sigtuna :D haha

Hej där! Kom precis hem från sigtuna haha. Där fanns det inte särskilt mycket att göra, men dom hade iaf sats och systemet. Och en äcklig telefonkiosk. Vi fikade på det berömda (?) fiket tant brun. Där var det jättemysigt och tydligen i 1600-talsstil. Efter att vi fikade gick vi ner till vattnet och gled lite på isen hah. Lisa var livrädd att ramla genom isen, Mira mobbade min åkstil och jag ramlade två gånger så jag blev lite härligt blöt om baken haha. Även om själva resan tog en evighet var det himla mysigt på cafét och hela dagen var oxå riktigt mys :) tack o hej

sigtuna

Sigtuna imorrn då. Haha jag undrar vad vi ska göra där egentligen. Fika på det där tant brun antar jag. Det är enligt miras mamma och min väldigt mysigt. Och välkänt haha. Idag skulle jag, Lisa och Mira snacka tre igen haha det är förjävla kul. Det tycker även Miras mamma som vi fick prata med en liten stund. Hon är härlig hon haha. Eftersom Lisa pratar rätt mycket högre än dom flesta så blir det ju lite problematiskt när man har henne och någon annan i luren, man måste lixom dra bort luren när Lisa pratar och sen ta tillbaks den, men jaa, det går väl. Kul är det iallafall haha. Nu ska jag nog sova snart. Så jag kan vara duktig och gå upp tidigt imorron. Då har jag mycket tid på mej att göra mej iordning, vilket leder till att jag kommer någorlunda i tid. Det är en bra sak när man ska möta Mira, man är inte sist haha. Nu drar jag. Hej hopp.

staden

Kom nyss hem från Solna, där jag åt middag. Innan dess var jag och Hanna i staden. Där köpte jag klänningar, shorts, underkläder och hela faderullan. Var oxå tvungen att stanna vid coffe cup för lite vit varm choklad som lexie nu har gjort även mej besatt av haha. Hej.

Hos Hanna :)

Är hos Hanna för tillfället, trevligt värre ;) Vi kollade nyss på Brokeback Mountain som vi båda två hade lyckats undgå att se. Visst den var bra, men inte som jag hade trott. Hade väl lyssnat för mkt på Lisa, överdrivarnas drottning haha. Vi tänkte se Oscarsgalan men den verkar aldrig börja och ingen orkar riktigt kolla upp tiden heller. So long.

Hanna <3

Ska strax åka till Märsta, vi ska fira min farfar som fyllde år typ i veckan. Efter det så ska jag vidare till min saknade Hanna! VI ska enligt planerna sitta upp hela natten och shoppa imorrn. Låter bra :P <3<3<3


:D

idag var jag, Mira och Lisa (efter krångel och trepartsamtal med miras mamma haha) på bio och såg Se upp för dårarna som till stor del är inspelad i sumpan, peace haha. Sen kom dom två + Lexie och Minna hit och såg melodifestivalen. Trevligt värre, förutom när jag fick ligga på golvet haha. Orkar inte gå in på några detaljer om dagen men den var superb som man säger. Eller är det bara om mat?
Sug och svälj trevlig helg haha

lördag

Ikväll är det ju melodifestival så då kommer det lite folk hit :) Innan dess ska vi kanske på bio, har nämligen tre fribiljetter som går ut imorrn. hejhoj

V360 <3

Dagens franskalektion var väldigt traumatiskt för mej. Holly tog min mobil och smällde igen den så som hon alltid gör. För då blir den vit och jag blir skraj och det tkr lilla Holly är väldigt roligt. Men grejen var att idag så repade den sej inte utan den var bara vit. Försökte stänga av den men det gick inte. Sen kämpade och kämpade vi med att vi ut batteriet och till slut lyckades Holly. Sen levde min mobil igen. Tur för Holly för hon hade fått betala den annars haha.
So long and goodnight

barnvakt

Sitter på stora essingen, barnen kollar på bolibompa. Ska strax laga mat. Hejhopp


bio, klänning, semlor

Det snöade hela morgonen och nu har det börjat igen! Det kommer bli snööversvämning och sen kommer vi dö allihopa. Bäst att hålla sej inne, vilket jag ändå planerar att göra. Jag är ju lite sjuk. Jag har börjat tro att jag kanske har feber oxå... :/ Men grejen är att jag ska på bio idag, ska se the departed. Ska oxå köpa min gråa klänning hade jag tänkt. Det är ju även semmeldagen idag, wiie. Sist men inte minst så fyller jag ju 15 ½ idag haha. Det är mkt idag. Men nu måste jag lämna datorn, för min moder sa att datorförbudet gäller även när man är sjuk, hmm.... Men imorrn ska jag ju till stora essingen och där kan jag ju låna datorn och jag tror nog att jag klarar mej utan datorn i en dag. För på fredag får jag ju data igen. Hej så länge

