Fredagkväll?

Jag kollar på Lejonkungen II . <3

Och bakar kakor.

Rubrik.

Det är för tillfället 27,4 jävla grader! Stört är vad jag kallar det. Det är för fan inte juni än. Jag vet inte ens om jag blir glad eller ledsen. Fast... jag svettades med strumpbyxor, så jag är nog ledsen.

image215

?

Godnatt. Typ. Kanske.

Tradition.

Världens kortaste vårmarknad idag. Träffade många människor som var trevligt att träffa, men såg även flera stycken som jag verkligen inte ville stöta på. Varför jag var där vet jag inte, förmodligen mest för att det är tradition.

</3

image214

Episode 28Nummer 28 var bäst på länge. Dom där fyra vet verkligen hur man får nån att le. <3

:)

Vem vill veta vilken reklam jag såg på tv nyss? Mhm, mhm! Det var fett längesen.


Tisdag.

Idag har varit en fett sugig dag. Av många anledningar. Fast. Jag fick ju träffa Kajsa. Det var längesen sist.

Förresten så har jag och min mamma bokat vår resa till Berlin nu. Det känns som att jag ska göra jättelite saker i sommar, men samtidigt är typ hela lovet fullt. Hur fan nu det ska fungera.

Godnatt. </3

image212

Mest för att jag inte har något annat att skriva om.


He'll never learn

Pappa: Jag har känt dig i snart sjutton år.

Pff var mitt svar.

Tjuvlyssnat: "Han får det att låta så solklart att man blir mörkrädd"

Busslinje 28, Hudiksvall

Kille 1 ~18: Fatta om solen skulle slockna, så skulle alla dö.
Kille 2 ~18: Va? Är du dum eller? Det skulle vi inte alls.
Kille 1: Jo, vet du hur jävla kallt det skulle bli eller?
Kille 2 (med allvarlig röst): Ja, jag har väl varit vaken på natten!


Cred: Erik


Äckliga måndag.

Usch. Idag är jag till hälften sjuk och till hälften lat. Ändå sitter jag här och gör skolarbete. Vad har hänt med mig? Igår var en lång, lång, lång dag. Trevlig, men lång. Somnade sent, försov mig, mår piss, jobbar. Eller ja.

Förresten. Melodifestivalen i lördags var fan grym. Liksom kolla
här. Detta är som sagt årets sommaranthem. Typ bästa videon också.

image211

Mitt 400e inlägg. Haha.


<3

Frankrikes last year's bidrag. Årets var grymt! Den och Danmarks låt hejar jag och Jessica på som fan. Azerbaijan nu. Fyfan va läskiga :(.


<3!

Bara för att min lillasyster är bättre än era!

Lördag.

Idag ska vi till sommarkrysset. Igen. Fast bara genrepet. Vi kan ju inte missa melodifestivalen. Haha. Men först måste jag stäääda. Jag tycker att jag gör det jämt nuförtiden.

image209
Alltså. Ibland dör man. Jag har många
gånger sagt hur sexigt jag tycker att det är,
men jag har aldrig förut förstått mig sj så väl.

"Allocate your sentiment and stick it in a box"

Jag är arg, arg, arg. Jag är jätteglad. Dom vann. Dom vann allt. Dom är bäst. Men jag är arg. Jättearg. Godnatt.

Hjärtattack.

Alltså hej, jag är kåt.
image207

Jag kommer överleva sommaren.

För jag har fått sommarjobb! Nananana.

image205


.

Jag har tråkigt och jag gillar inte att samarbeta.

Ångest.

Ingen mjukstart efter min lilla ledighet direkt. Uppdrag - pang på igår. Det håller vi på med nu med. Men tidigare idag hade vi muntliga nationella. Tyska. Det gick käpprätt åt helvete. Min lärares mest positiva kommentar var "Ja... Efter att tag så visade du i alla fall att du kan några ord." Jaha. Jag kan några ord. Så bra.

Jag tycker inte om Minna.

