pengar. Puss.

* 19/10.

Har haft så mycket på sistone! I fredags var jag hos frissan och i helgen på landet och hade det jättejättemysigt. I söndags kväll var jag och Olivia i Globen och såg Britney Spears, så himla häftigt. I måndags jobbade jag min allra första dag på BK, det gick faktiskt jättebra. Igår var jag där och jobbade igen och idag har jag en skön ledig dag. Har inte fått schema än så vet inte när jag jobbar nästa gång, men jag hoppas det blir snart. Hittills är jag verkligen nöjd med jobbet, alla är så snälla och trevliga där och jag har lärt mig allt väldigt fort. Det känns bra.

* 12/10.

Igår gjorde jag något väldigt spännande, idag måste jag göra något läskigt. Ångest!

Mot jobbet... Hejdå.

* Spännande dag.

Önska mig l**** t***!

* Det var inte igår.


* 8/10.

Har haft en vecka fylld med jobb och jobbångest, men det ska vi inte prata om. Eftersom vi just nu sparar våra pengar till London får vi hitta på annat att göra än att gå ut, så igår myste jag, Kajsa och Vånkan på café 60. Supertrevligt som vanligt. Men ikväll ska vi faktiskt ut, det var alldeles för länge sen sist! Först förar vi hemma hos Kajsa sen möter vi upp en massa killar (haha) på söder någonstans. Vi ska bara pubba, men fan, det duger så bra så. Är lite för taggad så nu blir det en kalldusch och lite annan verklighet. Puss!


* 1/10.

Mådde skit hela dagen igår och har mått skit hela dagen idag, men från ingenstans mådde jag bättre så nu har jag gjort mig lite fin och ska precis springa iväg. Ikväll blir det middag och mys hos Elli!