* Bild från Sofias föreställning!


Så himla bra

* Den där tiden på året då det alltid är så jävla mycket.

3½ timme till Olivias musikal
1 dag
tills Jessica tar studenten
2 dagar tills vi åker till Kajsas land
6 dagar till Nationaldagen
9 dagar tills Felicia tar studenten
10 dagar tills Jonathan tar studenten
13 dagar till Olivias bal
15 dagar till Olivia går ut nian
17 dagar till Kajsas 20årsfest
18 dagar till Sicilien
28 dagar till Peace & Love
35 dagar till Magaluf
43 dagar till sista HPfilmen
44 dagar till min och Filips tvåårsdag
48 dagar till lägret

* Mors dag!

Imorse var vi på brunch på Fåfängan, den är ju helt glutenfri. Och det var så gott! Åt mackor med lax och rostbiff, pannkakor med lönnsirap, grädde och sylt, sallad, ribs med stekt potatis, världens godaste fromage osv. Var mätt i flera timmar efter det! När vi kom hem gav vi mamma hennes presenter, choklad och en topp från Indiska. Hon blev så glad så. Nu på kvällen har jag varit och sett på Sofias en midsommarnattsdröm. Den var så bra!!! Har aldrig sett den förut så det var jättespännande och alla var så himla duktiga, speciellt Sofia. Jag var allt lite stolt.


Fina <3

* 28/5.

Gårkvällen var så bra. Stället var över mina förväntningar, så himla, himla fint! Men det var inte så dansigt som jag hade trott, det fanns inte ens ett riktigt dansgolv haha. Men kul var det. Jag och Kajsa kom dit kanske en timme innan Hanna och hennes vänner, vi köpte in en flaska vin, asmoget. Ikväll skulle jag och Carro egentligen gått ut och druckit lite drinkar och myst, men jag hade inte råd egentligen (+att jag är hur bakis som helst) och hon hade andra vänner att vara med så det löste sig bra för alla! Så jag har bara legat hemma och spelat sims, haha. Så himla skönt.

* 27/5.

Ikväll ska jag ut och dansa för första gången på hur länge som helst! Ska bli så himla kul. Fast efter vad jag har hört och sett verkar stället vi ska till vara lite sådär (men jag ska inte döma i förväg, det kanske är hur kul som helst) och så vill inga följa, tråkigt. Men jag är astaggad ändå! Snart kommer Kajsa, vi ska föra lite hos mig. Så nu har jag bråttom, bråttom, bråttom att göra mig iordning!

* Första gången på över ett år!

Från elva till nio idag har jag b-a-r-a spelat the sims. Haha. Med paus för middag och toalettbesök. Fick ju hem min nya dator igår (det funkade inte på min gamla), installerade alla spelen direkt och idag har jag spelat hela dagen. Har spelat i två olika familjer, den ena var inte så duktig, deras katter både dog och sprang bort och dottern hade en dålig barndom. Men den andra går bättre! Dom är så söta och sonen ser ut som Harry Potter. Nä, nu ska jag återgå till spelandet. Puss!

* Bra dag!

Fick nyss ett sms av Posten att min nya dator finns att hämta på Ica! Trodde den skulle komma imorgon, så det var en trevlig överraskning. Nu ska jag jobba klart det snabbaste jag kan för att få springa och hämta den. Tjoho!!!


* 24/5.

Ibland älskar jag verkligen mitt jobb. Alldeles nyss fick jag två lådor med sammanlagt tvåhundra sesamkakor!!! Halleluja!


* 23/5.

Supergod middag ikväll, jag åt något starkt med jätteräkor. Men daquirin var nog snäppet godare, nästan som på kryssning! Fast vi var ju nästan på kryssning, ha ha. Thaibåten. Kul.


* Thaiboat!

Strax drar vi till söder och äter middag på Thaibåten för att fira att vi har sålt huset! (och att mamma har lovat mig en strawberry daiquiri)


* Oops.

Beställde precis ett par skor jag inte har råd med...

* Vilken jävla dröm.

