valborg :)

Shuuue (Lisa)
Somnade halv 6 igår, härligt värre. Ännu härligare var det när jag väcktes av sms från Ernst-Hugo halv 10 imorse. Då blev det bråttom. Fick skynda till Lisa för att få pengar, sedan skynda hem och in till staden. Efter att ha mött E-H åt vi glass och sen köpte jag min tunika eller vad man ska kalla den. Kom hem typ för en timme sen, vilade lite. Ska snart iväg till Lisa för att lämna mina grejor och köpa... nåt. Jaja, hej!

btw, glad valborg eller vad man säger :P

      
här är den om      och här är Lisa-bilden
nån vill se ^^      haha jag var tvungen

för sent

Vojvoj, jag skulle sitta vid datorn i typ en timme. Det blev sju. Hoppsan hejsan. Men jag har äntligen listat ut hur man har låt i bloggen haha. Typ femtio år senare liksom. Nu äter jag nachos och ska snart gå och lägga mej. Det vore på tiden. Skönt att jag inte måste upp tidigt imorgon. Åh herregud nu gick klockan precis över fem. Godnatt


image41

växer fort?

Sitter och kollar på gamla bilder,
den här är tagen förra terminen.
Typ i november kanske. Jag ser
ut som värsta barnet haha.

image40

hoppsan hejsan

image39

Kolla hur långt hår jag hade förut! Det här är nog typ julen 05.

jadu...

"Jag vill ha 100 miljoner och ett evigt liv!" /Lisa Elmér
haha :)

Tre dagar

Hejhej :)
Klarade kemiprovet i fredags, skönt. Eller ja, klarade och klarade... Men G fick jag i alla fall. Efteråt kom Mira, Lisa & Jessica med mej hem för att göra oss iordning och kollade på prison break. Jag såg ut som värsta cancerbarnet med allt puder haha. Men sen blev det mer snövitigt. Väl hos Issa var det toppen. Vi hade det trevligt med middag och god glass. Men sen dog jag och la med i Issas säng och sov lite. Då drog dom andra igång nåt konstigt därute som jag aldrig riktigt förstod. Issa ringde nån, Mira strulade med ett äckligt huvud (nästan ruttet haha) och sen fick jag inte veta så mycket mer. Sen efter följde Jessica med mej hem och vi kollade på min familjs hemgjorda skräckfilm haha. Ska kanske lägga ut den på youtube och bli lika känd som den skrattande bebisen. Igår gick vi upp klockan åtta, åt lite snabbt och sedan gick vi hem till Lisa och väckte henne. Sen vidare till Rissne för att väcka Mira. Sen var vi duktiga och promenerade till Sumpis, gick hem till mej och gjorde kladdkaka. Sen åkte vi till stan för att kika på balklänningar. På kvällen gick american pie - the wedding, vi såg den hemma hos mej och åt kinachips. Efter filmen såg vi på 6årskören. Då kom vi in på nån gammal film från när jag var liten. Det slutade med att vi satt och asgarvade åt mej som dansade till spice girls för runt åtta år sedan. Sen skulle vi sova förstås. Hade hämtat in alla sovsaker i lägenheten kändes det som. Vi rullade runt lite, sen sov vi. Idag jobbade vi klart med klistergrejset. Duktiga vi. Snart kommer the cash. Imorrn skulle vi typ ha filmat, men ingen har hört av sej, så jag antar att det inte blir nåt. Det var välan allt, hejhopp!

     

dududu

Hallå :)
Idag vandrade vi i stan på blocket, jobbigt. Men det var fint väder så efter åt vi glass och vilade fötterna. Idag hade vi även den första utomhusgympalektionen, men förkyld som jag är fick jag räkna poäng istället. Nu äter jag bullar och känner mej svullig, ska typ plugga snart. Hejhopp

vår/sommar :)

image33
                Härligt :)

money money

Btw så beställde min lilla mamma kläder från ellos nyss, så jag passade på att tjata till mej lite grann (a)
Kommer ju även få lön x3 + månadspeng/barnbidrag alldeles snart :) Rich bitch

tjolahopp

Hola! Idag skulle vi ha filmat, men allt blev cp, folk försvann, aulan blev upptagen, kameran försvann oxå osv... Men vi fick iaf kolla igenom bandet, på catfighten m.m. Åh herregud säger jag bara. Efter skolan åkte vi till hus på frans schartau, men fick inte så mycket info. Och förra gången lyssnade jag tyvärr inte så noga. Efter det kände jag inte för att åka hem så jag hängde med Mira, Issa o co som skulle filma typ i staden. Sen åkte vi hem, fick även lite promenad på vägen tillbaka. Sen har jag varit hemma och haft tråkigt. Fick ingen middag av mina föräldrar så jag missade halva grey's anatomy för att jag skulle koka pasta. Nu äre nästan torsdag, godnatt!