Glasgow

Om 20 minuter går vi hemifrån. Mot cityterminalen, mot Skavsta, mot Skottland :D Glasgow närmare bestämt. Vi ska till odjuret, mamma och Katarina ska på konsert osv. Och ja, trevligt ska det bli. Sakna mig inte för mycket. Ironi. Smsa inte om det inte är viktigt eller roligt.


 Hejdå Sverige!


Det regnar här i Stockholm idaaaaag (8)

Idag ska vi till Sommarkrysseeeet. Det är seriöst tradition nu. Tyvärr så är regnet också tradition, så det blir att packa ner regnjacka, paraply och sittunderlag. Och mat och pengar och blablabla. Men det ska bli roligt. Som vanligt.


image204
Grattis Sinika 17
<3

Kom!

Bara för att visa att det är viktigt för mig:

Måndag den 19e maj, klockan 18.30 i Ängskolans aula har Olivia(min lillasyster)s musikklass konsert. Inträde 20 kronor. Jag kan inte komma eftersom jag är i Skottland at the time.

Kom!

image202

Vad som började som en bra dag...

Jag hatar att jag ljuger, jag hatar att jag låtsas, jag hatar att jag inte kan, jag hatar att ingen vet, jag hatar att ingen bryr sig, jag hatar att ingen fattar, jag hatar att jag misslyckas, jag hatar att jag inte vågar, jag hatar att jag hatar, jag hatar att jag tänker, jag hatar att det aldrig tar slut.

Jag hatar att det är fredagkväll och jag ska gå och lägga mig. Godnatt.

image201

"Jag svär, jag ger dig allt jag har"

Idag efter skolan var jag och Lina på Bengans och såg på Autisternas spelning (eller "lilla konsert" som Per-Olof sa). Jag hade aldrig någonsin hört dem förut, nu är de mina nya idoler. De är jättesöta och jätteduktiga och jättemysiga. <3 De är ett hett tips för er som gillar svensk musik.

Bra, bra, bra!


"Underbart är kort"

Rix fm igår var mycket roligt. Jävligt mycket folk. Men de var trevliga. Vi kollade lite på artisterna, åt lite på Max, hade lite trevligt. Nåt mer orkar jag inte dra. Förutom att Uggla är grym. <3

Skottelandet <3

Jag ska förresten til Skottland om två dagar. Det känns inte så.

image200

Ich liebe Deutsch?

Vi hade tyska nationella idag. Hördelen. Fyfan va svårt! Jag som tyckte att läsdelen var svår, det här var fan fem gånger värre. Men jag fick även veta att jag fick VG på läs, vilket ger mig lite hopp.

Idag ska vi till
Bengans!

Kate är söt.

image199

Jag och Jessica är på hennes pappas jobb nu och skriver brev. Jag hittade ett trådlöst internet här, haha. Då blev Jessica sur. Ikväll är det rix fm. Och ja. Kanske. Ja. Haha. Det är bara upp till en viss person att bestämma sig :D Hoho!

You've been Georgd!

Torsdag.

Idag har jag inte varit duktig. Jag gjorde miljöspelssaken, men det är allt. Jag vettefan hur jag har fått dagen att gå. Men nu ska jag iallafall gå hem, jag har inget här att göra. Idag ska vi skriva brev.

image198

Hej.

Ja. Jag heter Isabella, jag bor i Lilla Alby, vilket jag är otroligt glad för. Sumpan är bäst. I snart ett år nu har jag gått på Kunskapsgymnasiet Globen, vilket jag också gillar. Saknar dock Ängskolan, där jag gick från sexan till nian. Men det är inte så farligt längre, de flesta dagar är de fyra åren helt bortglömda, hur konstigt det än låter.

Mina dagar består inte av så mycket mer än skolan, någon promenad då och då och mina dagliga telefonsamtal med Jessica. Jessica är kåt och bäst. Jag älskar musik i alla (de flesta) former och min dator är min bästa vän. Förutom min mobil förstås. Jag älskar Tokio Hotel, like it or not. Mina vänner, de få jag har, är mer eller mindre det enda jag bryr mig om. Jag lever på apelsinjuice. Min farfar är nederländsk, vilket gör mig till endast 3/4 svensk. Vilket är totally fine by me.

Det var allt. Tack för mig.

