* Några franska bilder bara.


* Ryanair alltså...

Ojojoj. Igår var en låång dag. Vi gick upp tio i fyra för att hinna äta frukost och så innan vi gick till flygplatsen, vårt plan skulle gå 06.40. Det gick 07.30. Efter en halvtimme ropade de upp i högtalarna att planet hade tekniska problem och att vi behövde vända tillbaka till Skavsta. På Skavsta fick vi först vänta en timme på att få reda på att vi skulle få vänta fyra timmar till. 14.40 lyfte planet och 19.30 var vi på vårt hotell. Åtta timmar senare än beräknat. Så kan det gå. Nu måste jag springa för vi ska åka till Disneyland!

* Påskafton!

Igårkväll hade Issa födelsedagsmiddag hos sig, det var så himla trevligt. Hon bjöd på mat och massa dricka. Sånt gillar vi. Efteråt hälsade jag på Kajsa o co på Nakenberget där dom satt och myste. Berra var där så jag var tvungen. Har saknat honom jättemycket. Tänkte inte vara där länge alls just för att jag ville komma upp ganska tidigt idag, men det slutade med att jag kom i säng halv fyra, typiskt. Idag har vi varit och firat påsk hemma hos farmor och lite hemma.

Snart ska jag börja packa för imorgon åker jag faktiskt till Skavsta!


* Har kul på jobbet.

Lite roligt blev det. Men bara om man hör låten i huvudet. Fast det gör nog de flesta.


* Min älskade, älskade farmor.

Min faster har gjort den här lilla filmen, haha. Så gulligt.

* 19/4.

Idag har det bara blivit jobb och shopping inför Paris. Det var nödvändigt för i Paris ska jag fanimej vara snygg! Men jag är jätteledsen för att jackan jag beställde förra veckan var för liten. Så jag var tvungen att byta den och jag tror inte att den nya kommer hinna komma innan jag åker... Däremot har jag shorts och shotsdresser så det räcker. Så jag klarar mig nog.

Förresten, jag hade lite ångest för att behöva gå upp klockan två på måndag (för att hinna med vårt plan). Men det finns ett hotell på Skavsta och mina föräldrar ska ge mig och Filip en natt där i påskpresent. Så vi får sova  flera timmar natten till måndag, jaa! Så himla snällt.

* 2011-07-13.


Så jävla duktig, så jävla modig, så jävla bäst.

* 18 grader <3

Ännu en fin dag. Efter dagens träning gick jag och Olivia hem från Solna centrum. I bara linne! Så skönt. Vi åt middag på ballen även idag. Livet känns så bra just nu. Men imorgon är det jobb igen.

Om en vecka åker jag och Filip till Paris!

* 18/4.

Igår var en sån himla fin dag. Jag gick runt med solglasögon och var på bra humör hela dagen. På eftermiddagen vandrade jag runt i solen och resten av dagen spenderades med mamma på balkongen. Vi åt middag där och jag fick årets första färg (dvs en röd näsa, men ändå, färg!).


* Mustasch.

Idag hade jag på mig min nya mustaschring, bäst! Tyvärr glömde jag den på jobbet... Så himla ledsen.

* Learn something every day - 15/4.


Ångest, ska ju dit om tio dagar :(

* Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Det var så himla skönt att träna idag. Efteråt gjorde jag mig en jättegod sallad som till hälften bestod av mozarella, haha. Sitter förövrigt på jobbet och lyssnar halvt på gamla låtar från typ nian och halvt på Filips svordomar. Han bygger nämligen möbler i rummet bredvid. Sen så jobbar jag ju också förstås.


* 14/4.

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost, persikoyoghurten och mitt jättebästa knäckebröd. Mmm. Snart kommer Olivia hem och vi ska springa till gymmet. Ska bli så skönt, vi har tagit en alldeles för lång paus sen förra gången. Så jag längtar typ jättemycket, haha. Pusshej!

Ps. 21 månader idag. Tänk så länge, herregud.

* 13/4.