image32

sunny

image31
Förresten så var det himla
härligt väder idag, synd att
man inte var ute mer.

ont i halsen

Idag när vi skulle filma så dök Hibo inte upp. Vi sprang omkring och letade och vi ringde hem. Hon har nämligen ingen mobil. Nästan en timme efter utsatt tid får vi tag på henne hemma hos sej, så filmningen började lite senare än tänkt. Det blev mycket roligare än va jag hade trott. Min och Hibos under-täcket-scen kändes lite konstig att göra haha, men kul var det. Min och Linns catfight var också skitkul måste jag säga. Men ingen ville ju göra illa den andra så det måste ha sett rätt mesigt ut. Men usch och fy vad töntig och konstig vår film är. Underhållande? Knappast. För oss kanske, men... Jaja! Efter middagen gick jag och Lisa promenad, lika härligt som vanligt. Vi gick ungefär som vi brukar; Sumpan centrum, skolan, Lötsjön, Duvbo, tillbaks tll centrum. Sen pratade vi på en bänk, fett skönt. Nu är jag hemma, missade dock både Ugly Betty och Desperate Housewives. Äh, det är det värt. Nu kanske jag skulle göra engelskan, vi får se. Hejhopp!

 

studyday

Hallu :)
Igår efter skolan följde jag med Mira och hennes mamma till öppet hus på Kunskapsgymnasiet i Globen, det verkade asbra. Killen som pratade var förjävla rolig haha. Kom hem åt middag, sen skulle vi se Titanic som Minna hade med sej. Hon hade glömt den så vi skulle hyra. Vi gick till videodraken, där fanns den inte. Inte på seven eleven heller. Gav nästan upp, men den fanns som tur var på godismonstret/filmkejdan. Måste btw lämna tillbaks den idag, misstänker att jag kommer glömma det. Idag ska vi filma hos Linn. Orka. Äh det kanske blir kul, hoppas.

godnatt

Apropå ingenting så har nageln på mitt cpfinger nästan växt ut, wohoho! Jag kan även använda fingret som vilket som helst och det fungerar som det andra. Halleluja haha. Men jaa... Eftersom det är skola imorgon och ingen rolig är ändå inne, så ska jag nog gå och lägga mej nu. Jag undrar förresten när nästa matte-np är... Äh! Godnatt, sov så gott alla ärtor & lingon därute :D

image27
Den här klänningen är apsöt btw :)

hyllning till telefonen haha

Hallå där
Blev ingen promenad för min del, lata Lisa ville inte ut haha. Eller hon hade typ duschat eller nåt. Istället blev det telefonsamtal om varandra typ hela kvällen. Älskar telefonen, bästa uppfinningen. Nu låter det som att jag typ hade värsta telefonsex eller nåt haha, men nu gäller det bara telefonen i allmänhet. Men usch på msn som sagt.

  image24  image26

no dress

Idag kollade vi efter balklänningar som sagt. Hittade ingen, men en blå typ tunika som var lite söt. Ska kanske köpa när jag får pengar, vet inte riktigt. Typ fyra skulle vi filma, men det blev inget av med det, för vi fick inte tag på Hibo. Så nu sitter jag här, år nyss middag. Kanske skulle ringa Lisa och föreslå en promenad sen? Btw, igår när jag skulle byta om på kvällen så somnade jag haha. Vaknade på morgonen utan byxor (dom låg längst ner i sängen), men med både tröjan från dagen innan och halsduken på och med pyjamas brevid mej. Hur fan lyckas man?
Hejhopp 

tidigt

Goder morgon
Satans trött är jag, men jag sov iaf typ tio timmar, skönt. Idag ska vi typ kolla efter balklänningar. Lisa ringde nyss, känner mej lite stolt som var vaken haha. Men nu måste jag duscha, vi ska typ ta tunnelbanan som går 11.29 gaah.

