*

Jag funderar på att börja sjunga i någon kör. Jag saknar det verkligen och jag har tänkt mycket på det på senaste tiden. Jag måste bara hitta någon bra och gärna någon att gå dit med också, för jag har så lätt för att tänka "skitsamma, jag går nästa gång", så det vore bra med någon som tvingar med mig. Det ska jag försöka fixa.

* Adventsmiddag.

Igår när jag var i Kungens kurva köpte jag en jättestor rostbiff och den ska vi äta till adventsmiddagen ikväll, tillsammans med en strimlad potatisgratäng som mamma har gjort haha. Hon är rolig hon. Dags att äta, hej!

* 27/11.

Idag har jag och Filip varit på Ikea i Kungens kurva och ikväll blir det utgång i mina nya skor. Love it.

* Ont i hjärtat.

Jag är så ledsen. Jag fick just veta att en pojke jag kände förut har tagit livet av sig. Det är den andra på två veckor, tänkte jag. Sen fick jag veta att det skedde dagarna efter varandra. Det är så jävla sorgligt, så jävla onödigt, så jävla dumt. Fyfan. Två unga killar, en tjugo år och en sexton år, som hade hela livet framför sig. Klyschigt, jag vet. Men det är så jävla sant.

Jag är så arg.

* Imorgon.

Jobb imorgon. Första gången på jättelänge känns det som. Konstigt nog har jag saknat det. Eller alltså, framförallt har jag nog saknat gratismaten. Imorgon ska jag antingen äta soppan eller något med jordnötssås. Åh. Förhoppningsvis kommer även skorna jag har beställt till Ica imorgon. Och sen ska jag, Olivia och Filip se Harry Potter. Igen. Eller alltså, jag. Dom har inte sett den än. Längtar. Det ska bli en jätteskön dag. Gud, vad jag babblar. Godnatt.

* 25/11.

Hur, HUR, i hela världen kan det snöa såhär mycket? Jag tänker ALDRIG mer gå ut. Tur att det är lön idag, det gör en iaf på någorlunda bra humör.


* Happy, happy girl.

Lönen har inte ens kommit än och jag har redan hunnit köpa en väska, en halsduk och två par skor. Gissa om jag är lycklig idag.

* Åh Jeffrey...

Någon som vill skänka mig ettusenniohundranittiofem kronor?

* <3


På fredag ska jag se Harry. Igen. Den här gången med Filip och Olivia. Längtar. Puss.


* 24/11.

Inte okej att stå i tjugo minuter i snöstorm och vänta på bussen. För att sen få sitta i typ tio minuter och vänta på att bussen ska åka och därmed komma en halvtimme försent. Och nej, jag är inte arg på SL som alla andra jävla gnällspikar i Sverige, jag är arg på vädret.

Btw, en månad till julafton, längtar!!!


* Nyår.

Skönt att nyårsafton har löst sig såhär tidigt. Mina föräldrar ska vara hos släkt iår så jag skickade precis ut ett sms till tjejerna och bjöd dom på middag hemma hos mig. Så himla mysigt, jag älskar att vara värdinna. Får ju aldrig möjlighet att vara det. Men iår, iår.



Nu är det enda som är kvar att hitta en perfekt nyårsklänning.

* 23/11.

Inatt drömde jag om landet, fina kläder, om gossip girl, om (ett väldigt obarntillåtet) oc och en massa annat som jag inte minns. Det var väldigt mysigt. Och när jag vaknade var jag såklart astaggad på gårdagens gossip girl. Men då hade det tydligen inte varit något, det kommer nästa vecka. Surt. Tur att jag har Dexter. God eftermiddag.

* Kan ingen ge mig fina saker...


Längtar till jul

* Pussss.


* Äntligen är den här.

Dagen vi har väntat på i över ett år! Dagen med soppa, paj, popcorn och HARRY. Harry, mannen i mitt liv (förutom Filip) sen tio år tillbaka. Fina, underbara, världens häftigaste Harry. Tagga!!!!!

* Världens bästa chef?

Imorgon och på fredag har jag sk betald ledighet. Det är nog fantastiskt. Puss.

* 15/11.

I fredags var jag, Veronica och Carro hemma hos Kajsa och drack vin. Mysig kväll. I lördags var vi på Ace. Såklart! Det var ju Håkan-kväll! Vad kan vara bättre än att bara dansa, dansa och dansa till Håkan, Håkan och Håkan med mina fina, fina, fina vänner? Också en mysig kväll. Igår var det den fjortonde november, dvs mormordagen, så vi var hemma hos morfar och tröstade honom med lite middag. Och idag är det måndag igen. Tiden går så fort. Särskilt när det är helg. Puss på livet!


* Mässan i mitt <3

Idag har jag btw köpt pasta för 140 kronor och fått gratis vindruvor. Värt!

* 13/11.

Ace ikväll, taggar galet!!!! Det var så längesen. Och idag är ingen vanlig kväll för det är Håkans kväll! (Tänk "det är ingen vanlig dag"melodin.) Nu gör jag mig iordning, sen blir det lammraclette, sen förar vi hos Lina, sen dansar vi till Håkan. Naaajs!

* Grattis brüden <3


* 7/11.

Efter en lång, bra, ledig vecka har det ändå blivit söndag. Fan. Imorgon är det dags för jobb igen. Kill me.

* Första november.

Det är äntligen november, min favoritmånad. Jag vet inte varför, men november månad brukar alltid vara extra fin. Och den börjar ju bra, om fem timmar hämtar jag lilla Johanna på stationen och på onsdag ska vi på kryssning.