><

Idag blir jag 15 ½ haha

pms

Herrejösses, jävla pmsbarn man är haha. Vanlgtvis så är det inte så illa, men igår när jag kom hem från skolan frågade min pappa mej hur dagen hade varit och jag blev skitsur! Sen skulle jag på toa och så vare nån som inte hade spolat. Först gick jag ut och skrek på mina föräldrar att det måste man göra för det äckligt och blablabla, sen började jag gråta och satte mej på toalettlocket (efter att ha spolat) och satt där typ aslänge. Sen var resten av dan ungefär likadan. Tills jag kom på att ringa Hanna som jag inte hade pratat med sen vi sågs i oktober. Vi pratade i cirka tre timmar (toapauser och utbakande inte inräknat) och det var jättemysigt. Jag saknar Hanna vi måste ses nån dag. Vi bor ju ändå inte långt från varandra. Som sagt, jag bakade igår. Semmelbullar, det är ju nämligen semmeldagen idag woho. Tyvärr gör min mage så ont så jag knappt kan stå upp (därför jag inte är i skolan), så vi får se hur det blir med det. Ska ju även på bio idag, så jag hade hoppas verkligen det släpper. Ska se the departed. Den har jag väntat på i typ ett år (asså ett riktigt år, inte bara som ett uttryck) så det ser jag fram emot! Nä, nu kanske jag ska försöka äta nåt. Annars kommer det bara bli semmelbullar hela dan och sen kommer min mage vara ännu värre.
Hejhopp lingonsnopp


haha

en till haha

Klockaffär, Uppsala

En kund som ser lite förbryllad ut kommer in i affären.
Kunden: Det är något fel på den här klockan, den pippar hela tiden…


apfamilj

(Tjej ~15 och pojke ~10 som verkar vara syskon småkivas med varandra i rulltrappan.)
Tjejen (med allvarligt tonfall): Men Daniel, jag får egentligen inte säga detta, men kan inte hålla tyst längre!
(Konstpaus.)
Tjejen: Du är… adopterad!
Pojken (tittar oförstående mot sin mamma): Va?!
Tjejen: Ja, från en APFAMILJ!
Pojken: Mamma, säg till henne!
Mamman: Det är sant.

Hahaha, det låter verkligen som jag! Så kommer jag vara när jag blir mamma :D
(Mira gjorde mej sugen på lite tjuvlyssningar haha)


dataförbud

Mina föräldrar har härmed gett mej dataförbud, så jag tvivlar på om svenska folket kommer få höra av mej på ett tag! Hej så länge!

SBN :D

Kom nyss hem från sbn, härlig kväll asså. Det var dock många creepy guys, och fula! Det var en kille som började pilla mej i ryggen typ, vet inte om han tänkte att jag skulle tända på det eller nåt. Iaf, jag är ju typ världens kittligaste  så jag typ började hoppa omkring och han bah vafan :P Asså vatten är verkligen som godast efter kvällar som denna, chipsen var inte äckliga dom heller. Nu ska jag nog gå å lägga mej, annars kommer jag sova imorrn, när grejer ska hämtas. Tack o hej

ingen spinning idag inte

Jag som hade tänkt gå på spinning idag, men jag vaknade 20 minuter efter att det hade börjat, hmm... SBN today woho, tjejerna kommer hit halv 5, så ska vi käka och göra oss i ordning och så, sen åker vi. Nu ska min mor ha datorn, lateer ;)

hitta nemo

Nu blev det tomt. Alldeles nyss så gick Lisa, Mira, Lexie, Issa & Minna härifrån. Vi kollade på hitta nemo, kastade saker och hade kuddkrig. Varför inte ;) Imorrn är det sbn, ska ju ha min gula klänning som jag köpte förra helgen. Men nu ska jag kolla på the beach, leo heting! :D <3

pluggis ?