Bara för att THfiction är den bästa sidan.

image195
Georg. <3

Godmorgon.

Jag ville bara berätta att nummer 26 sög.

Onsdag.

Idag skulle jag vara duktig. Jag skulle komma till tidigt skolan för att göra klart körkortet och idrottsuppgiften och kanske possibly skriva svenska också. Därför gick jag och la mig typ klockan tolv. Ja, jag vaknar klockan elva. Vilket sedan ledde till att jag var i skolan klockan ett. Det blev lite svårare att skaffa hjälp, men jag klarade mitt körkort tillslut. Sedan sprang vi runt i hela skolan för våra skolkläder. En lång historia som jag inte orkar berätta för typ femte gången idag.

Förresten har jag sovit väldans mycket den här veckan. Hoho. Flera timmar om eftermiddagarna samt elva timmar inatt. Trevligt värre.


körkort, körkort, körkooooort

Fyfan va skööööönt. Jag klarade körkortet, nananana :D

Det var förjävla svårt, men med lite hjälp så. Och ingen Rickard. Ha!

Allmänbildad som satan.

Haha. Juste. Vi fick tilbaka nutidsorienteringen som vi gjorde typ förra veckan eller något. Snacka om duktig klass. Jag tror att vårt snitt var på 11. Maxpoäng var 30. Jag hade 9. Haha sorgligt. Jag tror jag ska börja kolla på nyheterna.

image192
Den här bilden fick vara med bara för att
jag tyckte att det var komiskt att den kom
upp när jag googlade ordet allmänbildning
.

11 månader är nästan ett år.

image191

Skottiiiish

Idag, även om det var 16 minuter sedan, så är det en vecka tills jag, mamma och hennes kompis åker till Skottland. :D

puss

Bara för att Georg är helt underbar, Bill är typ packad, och Tom bara är sjukt söt i långärmat. <3
(Och Saki som är med på varenda bild haha.)

image189


Ich kann nix dafür

När vi ändå är inne på Nena. Det här är så roligt.


"Dann singe ich ein Lied für dich"


"New" version

hett värre

Bara för att Katherine Moennig är sexigast i världen, och för att jag vill ha henne.

image187

frühstück

Och imorgon ska jag och min familj göra det som alla normala svenska familjer gör om lördagmorgnarna. Vi ska till Scandic Anglais på Stureplan. Och äta frukost. Det ska bli gott. Och trevligt, för det blir första gången på länge jag får träffa morfar. Morfar är söt. Jättesöt.

Förövrigt så kissade jag i skogen vid Golfängarna idag. Det var jättejätteskönt. Och jag slapp Lötsjömannen.

CB @ klubben

Gissa vad jag och Mira ska jag göra i sommar. Jo, vi ska se världens näst bästa tyskar. Alltså puss :D.

image186

325 kronor rikare

Idag lämnade vi tillbaka dem. Det var inte kul. Men vi gjorde det. Vi var jättenervösa för att... ja för att vad? Att det inte skulle gå? Jag är inte säker. I vilket fall, efter att vi hade gjort det köpte vi glass och satte oss utanför seveneleven. Och nu ska jag strax gå ut och göra exakt samma sak igen. Trevligt. :)


image185

       Störd

.

Jag sov nyss i en och en halv timme. Det var inte lite skönt det. Dock så känns det inte som att jag har en hel dag framför mig längre. Haha. Och så står min lugg åt alla håll.

.

Jag sov nyss i en och en halv timme. Det var inte lite skönt det. Dock så känns det inte som att jag har en hel dag framför mig längre. Haha. Och så står min lugg åt alla håll.

Torsdag.

Idag var en kort och trevlig dag. I skolan alltså. Men det trevligaste av allt var att jag hann hem till våra bästa år <3. Det känns liksom som att jag har en hel dag framför mig. Och jag har massor inplanerat. Ojojoj. Men för tillfället kollar jag på Oprah. Hej!

.

Avslutar dagen med ett gammalt citat från Jessica:
"jag torkade mig på min mamma idag, för det fanns inget papper på toaletten"

Puss och godnatt. <3

image184

Hår. Hår! Hår?