Idag såldes morfars hus för 5,9 miljoner. Sån sjuk summa pengar, jag har aldrig förut kunnat ta på en sån stor summa. Och det är jättebra att vi fick så mycket pengar för det, men det är så sorgligt. Morfars hus är inte morfars hus längre. Det är nån annan jävla familjs, nån familj som jag aldrig har träffat. Dom vet ingenting om husets historia. Dom var inte där när morfar byggde lusthuset, dom har inte lekt brottning i hans säng, dom har aldrig ätit morfars falukorv, dom har aldrig haft majbrasa i tunnan. Dom vet ingenting. I-N-G-E-N-T-I-N-G. Jag har så jävla svårt att acceptera det.

Fyfan vad jag saknar honom.

* Future Funk.

Så himla duktiga pojkar. Och så söta, jag dör.

* 17 grader <3

Så himla fin dag idag. Sjutton grader. Och här ligger jag med världens jävla huvudvärk. Var nu den kom ifrån. Så det blev ingen spinning idag. Det får bli imorgon. Idag fick bli en hel vilodag. Och snart kommer Filip hit och tar hand om mig. Haha. Puss på det.

* 11/4.

Idag är det exakt två veckor kvar tills vi åker till Paris. Så himla fint. Jag har kommit på att jag måste börja ta reda på vart man egentligen ska ta vägen när man väl är där. Att Filip har varit där förut betyder inte att han vet. Han vet bara var man dricka öl.

Idag har jag inget speciellt planerat förrns klockan fem, då jag ska på spinning. Såna dagar är så sköna ibland. Idag tex. Idag är jag helt nöjd med att titta på några avsnitt My so-called life medans jag äter knäckebröd och dricker te.


* Ugly little retard rat cunt stupid bitch.

Kort, skön dag på jobbet idag. Efter det har jag bara varit hemma, jobbat på mitt fotoalbum samt hjälpt min sjuka mamma med middagen. Och tittat på Big brother såklart. Upptäckte nämligen idag att jag faktiskt har elvan på min tv, haha. Jag hade den inte för några veckor sen. Men nu har jag och det klagar jag verkligen inte över. Puss!

* Gävle och Uppsala.

Idag när jag satt och åt frukost ringde Filip mig och sa "vårt tåg går 13.16". Då var klockan 12.20. Panik. Jag hade inte ätit klart min frukost, jag var inte påklädd och jag hade inte packat. Men på något jävla sätt han jag. Så vi tog tåget till Gävle, hämtade Filips bil, åkte runt lite i Gävle, sen åkte vi och åt middag i Uppsala. För att sen åka hem igen. Vi hade faktiskt en jättemysig dag, även om stackars Filip är hur sjuk som helst. Imorgon ska jag jobba, kul. Godnatt.


Kul på tåget till Gävle

* 5/4.

Ikväll är det skiva! Vi ska försöka vara "flashiga och kända". Haha?

* 3/4.

Idag körde jag och Olivia ett alldeles lagom hårt träningspass. Fick precis lagom ont i kroppen och har varit lagom trött resten av dagen. Är så taggad på att börja träna ordentligt med Olivia. Efter middagen kom Felicia över för att jag skulle köpa biljett till hennes skiva och för att hon ville ha latte macchiato från mammas kaffemaskin. Haha. Vi hade det mysigt som vanligt.

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig snart, tidigt för en gångs skull. Puss och godnatt!

* Haha.

Jag hade taggat Issa på en brud i bakgrunden på en bild från igår. För en liten stund sen taggade hon nån random person (tänkte jag) på samma bild. Tio minuter senare ringer hon mig i panik:
"Du vet den där bilden där du taggade mig på tjockistjejen, jag råkade tagga min gamla jobbarkompis, kan du ta ta bort det fort som fan?!"

Hahaha

* 2/4.

Haha. Jag var så jävla full igårkväll. Det var längesen jag var så full. På krogen dessutom. Vi började med god middag på Sogni, sen vidare till Moda Bar och till slut gick vi till Gaudi. Efter en cheeseburgare på Donken fick jag och Mira skjuts hem av Filip. Så himla skönt. Hur mycket det blev att dricka är jag osäker på. Och jag hittade precis hur många bilder som helst i min kamera som jag inte alls har något minne av.

= lyckad kväll

Idag har jag varit dödsbakis och byggt lite möbler på jobbet. Ikväll blir det myskväll med min Kajsa som jag inte har träffat på över två veckor!

* 1/4.

Snart ska vi ses och betala resan. Sen ska vi ut och käka och sen kanske gå ut. Vi får se. Ska bli trevligt hur som helst. Nu måste jag springa!