Nu har jag inte gjort min engelskaläxa, har inte gjort min tyskaläxa ifall jag hade nån och jag har inte gjort min soläxa. Mitt år som pluggis går åt helvete. Men jag ska plugga som en jävla tok till läxförhöret på tisdag, jag måste lixom ha vg i historia. Nu ska jag gå och lägga mej och sova och säkert drömma fler crazy mira+ungerndrömmar haha. So long and goodnight ;)

It is you i have loved all along! <3<3

Har lyssnat på It is you (http://www.youtube.com/watch?v=SqgU37dsDVM) i kanske en timme nu och det blir bara värre och värre. Det är ju vår låt älskling. Blir alldeles deprimerad, kom nyligen på att jag saknar min bästis nåt fruktansvärt. Mådde riktigt dåligt innan jag hittade henne, men hon lyfte lixom upp allt, det blir så när man har en vän som hon. Men nu känns det som att jag har ramlat tillbaks dit där jag var för två år sen. Skillnaden är att nu har jag så kallade lyckopiller, människor i mitt liv som lyfter upp och gör mej lycklig för stunden. Men i slutändan när jag kommer hem och sitter själv i mitt rum upptäcker jag hur jävligt jag mår, ser ingenting positivt. Jag vet vad folk tänker nu "Hon vill bara ha uppmärksamhet" eller "Mjo, så är hon knappast ensam om att känna". Men jag skriver precis vad jag känner och den låten som förut var en av mina absoluta favoriter och som alltid gjorde mej så glad, för att den påminde mej om att jag hade dej och hur underbar du är. Nu gör den låten mej bara ledsen och deprimerad, är inte långt från tårarna. Du har skrivit på msn att "det är klart du är min bästis, det här ska det bli ändring på osv", pratade även om det förut när du sov här och jag har trott dej varje gång. Men jag känner mej bara så jävla dumpad. Fyfan. Det här skriver inte jag för att få min bästa vän att få dåligt samvete eller något sådant, utan bara för att skriva av mej. Det behöver jag. Tack för mej.

barnvakt :D

Chillar lite hos familjen Splading ;) Barnen kollar på bolibompa å snart skulle man väl göra middag tror jag. Efter det ska vi baka muffins, så det är nog lite bråttom. Idag är det ju som sagt den där alla hjärtans dagen. Delade ut alla mina presenter haha, det var många. Den ena personen garvade lite, men jag skulle tro att hon blev glad. Den andra personen visade sin uppskattning lite mer haha. Jag älskar att ge bort presenter, make people happy lixom. Särskilt när man har nåt speciellt, som "dagboken" ;) Ska göra middag nu, hej så länge.

simning :S

Alldeles nyss kom min pappis in och satte en tjuga bakom mitt öra, humm... Men varför inte, kan ju köpa lite godis eller nåt hah. Alla hjärtans dag imorrn som sagt, fattar inte varför dom uppfann den där jävla dagen. För alla som har nån är det jättemysigt, men dom som inte har nån (inklusive jag) blir bara deprimerade. Så jag längtar inte tills imorrn. Ännu en anledning att jag inte längtar tills imorrn är att vi ska ha sån där jävla livräddningsgrejs i vattnet, humm.... Fyfaan, jag hatar sånt. Men det går nog bra.
Natti

alla hjärtans dag imorrn...

Tjohej
Nu har jag äntligen gjort mitt gymnasieval, det känns skönt. Jag är även klar med hela den här alla hjärtans dag-skiten. Förutom det sista kortet. Noprovet idag gick mycket bättre än väntat vilket har gjort att jag har varit glad ända sen dess hah.
Hej

I'm done

Nu har jag äntligen pluggat klart till det här jävla noprovet. Rätt skönt, men nåt vg blir det nog inte. But I'll survive. Det sega är att noprovet är på eftermiddagen så jag kommer säkert ha hunnit glömma hälften av skiten. Good luck to me

plugg & vandring

Idag har jag vandrat. I Ursvik. Med Linn. Det var helt okej, gick runt i dryg 1 ½ timme, sen grillade vi korv. Alltid mysigt. Sen åkte jag runt för att göra ett ärende. Kom hem, pluggeliplugg.
Haej

NO

Nu har jag pluggat no hela dan känns det som, men det är inte sant. Jag pluggade nästan en timme förut idag. Sen pluggade jag typ en och en halv timme sen somnade jag haha. Då var klockan halv sex. Lyckat. Eftersom Mira fyllde år igår firade vi henne med fika på Bellmans idag, så originellt haha. Åkte hem, pluggade lite till, hade förhör med min käre far i tre fucking timmar. Inte särskilt underhållande, förutom när jag kom å tänka på nåt som jag å jessica pratade om igår, "det var ju inte så mkt att skryta med direkt" haha.
I've gotta say goodnight and go!

Hemma tidigt...