När jag drömmer så drömmer jag oftast om nrmala saker, typ att jag går till jobbet och har glömt min lunch eller att jag är på konsert och min kamera pajjar. Såna saker. Inatt drömde jag att jag av någon anledning bara måste prata med min kompis (svårt att säga vem det var, för det skiftade mellan Johanna, Mira och någon som inte finns i verkligheten) så jag sprang efter henne, hela vägen till en flygplats. På något sätt lyckades jag komma på samma plan som henne. När vi kom fram frågade jag henne var vi var, men hon visste inte. Så vi sprang runt och tittade på skyltar och allt stod med typ grekiska bokstäver. Men inget avslöjade var vi var. Så vi bestämde oss för att fråga någon. Av någon anledning frågade vi en labrador, "excuse me, which country are we in?" på världens sämsta engelska. Hunden svarade på svenska "jag vet inte". Vi ba åh typiskt. Till slut hittade vi en tjej som berättade för oss att vi var i Georgien. Sen hittade vi några killar som tog med oss hem till Lidingö. Dom lämnade oss ensamma i sin lägenhet för att åka till Tyresö. Vi började planera hur vi skulle ta oss hem, sen vaknade jag.

Kanske inte låter lika konstigt som det var, men det kändes helt sjukt när jag tänkte tillbaka på det när jag vaknade.

* Så skönt.


* Christian!

Sitter och kollar på Big Brother och det är nästan lite spännande. Det är verkligen dags för Gurkan att åka ut. Jag och Olivia har röstat fem gånger på Christian, haha. Inget jag har känt för att lägga pengar på innan, men nu är jag så jävla trött Gurkan, så det får det vara värt. Känns inte som att han åker ut, men samtidigt, finns det nån som gillar honom nuförtiden?

(Ring 099-418 02)

* 22/5.

Igårkväll skulle vi egentligen gått ut, men folk orkade inte riktigt så jag, Kajsa ch Angelica satt på Café 60 istället, som när vi var sexton, så himla gulligt. Vi hade det jättemysigt. På väg hem träffade vi Carro också en snabbis. Det var skönt att komma hem nykter även fast klockan var halv två.


Mina kaxiga vänner <3

* 21/5.

Var som sagt med Mira igår, vi hamnade på Ojojoj. Eller Växthuset haha, jag vet inte. Jag fick kritik för mina skosnören av en "stylist på deltid", träffade på Laura, åt grekiskt och träffade häftiga killar från Lidingö som undrade om vi var svenskar. (Dom skulle inte hem och sova utan dom skulle hem och tagga inför imorgon.)

Ikväll ska jag mysa med Kajsa och Veronica :)

* 20/5.

Idag har jag jobbat i två timmar. Känns så onödigt, men vad ska man göra. Middag åt vi på balkongen, alldeles nyss köpte jag en dator och snart ska jag åka till stan och dricka vin med min Mira.


* Jag och Olivia på powerwalk igårkväll!


Jätteskönt. Vi gick längs Bällsta och vände när vi var nästan framme i Huvudsta. Vi var ju tvungna att hinna hem till Big Brother.

* 19/5.

Idag har jag varit vaken sen klockan halv nio helt i onödan. Sen fick jag sitta och vänta på Mira i typ fyra timmar. Sen gick vi ut i Sumpan och åt glass. Juste, Sundbyberg har fått sin första kulglass! Så det var lite speciellt, haha. Jessica kom och hälsade på en stund också innan jag gick hem och åt lunch (klockan fem). Efter middagen tog jag och Olivia en powerwalk, jätteskönt. Nu är det sovtime, godnatt!

* <3


* Bra dag idag!

Ville bara säg det. Godnatt.

* 18/5.

Ska strax springa till gymmet för första gången på jättelänge känns det som. Ska bli skönt. Tycker det är lite jobbigt att gå själv haha, men jag måste ju vara lite självständig. I eftermiddag kommer Jessica hit och vi ska äntligen kolla på mello! Så jävla taggad.

* 17/5.

Igår tog jag och Johanna bara det lugnt och på kvällen (läs: eftermiddagen) åt vi middag och jordgubbar med Felicia, innan vi lämnade av Johanna på centralen. Jag och Felicia försökte springa bredid tåget och vinka, men det gick sådär, haha. På kvällen åt jag ännu mer jordgubbar.