l?ngesen
oktober 2006

fria bröd

Igår skulle vi till Issa och typ göra... nånting, för ingen var typ hemma hos henne. Det gjorde vi en stund (med morötter), men sen kom Issa på att hon inte vågade sova själv. Det blev då så att alla skulle stanna kvar overnight. I tunnelbanan kom Isabella herself på den briljanta idén to bring our onda saft! Så det gjorde vi. Min plan att vara duktig och lägga mej typ tolv-ett gick uupp i rök när vi insåg att Lexie & Minna inte kom tillbaks förrns typ halv tolv. Vi såg iallafall madagaskar, även om jag inte fattade så mycket, och sen piraterna 2. På natten låg vi ihoptryckta på madrass på golvet. Det är inte bekvämt med Lisas knän överallt har jag lärt mej. Inte heller med en Mira och en Lisa ovanpå sej. Imorse gick jag upp typ åtta för jag skulle jobba. Dom andra var helt döda när jag gick. Fyfan för dom höhö. Jobbet idag var inte direkt jobbig haha, vi åt bullar, satt på stolar, åt lunch, gjorde den där presentationen, åt frukt och åt kakor. Tjänade ungefär 400 kronor på det + massa grejor som vi fick ta därifrån (tex 25 paket pasta). Sen på kvällen åkte vi till Issa igen och kollade på den utvalde (Andreas Wilson hoho). Somnade lite efteråt, sov inte mer än fyra timmar inatt, borde nog sova nu eftersom vi tydligen ska vara klara klockan elva imorgon. Hejhopp i lingonskogen!

image22

Oh happy day

Barnvakt i onsdags som sagt, like every week. Trevligt med fast inkomst höhö. Efter det åkte jag till Rissne för jag och Mira skulle se den där cpengelskafilmen. Den var tyvärr inte bättre andra gången än första. Klockan råkade sen bli mycket, så jag stannade kvar där. Torsdagen började med nationellt prov i matte. Det gick helt okej. På blocket hade vi lite stadsvandring typ på söder. Rätt mysigt om jag ska vara ärlig, dock lite kallt. Efter köpte vi glass i RIssne och sen följde med Mira hem. Lisa är typ kåt på hennes hund. "Ååh där, åh JAA". Hem igen, plugga lite tyska till le prov som vi hade imorse. Det gick också rätt så bra. Idag har jag inte hunnit med någonting annat än skolan. Jo förutom att bära hem kameran till Linn, eftersom att somliga inte ville hjälpa till. Vet inte om jag ska göra något mer. Kanske vara duktig och plugga. Igår var det btw pannkakor i skolan, wohoho.
Hej så länge!

magnum

barnvakt & volleyboll

Hallåhallå!

Omprovet igår gick väl lite sådär, jag kan ha klarat elektrokemin, tack vare Jessica som lärde mej lite på morgonen. Resten av skoladagen var precis som vilken vanlig dag som helst. Efter middagen gick jag och Lisa på promenad och hade lite terapisnack. Alltid skönt att prata av sej. Jag hade tänk att jag skulle gå och lägga mej rätt tidigt den kvällen. Jag skulle ringa Mira om engelskagrejen och sen skulle jag sova. Det var min plan, klockan var halv tio. Klockan ett la jag på luren, borstade tänderna och gick och la mej. Duktigt. Idag filmade vi lite till vår film, Linns nördscen haha. Sen hade vi volleyboll på gympan, fyfaan säger jag bara. Jag är livrädd för såna bollar. Jag vet att dom är mjuka och blablabla, men nää. Jag hatar dom. På musiken hade jag inget att göra så jag tittade på när kidnappningsgänget skulle filma vid Näckrosen. Sen jag åkte jag till Stora Essingen, där jag är nu. Det var rätt misslyckat när jag kom hit, för vi hade fått fel nycklar och kunde därför inte komma in i huset. Så vi fick gå och fika och sen gick vi till nån park. Sen kom pappan i la familla hem och släppte in oss. Nu ska Fremja och jag strax göra våfflor. Tack o hej!