Kom alldeles nyss hem från Jessica, var ju där och "pluggade". Vi åkte till Täby centrum där jag köpte en gul klänning och en svart sån där som jag har brun :P Jessica köpte en jättechic kofta hahah och en söt tröja. Sen hemma hos henne åt vi godis och satt vid datorn typ... Bra dag :)
Hej

Myskväll :)

Kom nyss hem från Elin. Jag, Tiffy & Minna var där på en liten myskväll med chips och godis. Pratade om allt mellan himmel och jord som man brukar säga. Jag skulle möta Tiffy typ vid hennes buss 20 över när den kom fram, sen kom vi på att hon kunde gå av på hållplatsen som är utanför mej, jättebra tänker jag, då slipper jag gå långt innan. Men jag med mitt utmärkta minne går förstås till hemköp och där. Men det var ju inga problem. Sen skulle vi köpa godis, men det kostade 4 kr mer än vad vi hade, men den snälla kassörsmannen bjöd oss på dom kronorna haha. Sen tog vår läsk slut på typ 10 minuter, men godiset ligger nästan orört i min väska... Tiffy smsade när hon kom hem, det kändes bra, nu vet jag iaf att hon lever haha, så jag får iaf sova bra inatt ;)
Apropå det... Godnatt!

biljetterna klara

Tjolahopp
Den här dagen har gått rätt så fort måste jag säga. Efter skolan åkte vi in till staden typ och köpte biljetter till sbn, men ingen vågade först haha. Fast det blev förstås Issa som gick fram sen (exakt enligt Jessicas förklaring) och vi köpte 7 biljetter. Åkte hem sen, följde Tiffy till bussen. Var kanske en liten omväg, men jag behöver motion haha.
Slut. haha


usch :S

Apropå ingenting så stinker mina händer sån dära äckelgurka som man får i hamburgare. Usch och fy. Har tvättat händerna med tvål flera gånger men det hjälper inte och jag börjar bli lätt frustrerad. Men jag överlever. Nu är jag iaf någorlunda frisk. Känner mej fortfarande rätt seg + att huvudet värker. Förresten blev jag just påmind om min engelskaläxa vilket gjorde mej ännu mer frustrerad, men den är inte så svår, jag tror inte att vi har glosor iallafall.
Bye for now

du är vad du äter

Jag hade fel, det var inget bra program nu, måste ha fått det om bakfoten som man säger. I alla fall så slutade det med att jag kollade på du är vad du äter. Det programet är inget annat än äckligt. Tjocka människor (no affence) som ser allmänt tråkiga och sura ut och äter massa onyttig mat. Nä, tacka vet jag Grey's anatatomy och Desperate Housewives (ex). :D

Gymnasieval

Har precis kommit hem från öppet hus, har kommit på att jag bara har varit på typ tre stycken, så jag ska springa på varenda öppet hus jag hör talas om den här närmsta veckan haha. Dagens gymnasium gillade jag verkligen. Har börjat tveka på det där med sam-språk humm... Visst att det är min grej och att jag är bra på språk och allt det där, men när man ser hur roliga alla andra inriktningar verka vara börjar man tänka om... Får se hur det blir med det där, tur att den här sökningen inte är slutgiltigt lixom, då skulle jag vara screwed. Vänta... jag vet att nåt tvprogram börjar nu. Dock inte vilket. Lika bra att gå och ta reda på det.
Hejhopp

Ännu ett nationellt...

Så, andra nationella provet avklarat. Gick helt okej, G blire nog iaf. Det kändes bra när jag skrev det, men nu efteråt tror jag det var för kort. Det var drygt 2 sidor, andra springer runt å säger att dom har skrivit 8 sidor lixom. Men mitt minne utspelade sej under kanske en kvart-20 minuter, hur långt kan det bli? Vad min berättelse handlar om ska jagb inte berätta, för alla jag har sagt det till har skrattat ut mej haha. Nä, det ska jag hålla hemligt nu. Men faan, alla andras är så bra. Och framförallt långa... Men ja, vad gör man. Ska strax dra iväg på öppte hus, minns inte vilket gymnasium haha, det där har mina föräldrar koll på. Ska typ på öppet hus på lördag oxå. Sen nästa vecka är det dax att välja.... Så jag ska nog fixa det dära i helgen.
Tänkte på Olivias gamla uttryck haha, inte för det att det kanske passar in här men
Aja baja cykellem

natti

Sovtajm för lilla isabullan. Alldeles för sent tyvärr, måste ju orka morgondagen, med uppsatsskrivning och allt... Men det klarar jag nog, mvg! Eller hur. Menmen, natti :)

tv tv :)

Såg just what about brian och innan dess såg jag gamla hederliga oc haha. Det spårade ur för cirka ett år sen och är verkligen inte bra längre. Men sluta kolla kan man inte göra iallafall, har ju kollat sen i sexan. Man måste bara följa det. Brianprogrammet har jag däremot inte sett ett enda avsnitt av tidigare. Jag har lyckats missa det faktiskt. Men det hade jag inget emot, tyckte det var bra att inte bli fast i ännu en serie. Apropå tvn så såg jag reklam för 8 mile som tydligen ska gå på lördag. Ur mej kom ett högt lyckligt JAAAA, som jag hoppas inte hördes ut, för det kan nog misstolkas.
So long

Rymden....