Idag ska jag jobba ända till klockan sju, därför jag fortfarande är hemma. Har inte så mycket att göra på jobbet idag förutom att jag ska sitta och svara i telefon. Känns verkligen som en tråkig dag. Men jag är ändå på bra humör!

* Himla bra helg.


* Har lite tråkigt :(

Och Johanna sover konstigt... Snarkar gör hon också.

* AAAH!

Tänkte gå och lägga och mig, men var ju tvungen att slå på teven när jag fick höra att vi leder. Det är helt jävla sjukt! Tror inte vi vinner, men ändå. Håller på att dö.

* Nitro!

Lååång dag idag. Vaknade nio, mådde sådär. Johanna kom hem typ elva och vi åt frukost. Klockan ett åkte vi på kalas hos min lilla syssling Henning som hade fyllt ett år. Klockan två skjutsade min snälla Filip mig till Scuf för planering, lära känna osv. Det gick väl relativt bra. Tror inte dom andra tjejerna tycker om oss, haha. Klockan åtta satte vi oss i bilarna för att åka till Laserfortet, klockan nio var vi framme. Det tog alltså en timme för oss från Scandic Järva till Odenplan. Först räddade vi ett liv, sen körde chaufförerna helt åt helvete, fel väg, mot enkelriktat osv. Men när vi kom fram hade vi så jävla kul. Nu är jag helt slut och ska sova, godnatt!


* 14/5.

Lite bakis idag va... Jag trodde verkligen inte jag skulle dricka så mycket som jag gjorde. Haha. Så jävla otaggad på ettårskalas. Och att göra mig ordning. Vill bara ligga i sängen hela dagen. Men det går inte för jag ska på förberedelseblabla efter. H-e-l-a dagen. Suck.

* Learn something every day - 13/5.


* Snart kommer Johanna!

Gick upp för en liten stund sen, nu sitter jag framför teven och äter frukost. Klockan tolv ska jag och Sofia hämta Johanna på stationen för att sen åka till söder och äta lunch med Felicia. Jag tror vi ska äta på samma ställe som förra gången, då ska jag ta samma specialtallrik(haha) som sist! Har varit sugen på sallad hela veckan. Och ikväll vet ju alla vad som händer, haha. Puss!

* Värdaste middagen.

Allting är klart inför imorgon, pju!
Fast varför har mitt liv kretsat runt den de senaste dagarna? Haha.


* 12/5.

Har hunnit bli massvis med brun! Solen tog som fan igår, jag satt lite slarvigt med benen i tio minuter och hann få värsta tydliga strecket, haha. Älskar det här vädret, är så himla ledsen att det ska bli kallare till helgen. När Johanna är här och allt. Så himla typiskt.

* På fredag!

Idag har jag handlat allt till middagen och jag klarade budgeten ganska bra om jag får säga det själv. Visserligen fick jag betala 77 kronor extra, men det hade jag ju räknat med. Och imorgon ska jag och Kajsa förbereda förrätt och efterrätt och kanske göra lite isbitar eller vad som nu kan behövas. Ska förresten träffa Jessica imorgon också, var jättelängesen nu. Innan jag åkte till Paris tror jag?! Ja, det måste det vara för hon har inte fått sin Parispresent än. Men den får hon imorgon. Hon kommer bli skitglad.

Godnatt.

* 11/5.

När det är sånt här väder är jag glad att jag är (nästan)arbetslös!

* <3


*

Alltså visst, jag älskar Big Brother, såklart. Men det är verkligen inte samma sak utan Rodney. Haha fattar inte varför jag tycker om honom så mycket, men han är så bäst. Och nog blev jag allt lite rörd när han kom och gav öl till sina kamrater. Lilla hjärtat.

* 10/5.

Herregud alltså. Just nu har jag fullt sjå med att planera inför middagen på fredag, framför allt med att hålla allt inom budgeten. Det är inte så lätt som jag trodde. Men det ser lovande ut faktiskt. På torsdag kommer Kajsa hit och vi ska förbereda allt som går att förbereda så att det i princip bara är köttet att laga på fredag. Haha det här blev en så mycket större grej än vad jag hade tänkt mig, men det är bara kul. Snart är det fredag. Puss!