Okej. Jag håller på och färgar mitt hår. Och min mamma är verkligen inte gentle. Hon sliter och drar som om hon aldrig har haft långt hår i sitt liv. Jag är inte ens håröm. Inte minsta lilla. Och jag grät. Jag grät! Herregud. Och förövrigt är jag väldigt nervös för hur mitt hår kommer turn out. Det är oranget, vitt, lila och mörkbrunt. Samtidigt, ja. Hahaha.

image183


"Åh Tom"

Bara för att den här videon är bland det roligaste jag någonsin har sett.


Incest is the word.

Och ja. Jag är hemma nu. Malmö är en fin stad, dopet var tråkigt, mina släktingar är alldeles för snygga för att vara släkt med och vi gymmade på hotellet. Godnatt. <3

Dom kan dom

Alltså. De är så duktiga. Puss på dem.

Och Toms bengrejer. Söta.


Mot Malmö

Imorgon bitti åker jag till Malmö. Jag ska på min mammas kusins sons dop. Han heter Filemon och är jättesöt. Förövrigt är jag hemma igen söndag kväll. Hoppas jag lever då. Hejsålänge!

image181

Varning för lång text.

Idag skulle jag baka en paj. En äppelpaj närmare bestämt. Så jag gick till Ica för att köpa äpplen. När jag skulle betala satt det en jättejättesöt asiat som liknade Tila Tequila i ena kassan, så jag valde den. När jag hade skalat äpplena och kom till användandet av mjöl upptäckte jag att jag inte hade något mjöl. Så jag gick till Ica för att köpa mjöl. Jag tänkte att jag denna gång skulle ta andra kassan, men den hade de stängt. Så jag fick betala hos asiaten. Hon log lite och sa "Hej igen!". Jag kom hem med mjölet och var nästan klar med min paj när jag upptäckte att margarinet inte räckte till. Så jag fick en tredje gång röra mig mot Ica. Tur att det inte är långt. I vilket fall fick jag ju självklart betala hos sötasiaten igen. Ni anar inte hur mycket hon garvade. Haha. Jag fick förklara att jag bakade en paj. Hon såg rätt förstående ut.

Sedan gjorde jag klart min paj och tog med den hem till Mira där vi såg tretton. Den är bra. Och nu har jag tänkt hela kvällen.

Godnatt.

Jag var tvungen :')

Jag (pekar): Awh, kolla, de är kompisar, gud va gulligt.
Mira (tar min hand): Men vi är också kompisar och det är också jättegulligt!

Hahaha :*


image180

Hände

Jag älskar att någon har suttit och gjort en hel video haha. Men jag ska inte klaga.


stört

Okej, mer seriöst nu då. Det var jättetrevligt igår, vårt första ställe var ju inte så lyckat som vi trodde, och när vi väl hade hittat ett ställe började det regna. Men det löste sig och blev bra till slut. Och det luktade banan på toaletten. Träffade även ett par bekanta ansikten. Som sedan följde mig ända till porten, vilket jag tycker var lite snällt.

Jag trodde att när jag kom hem skulle jag somna direkt och sova i typ tolv timmar. Men icke. Det är sant att jag slängde mig i sängen typ direkt, men somnade gjorde jag inte på nästan en halvtimme. Sen sov jag jättedåligt hela natten och vaknade stup i kvarten. Runt sju gick jag upp för det var liksom ingen idé att försöka längre. Drack vatten, tog en alvedon och tvättade mig för jag var svart överallt, fint. Sen lyckades jag faktiskt somna om och sov i två timmar till. Och jag vet att ni ville veta allt det här. Haha.

Vad jag ska göra idag vet jag inte exakt ännu, men inget alltför ansträngande. Egentligen skulle jag nog behöva ligga hemma och ta det lugnt, men det känner jag verkligen inte för.

?

Jag är vaken. Jag vaknade inte ens nyss.

:(

valborg

Ja. Valborg. Böjrade i sumpan och slutade i alvik. Men det var trevlig. Och nu sk jag sova, gud va skönt. Förresten är vi ldiiga tills på måndag. Också skönt. Godnat.