Nu har jag äntligen duschat, så jag känner mej okej fräsch i alla fall. Jag tänkte skriva min engelska nu, skönt att ha den klar. Det är väl den enda läxan jag har tror jag, förutom noprovet då. Imorrn var det tänkt att jag skulle gå till skolan. Och det gör jag nog i vilket fall som helst, det är ju nämligen nationellt prov igen. Svenskauppsats. Sen ska vi redovisa våran konstiga rymduppgift. Eftersomvi fick veta att våran idé om vattenreningsverk inte fungerar så har vi fått tillbaks det största problemet, som vi trodde att vi hade löst. Vi har inte heller bestämt hur många människor vi ska ha av varje, fast det kanske dom har bestämt nu, det vet inte jag. Kan ju hoppas (a) På fredag är det väl inget speciellt vad jag vet, förutom att det är skolveckans sista dag. Sköönt! Eller... Jag har ju inte varit i skolan, men ändå. Helg är bättre än att vara sjuk.
Tjolahopp :)

Tokio Hotel :)

Sitter å kollar på klipp på youtube, älskar den hemsidan. Jag snubblade över ett klipp med Tokio Hotel (som jag för övrigt inte har hört så mkt om, hört typ två låtar, som ioförsej är skitbra), sen sökte jag på dom och fick upp massa bra låtar. Så nu är jag officiellt förälskad i Schrei, Durch den Monsun och Rette mich. Förresten kom I'm not okay (mcr) på mtv idag och jag blev lycklig igen, den videon är så sjukt bra!
Tack o hej

Beautiful women :)




Kate Beckinsale, Bryce Dallas Howard, Lauren Graham, Adriana Lima, Charlize Theron & Alyssa Milano
Definitivt några av världens vackraste kvinnor :)


(;

Jag sitter och kollar på Providence, typ världens tråkigaste tvserie haha.  Har inte ätit frukost, bara en chokladboll. Kanske vore bra om jag gjorde. Skulle oxå vara smart av mej att passa på att göra lite skolarbete. Jaja, kollar väl på en film eller nåt istället. Nu såg jag att det är ju Våra bästa år, jag älskar det haha. Måste jag ju kolla på.
Hej

Långa naglar ?

Hemma idag igen, men idag behöver jag iaf inte gå till skolan. Jag vaknade halv elva, fett skönt. Nu sitter jag här och funderar på hur lång tid det tar för naglarna att växa ut. Man kan nämligen se en liten vit kant längst ut på mina naglar haha. Det har man inte kunnat se på kanske ett halvår. Kanske skulle låta dom växa ut igen, men jag är inte säker på om jag har tålamodet, kommer kanske bara bita av dom direkt. Men vem fan bryr sej, det blir som det blir.
Hej

"Helena"

http://www.youtube.com/watch?v=yTTZKqyhIUQ
Grymt bra låt verkligen. I die. Jag vet att den inte är ny, inte det minsta, men den är så sjukt bra. Men nu är det sent, och som sagt så är jag inte helt frisk, så jag säger nog som Gerard;
So long and goodnight ! :)

                          

                (passar på att lägga in en bild på killen)

Om du... ;)

Grey's anatomy är över. Fyfaan! Jag ser ut som någon som skulle kunna vara med i Kizz. Att jag jämt ska vara så jävla känslig. Men vad gör man. Nu sitter jag här och lyssnar på "Om du" av Lisa, Mira, Issa, Ebru och Sandra ;) Den är ju skitbra haha. Måste säga att jag tyckte att den var bäst av allas, även om alla andra tyckte antingen Sheida och deras eller killarnas (a) Men ja, godnatt

Grey's Anatomy

Kollar på Grey's anatomy, reklam just nu. ASså jag måste bara säga, Grey's anatomy är så sjukt jävla bra. Jag älskar det verkligen. Jag tror nog det är mitt favoritprogram :P Det kom jag på alldeles nyss haha. Nä nu tror jag att det börjar igen. Hejhopp