volleyboll


Isabellas roliga humor

Tänk om man hette Majblomm-Ann haha :)

kommer inte på nån rubrik

Igår efter jobbe vare pluggish mit Mira & Jessica. Det blev väl inte så mkt gjort, men lite iaf. Jessica plattade mitt hår oxå btw. Idag var en lång dag, men samtidigt helt okej. Tyskan var som vanligt jävligt seg, men jag lärde mej en del måste jag säga. Jag tror att han gillar när jag frågar om ord jag har hört haha för han ser helt lycklig ut då. Jaja, snart måste jag plugga kemi, omprov för första gången i mitt liv imorron bitti.


image17
Förresten gick The Day After Tomorrow på TV igår

working woman

Vi jobbade idag, rätt duktig, utan lunch och allt haha. Jag som inte hade ätit på ca 20 timmar var rätt hungrig. Åt glass på vägen hem, men det hjälpte inte. Ska gå och äta mackor nu.


wow

Ska jag säga vad jag nyss upptäckte? För tre dagar sedan var det exakt ett år sedan jag skapade min blogg haha. Fan vad ointressant. Men sant. Eller egentligen inte. Det var fyra dagar sedan, för det är ju egentligen söndag nu. Tjolahej

kidnappning och snopptårta

Kom nyss hem haha helt patetiskt. Dagen började med att jag vaknade typ halv 10, av nån anledning. Sen väntade jag på att Jessica skulle ringa, men av det blev det inget, för hon fick förhinder. Klockan fyra kom Gabbie, Lisa och Elin (fast hon försvann direkt) till mej och skulle göra tårta. Det var nog finaste tårtan nånsin haha, grön grädde, daim, snoppgodisar och giftig glasyr ovanpå. Fast det var bananer inuti höhö. Typ halv sex mötte vi Sinika och Elin, sen åkte vi vidare till huvudsta och letade upp en bra plats på the nakedberg. Typ år senare kom Mira och Minna med offrena Issa och Lexie. Vi åt tårta, grillade korv, blev attackerade av svanar, kissade nästan på oss, kastade korv i vattnet, garvade och hade allmänt trevligt. Det enda var väl att vi åkte hem typ astidigt. Jaja, vi hade det bra ändå. Funderar på att vara duktig och typ gå och lägga mej snart... Ha! Like that's gonna happen. Hejhopp

(Tänkte lägga upp en bild på tårtan & grillningen, men såg nyss att sladden till kameran har blivit mosad, så jag får inte in bilderna på datorn)

haha

image16

Dagens bild :D hahaha (fast igår då)

:)

GODNATT

JC (:

Upptäckte nyss att jag har zero bilder i min blogg, vilket gör det mkt tråkigare att läsa. Så jag lägger upp en bild på käraste lilla JC :D <3 haha


JC <3

nostalgique

Nyss så gick dom, människorna. Vi åt kinderägg, kalaskulor, kollade på foton, filmer och var allmänt nostalgiska. Myspys. Lisa hade med sej film från deras klassresa i typ fyran.  Hela filmen var apakul, men Miras dans var bland det bästa jag har sett hahaha. Ojojoj! Kill me. Vi kollade även på lite av konserterna från sjuan och åttan. Är det något i mitt liv som jag ångrar så är det fanimej grease! Haha det var helt hemskt. När det sen kom till åttans konsert blev det ännu mindre kul. När jag såg mej, Sinika och Linn sjunga total eclipse of the heart blev jag liksom påmind om the good old times. Dom saknar jag. Eller egentligen inte, jag saknar Sinika. Mycket! Och visst kom det ett par diskreta tårar där. Fyfan. Men klassresan var desto roligare haha, tur att den kom efter. Vi fick även äran att se Isabelle Schöld med tom kortare kjol än vanligt haha och typ K eller nåt. Imorrn typ på morgonen kommer Jessica, hoppas jag är vaken då. Ska väl inte vara uppe så länge kanske. Jaja! Tack för mej ;)