* Sommar!

23,7 grader! Är det så varmt tjugo över fyra har det säkert varit varmare tidigare idag, men det vet inte jag nåt om för jag har suttit på balkongen hela dagen. Och det har varit v-a-r-m-t. Jag har blivit lite brun. Nu är jag astaggad på att sola och vara skitsnygg i sommar.

Efter nästan tre timmar i solen är jag lite snurrig haha, så nu sitter jag inne och kollar på Kick-Ass. Världens bästa.


* Bieber Fever.

Sitter och kollar på CSI, haha Justin Bieber... Hursomhelst kommer jag att tänka på igår när jag och Olivia var i stan och letade balklänning. På plattan stod det en massa småtjejer och skrek, vi fattade ingenting förrns vi kom nära och kunde se deras skyltar. De stod och demonstrerade för att Justin Bieber ska komma till Sverige. Så himla gulligt, haha. Pussungar.


* 20 grader :(

Det har känts jävligt ovärt att sitta inomhus en dag som denna, men jag hade faktiskt viktigare saker för mig. Både skriva och städa. Det här att städa känns lite jobbigt, men om Johanna ska sova här nästa helg så blir jag tvungen. Jag vill ju inte att hon ska bli skrämd och aldrig vilja komma tillbaka, he he... Längtar hur mycket som helst till dess btw!


* Hemläxa.

Sitter och skriver just nu, det känns som att jag går i skolan igen. Jag tycker det är jätteroligt, haha.

* 8/5.

Igår sorterade vi tusen bilder som morfar tagit på oss när vi var små. Jag blir alltid så förundrad över hur mycket tid han la ner på oss. Han älskade oss så himla mycket. Hur som helst, bilderna. Vi har nu hur många som helst som vi inte vet riktigt vad vi ska göra med. Jag funderar på att sätta in mina i ett album. Men inte idag, idag måste jag skriva artikel och städa rum. Värdaste helgen...

* 5/5.

Varken igår eller idag har jag gjort nästan någonting. Skönt till en början, men har blivit väldigt tråkigt. Så idag fick jag för mig att baka, som jag alltid gör när jag har tråkigt. Förmodligen därför jag har gått upp så mycket i vikt, haha. Men det är det värt! Hur som helst, jag hade läst i en bakblogg at man kan baka muffins med glass i och det tänkte jag att det måste jag ju prova. Så jag gjorde med en jordgubbsglass med lite bitar i. Dom vägrade bli klara i ugnen, men när dom väl blev det var dom hur goda som helst. Jag ska lätt göra dom i alla olika smaker som finns. Kanske till Kajsas 20årskalas? Har nämligen lovat att jag ska baka tilltugg.

Förresten, jag ska vara lägerledare i år igen! Anmälde mig jättespontant tidigare idag och tydligen hade en hoppat av idag så det fanns en plats, tur!

* 3/5.

Igår deklarerade jag. 00.08. Åtta minuter försent!!! För jag var helt bombis att idag var sista dagen, så jag ba det är lugnt. Sen får jag reda på att igår var sista dagen. Åååh. Nu kommer jag säkert få böter. Så himla typiskt. Jag som redan har 900 kronor i restskatt. Till råga på allt så är det två grader och blött idag. Det är inte okej att det redan har snöat två gånger i maj.


* Dör lite grann.


* Crème Brûléens hemland.

Igår kom jag hem till mitt kära Sundbyberg. Så skönt, men så himla tråkigt. Jag bara... satt där, kunde inte komma på något att göra. I Paris gjorde vi liksom saker hela tiden. Men på kvällen var vi på fest hos Sami för att det var valborg, för att han fyllde år och för att han precis hade flyttat. Haha. Så jävla snygg lägenhet förresten.  Femma eller sexa med två våningar och världens största balkong. Det blev en ganska kort kväll för mig eftersom att jag hade gått upp fyra på morgonen och egentligen inte sovit så mycket på en vecka. Så jag åkte hem vid ett och sov nästan tolv timmar. Idag har jag bara firat Filips kusin som fyllde fjorton och sen varit hemma och tagit det lugnt. Det behövde jag.


<3 Saknar