Sjuuuuk :S :P

Hej alla friska. Jag kan tyvärr inte se mej som en av dom. Det känns som att jag klagar jättemkt på att jag är sjuk, förlåt haha. Men jag hatar att vara sjuk. Visst är det skönt att slippa skolan, det säger jag inget om, men det är så segt att vara hemma en hel dag. Ingen är ju inne på datan och det går bara B-program på tv. Ännu segare kommer det bli imorgon när min syster oxå ska vara hemma och därför kommer bråka med mej om både tvn och datan hela dan. Kul. Idag hade jag så tråkigt att jag satte mej och spelade piano haha. Sen bestämde jag mej för att ta ut Welcome to the black parade på pianot, då blev det faktiskt rätt kul. Men eftersom det tog några minuter, blev det tråkigt sen igen. Imorgon tänkte jag nog titta på barnfilmer haha. Det gör jag aldrig, men jag älskar ju Disney och sånt, dom är skitroliga. Jaja, nu börjara jag få ännu mer ont i huvet. Bäst att avsluta.
Peace out ;)

pasta :) :P

Min mamma tvingade mej att göra sån dära tjock pannkaka (kommer inte på vad det heter :P), men det sket jag i så nu kokar jag pasta istället. Godare. Nu var det klart. Hejdå

NP

Nu är jag hemma igen. Det nationella provet (svenska, läsförståelse) var inte så svårt som jag hade tänkt mej, men lätt var det då inte. G får definitivt, men om jag får mycket mer än så har jag ingen aning om. Skönt att det är över iallafall och jag är glad att jag gick dit och gjorde det även om jag känner mej halvdöd. Efter provet skulle jag leta efter Minna för att prata om biljetterna, men det slutade med att jag hamnade i en soffa på Ängsgården med Elin & Jessica (det kom fler sen), 40 minuter efter att provet var klart gick jag hem, jag hittade Minna och hon fick pengar precis innan. Och nu är jag här. Funderar på att gå och lägga mej i soffan, det vore skönt.
Hej så länge 

sjukling

Sitter här hemma och känner mej allmännt eländig. Jag känner verkligen inte för att klä på mej och göra mej i ordning för att sen gå till skolan. För att efter det sitta där i ungefär 2 (?) timmar och sedan gå hem. Vi har nämligen nationellt prov i svenska idag och det kan man bara inte missa. Så jag blir tvungen att gå ditt fastän jag har grymt ont i huvet och hängig som mamma skulle säga (fick nyss ont i magen oxå,så vi får se hur bra det här går). Jag vill ju gå på öppet hus idag oxå, och om jag är sjuk imorrn så får jag inga pengar den här veckan, för då kan jag ju inte heller passa barnen. FAN vilken dålig timing! Menmen, sånt är livet. Jag vet inte heller hur det ska funka, det här med biljett till sbn, man skulle ju typ säga det igår och köpa idag. Men jag är ju inte där och fattar inte riktigt heller vad man skulle göra, men Minna sa ju att det var ordnat. På torsdag ska jag oxå på öppet hus tror jag, förhoppningsvis kan min lilla mamma följa med oxå.
Pusshej

Oj ;)

nu råkade jag lägga upp den bilden tre gånger och jag lyckas inte ta bort den haha, så då är det väl roligare om jag skriver nåt annat här istället :) Kan ju till exempel passa på att lägga upp min "hyllning till Jessicas miner" som hon själv sa.

149206-12

Det glada gänget <3

Jag har slutfört mitt kollage så kallat "Det glada gänget" Då måste man ju visa det (:



huvudvärk :S

Imorse kände jag mej inte direkt på topp. Ordentligt ont i huvet och inte särskilt bra överhuvudtaget. Men jag gick till skolan i alla fall (med alvedon i kroppen i hopp om att må bättre), men det blev bara värre och värre och efter två lektioner och en håltimme (film hos Holly hihi, Channing Tatum, what a hottie) gick jag hem. Gick och la mej i min säng och kollade lite på Eva & Adam, fan vilken bra film det är egentligen haha. Jag kan den utantill oxå, eftersom jag och Jennie brukade se den varje gång vi sågs förut. Nu sitter jag här och försöker skriva på msn, men min hjärna fungerar bara halvt idag, så jag får inte ur mej så mycket.
Nä nu ska jag äta middag, men jag har en känsla av att det här inte är det sista ni hör av mej idag ;)
over and out

SBN :D

Förresten så har jag bestämt mej för att hänga med på sbn iallafall. Mira och Lisa övertalade mej idag, och jag vet ju att om jag inte följer med kommer jag ligga hemma i min säng och vara sur för dom har kul men inte jag hah. Så det är väl lika bra. Jag tror att det kommer bli jättekul. Vi ska ocå hitta på nåt slags tecken så man vet om killarna är snygga eller inte haha. Ska köpa biljetten imorrn, så jag får väl ta ut pengar på väg till skolan, biljetten kostar typ 120 tror jag det var. Ska kanske kolla det först.
Godnatt (tredje gången gillt)

I've been upset and I've been down...