stadsvandring & underliga fall

Tjenahoppsan! Kom nyss hem från stan, där vi stannade en stund efter stadsvandringen. Gott med glass. När vi hade gått från tunnelbanorna, precis utanför Elin ramlade jag helt utan förvarning, pladask nedanför trappan. Medans jag garvade försökte jag fatta vad jag lixom hade ramlat på och hur haha. Men det kom jag aldrig på. Ett av livets stora mysterier. Nu måste jag typ börja plugga, annars slår mina föräldrar ihjäl mej när jag kommer hem. Har nämligen soprov imorrn, och har inte mer än börjat. Ska äta typ digestive till oxå, alltid kraftgivande höhö.
Tack & hej

torsdag morgon

Hejsan hoppsan! Eller asså godmorgon! Skolan har börjat och allt är som vanligt. Det är bättre än vad jag hade väntat mej faktiskt. Skönt. Igår gick jag och Lisa värsta promenaden till Solna centrum. Hittade värsta avslutningsklänningen! Fett söt. Iförrgår garvade jag halvt ihjäl mej när jag pratade i telefon med Lisa åt "Det är inte hennes fel att hon finns!" hahaha. Igår började jag förresten plugga so, duktiga jag. Ska ju få VG hallå!
Jaja, måste typ sminka mej nu, skola snart.
Hejdå din gamla tå

pb

Reklam i prison break, ska strax tillbaka. Missade början som vanligt. Att jag aldrig lyckas slita mej från datorn. Fan vad jag svullar, har för mycket godis. Men snart är både min toblerone & mentosarna slut, det är nog lika så bra!
Pusshej

promenix in le hometown

Lisa ringde mej förut och frågade om jag ville gå på promenad med henne & Issa. Varför inte? tänkte jag. Så vi vandrade runt lite i Sumpan i kanske 1 ½ timme. När vi kom utanför Miras hus ville dom ropa på henne, för det var tydligen tradition haha. Men hon kikade inte ut från sitt lilla fönster. Kändes lite patetiskt att bara sitta där (varför vi nu gjorde det), så vi ringde upp till henne, men hon badade. Förmodligen lite därför hon inte hörde oxå höhö. Vem hör inte Lisa & Issa lixom? Exakt! Efter att ha suttit som patetiska stalkers därutanför i 20 minuter gick vi hem åt våra håll. Äre förresten inte nåt bra på TV nu? Måste kika. Hejhopp!


syskonkärlek?

För cirka två sekunder sen kom min syster in och sa "Ååh min älskade storasyster!" och pussade mej på huvet. Jag undrar varför.

last day

Hallå där!
Sista lovdag; bio & nada. Filmen var fan porr haha. Men gubbarna var söta ^^ Efter filmen vandrade vi omkring lite kort och åkte sedan hem. Känns som slöseri med lov att bara sitta här, men vad ska jag göra? Oj, nu vare visst middag! Lateer

Förresten, när vi kom ut från biosalongen hörde vi en pappa och en unge som pratade om filmen
Tjejen: Den var braigare än bäst!
Pappan: Det tycker jag oxå!

Haha dom tyckte jag var söta (:

to early

Fysatan vad jag är trött, min väckarklocka stod på 8.30 (!!). Äckligt tidigt för att vara lov haha. Särskilt sista dan. Men det är välan bra antar jag, så jag inte slösar borta sista lovdan med att sova. Fast jag hade gärna sovit mer än 4 ½ timme menmen... Ska snart börja vandra mot tunnelbanan, så nu måste jag gå å sminka mej så jag inte ser totalt död ut (som jag gör nu, eftersom jag inte orkade ta bort sminket ordentligt igår höhö)
Hej så länge!

mööh

Ska upp om 6 timmar, härligt värre! Godnatt

Redeeeen

Folket gick för typ en halvtimme sen, nu är det ganska tråkigt. Vi kollade först på Scary Movie 3 och sen på Bilar. Fyfasen vad söta alla bilarna är haha. Mira ringde en kort stund efter att dom hade gått och lät helt allvarlig. Blev nästan lite rädd haha. Nu väntar jag bara på... ingenting egentligen. Att något roligt eller spännande ska hända antar jag. Imorrn är det sista dagen på lovet, fyfan. Har planer typ på morgonen, men resten av dagen är jag ledig. Har säkert några läxor att göra, det får jag ta och kolla upp. Jaja, man kan ju hoppas på att skolan är bättre än hur jag minns den. Auf Wiedersehen!