Nu lyssnar jag på Rosa-låten, känner mej redan lite gladare. Som sagt, jag har riktigt humörsvängningar. Man kunde tro att jag är med barn. Men vad gör det, jag är glad, för tillfället iallafall.
Godnatt igen

Snakes on a plane

Mira hade föreslagit att vi skulle höras tidigt idag, typ tio, jag gick upp elva, då var jag först. Lite senare loggade dom andra in och det slutade med att vi träffades på boulevard typ tre. Där satt vi i två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi till Lisa och hämtade Chippy (som sagt, den hunden kommer döda mej en dag!), gick runt lite i Sumpan och lämnade av Mira vid tunnelbanan typ halv sex tror jag. Jag, Lisa och Chippy  gick runt lite till och jag kom hem ungefär halv sju. Åt middag, som tyvärr hade kallnat, men var god iallafall. Efter det har jag suttit här, tittat på tv och (tro det eller ej!) jag har pluggat. Min lilla Johanna ringde, jag tror hon hatar mej. Hon pratar om ormar hela tiden, jag var inte ens rädd för ormar innan jag träffade henne haha. Sen brusade telefonen så jag hörde henne ändå inte. Läste Jessicas blogg nyss, började fan gråta. Det var som att hon hade skrivit det från mitt liv. Vartenda ord stämde in på mej. Nä, nu blev jag alldeles nedstämd, sitter här och gråter. Ska sätta på en glad låt istället för den här jävla depplåten jag lyssnar på nu, tänka happy thoughts och kanske även gå och lägga mej. Är det inte scrubs nu? Det muntrar alltid upp :)
Godnatt suckers

jaodu...

Kom precis hem från Lisa, trevlig kväll absolut :) Vi ska tydligen hitta på nånting imorrn igen, varför inte, jag har inget bättre för mej. Hah det låter som att jag tycker det blir tråkigt, men så äre inte (a) Guud vad jag känner mej ihoptryckt i mina alldeles för små jeans, jag kvävs haha.
Kanske skulle sova
Tack o hej lingonpastej


hos Lajsan

Är för tillfället fos Lisafisa, vi; jag, Lisa, Mira, Issa, Minna & Elin kollade på melodifestivalen här. Sen började vi se Armageddon, men jaa... Inte så noga, jag kastade pappersbitar på Issa, Lisa satt vid datorn och Mira pillade på sej själv haha. Nu har alla andra gått, men filmen står fortfarande på, är dock inte så inne i den. Snart ska jag väl gå hem.
L: Det har du nog förträngt!
M: Vet du vad förtränga betyder?
L: Jaa, tränga ut nåt ur huvet!

Det här var tråkigt, orkar inte skriva mera, godnatt och hejdå!

:)

Kom just hem från staden. Jag å Mira hade ett litet uppdrag som vanligt haha. Jag vet inte varför, men jag känner mej jävligt nöjd såhär efteråt. Efter uppdraget gick vi runt lite och såg kändisar haha. Vi såg hon Kayo och nån som tydligen hade gjort en WLintervju för ett par år sen. Spännande haha. Nu ska jag äta pizza ändå :P
Mammas kommentar i telefonen idag : Gör ni det hemliga nu ??

hej och godnatt hah

ska äta

Hejhej :) Tänkte fortsätta på det det glada gänget hah, fast jag kanske skulle äta frukost först jag vet inte... Ååh va jag var hungrig, men jag tror jag skulle spy om jag åt något >.<
nu tog fantasin slut haha
hejhopp

Det glada gänget ;)

Ska strax gå och lägga mej, håller på att göra ett kollage som heter "Det glada gänget" vilket passar väldigt bra. Så det blir nog fint när det blir klart. Imorgon ska vi ha schlagerkväll hemma hos Lajs och på morgonen/dagen händer det annat spännande haha. Jag skriver nog mer om det imorgon skulle jag tro. Ska sova nu, är sjukligt trött. Som jag sa förut nu ska jag sova i 100 år och när jag vaknar ska jag få träffa mina barnbarnsbarn. Sen kom jag på att jag itne har några barn....
Godnatt :D <3

:)

Nu har jag ätit årets första semla, mumsigt :D

bullar:D

Hej igen
Kollar fortfarande på Fucking Åmål, Agnes ligger i sin säng och kollar på Elin i skolkatalogen, mer ska vi inte säga haha. Apropå ingenting så kom min pappa hem från Göteborg för ett litet tag sen. Då hade han varit på Moccatårtan eller hure stavas och så hade han köpt massa bullar, wienerbröd, en semla o massa mera :D Gotteligottgott. Har snart ätit upp allt hah.
hejhopp

svenska filmer :D

Sitter och kollar på Fucking Åmål på youtube, nån har lagt in den i åtta delar. Den är så jävla bra och det är bra musik, jag älskar Whirwind med Broder Daniel! Just nu ligger Elin över toaletten och spyr haha. Fett synd om Agnes när hon kysser henne och det :P Sen skär hon sej och lyssnar på läskig klassisk musik... Idag i skolan vare discofredag som vanligt hah och då kom Romeo med Shebang ni vet ;) Då blev jag inspirerad så efter Fucking Åmål tänkte jag se Eva & Adamfilmen. Jag brukar oxå lyssna på den där Dancing in the Moonlight eller varen heter. Då tänker jag alltid på Jennie <3
Nu är Elin och Agnes ute och går på en bro "Jag ska bli modäll" hah. Nä nu ska jag platta min systers hår, hon ska på disco hihi
Pusshej

banging haha

Jag, Lisa, Sinika & Linn går utanför skolan och det knackar på fönstret.
"Banging" säger Lisa för sej själv. Jag bah "va? ><"
"Jaa, asså bangar" hahahahaha asså jag dog
man måste höra henne för att fatta >.<
<3 bajbaj


What are they doing ?

omg idag hade vi snack om nationella proven på blocket, 40 minuter för varje ämne. Björnes var roligast så klart. I engelska hade vi Jonas, vi fick lyssna på nåt konstigt band. man skulle kryssa i rutor vad dom gjorde. Det var en jag tyckte var lite konstig:
"What are they doing?"
"YEES!"
Jag tyckte det var jätteroligt haha men alla satt helt tysta, så jag fick nöja mej med att göra små ljud som jag brukar.

Vi kunde även höra våra kära 9:3or som satt inne i klassrummet brevid och garvade åt Björne, särskilt Issa haha. Men även Freja, yeey lixom. Men det dög, sen slutade vi ju lite tidigare, skönt.

Hejdå
/Isabullan


Läxor läxor.... :P

Faan, jag har ju soläxförhör imorrn, jag måste få vg annars kanske jag inte får det i betyg och det vore inte bra... För jag ska komma in på frans schartau! Jaja, då blir det väl plugga resten av kvällen. Faaan det här va en bra kväll innan. Fast jag har ioförsej tyskaläxa oxå, men den pallar jag inte göra. No, men den pallar jag inte heller göra, vi får ju ändå göra våra läxförhör med boken haha. Till slut har vi engelskaglosorna som jag och Mira är så bra på nu hah. "Vad heter gräla?" "Growla" Joo, det här kommer gå utmärkt haha. Och herregud, om hon säger börjar gruffa på läxförhöret kommer jag fan bryta ihop, som på det förra haha. Först kommer stånd, då kom lite småfnitter från spridda håll i klassrummet, sen säger hon skjuta på, det är helt knäpptyst i klassrummet och Mira ger ifrån sej värsta ljudet och jag får värsta garvanfallet hah. Så blir det nog imorgon igen... Good luck Bella.

Tack o hej leverpastej

längesen

Jag kom på en till sak... Jag har inte pratat med Johanna på tre veckor och två dar, om man räknar med det lilla korta samtalet på morronen. Vi pratade på riktigt senast någon gång i december skulle jag tro. Det känns asskumt, jag menar i somras snackade vi med varann nästan varje dag, mina föräldrar var jättearga på mej för att våra telefonräkningar var så jävla höga haha. Fett trist, jag saknar min lilla lantis.
<3<3<3<3<3<3

Yo >.<

Nu är det februari, jag visste det haha. Det har gått snabbt, den här månaden, det har varit 2007 en månad nu. Kom oxå på att Sandra och Jonas har varit tillsammans i exakt två månader :D aawh :) Asså jag räknar inte eller så, men jag minns att det var 1 december vi var hos elin, av nån anledning... Idag skulle jag väl egentligen på yoga, men jag måste plugga + att jag ont i magen och huvudet. Klagfia som man är hah.
Jag förresten Jessicas felköpta headset svart igår, värsta skumma affärer haha, idag stoppade jag in det och det gick galant. Jag älskar min gröna mobil hah, man vänjer sej aldrig, har ju ändå haft den i mer än en månad.
Hejhopp