:)

Uttråkad som satan. Väntar på att tjejerna ska komma. Lyssnar visserligen på otroligt jävla jättebra musik, men ja...  Nu hör jag dom utanför fönstret haha. Pusshej

<3

Snart kommer Lisa, Mira, Lexie & Minna hit. Movietime. För sånt gör vi ju aldrig annars. Idag var jag och familjen + morfar, moster & kusin på winner house och åt lite kyckling. Och bananasplit förstås, my favorite. Jag sa det ioförsej innan jag gick. Nu måste jag bädda min säng så inte folk tkr det är äckligt. Det gör dom nog iallafall. Hejhopp

påskdagen?

Godmorgon Sverige!
Eller morgon och morgon, god eftermiddag höhö. Idag typ 16 ska famlijen, morfar & kusinerna på winner house. Trevlans! Innan dess har jag nog inget för mej. Inte efter heller, men det bilr väl film hos nån som vanligt :P :)
Imorrn skulle jag oxå göra nåt, men jag har hjärnsläpp nu och kommer inte på det.
Hejhopp

das ist imponant!

Ikväll har jag haft privat tyskalektion haha, känner att jag lärde mej många bra ord ^^

hem ljuva hem

Två dar sen jag kom hem från Amsterdam, orkar fortfarande inte skriva nåt ingående om min lilla resa. Vi var på madame tussaud, keukenhof & madurodam. Holland är ett härligt land med mkt horor och hasch haha! Nejmen, det är väldans fint där trots den där skiten.
I torsdags när jag kom hem gick ju och fikade med Lisa, träffade Sinika utanför oxå :) Och pratade lite telefon med Mira som tillsammans med Issa satt på bussen hem från vinterlandskapet. Det kändes skönt att dom svenska vännerna fortfarande fanns kvar haha.
På fredagförmiddagen (igår) fick jag även träffa Mira, Issa, Lexie & Minna. Och på kvällen oxå. Vi såg a walk to remember som jag hade spelat in under dagen. Men tillbaka till förmiddagen nu! Lisa, Lexie, Minna & Issa stack så jag & Mira gick till mcdonalds. Och utanför fönstret såg vi den äckliga Antonio Dos Santos Lopez, remember him? Usch & fy. Igår var även farfar här och vi fick påskägg. Och av mina snälla föräldrar fick jag Zimmer 483. Danke schön meine kära Eltern.  Vi målade ägg oxå. Jag gjorde mej själv och Johanna haha.
Idag var jag hos farmor och påskade lite till. Gömde ägg som vanligt. Men det var inte så farligt idag. En familj var nämligen bortrest så det var inte lika många iaf. Skönt. Kom hem, städade som en jävla galning haha. Sen kom Mira, vi kollade på dagboken och pratade om båtar. Åh yes. Haha x)
So long! <3

fortfarande i amsterdam

Hittade ett internetcafe precis vid mitt hotell, perfect! Synd bara att jag uppteckte det sista dan hah. Men snart e jag hemma, skont! Det e klart att det e kul her, men lite segt och even longtrokigt lite do och do. Men som sagt, hem imorrn. Jag overlever. Idag skulle vi till det dera anna frankhuset, men det var typ tvo timmar ko, so nej tack! Men vi hittade homo-monumentet haha. Det har vi undrat hela veckan vad det var. Nu vet vi. Det var nogra trianglar po ett torg, som byggdes for att hedra alla homosar som dog i andra verldskriget. Lite gulligt faktiskt. Och det log precis vid anne frank, formodligen med flit. Igor var vi i madurodam, en liten kopia av hela holland, det var ballt faktiskt. Nu e min tid strax slut. Hejhopp!
Glom inte att kolla in min bilddagbok, legger upp bilder fron min amsterdamresa imorrn. Och dom vill ni inte missa ;) haha
pusshej! :D <33

Amsterdam

Hallo dar :D
Sitter i en Ben&Jerrys-glassbar, som det for ovrigt finns javligt manga av har. Det ar kul har, men langtar hem lite grann faktiskt. Mest efter folket! Idag var vi pa madame tussaud, som tydligen finns har oxa vilket jag inte hade nan aning om hah. Snart maste jag val ga harifran, har ju bara en kvart pa mej. Ses nar jag kommer hem!
Hejhopp