* Hatar att packa...

Åker om tretton timmar så jag kanske borde det ändå. Men faaaan, vad jag inte orkar. Jag får ångest när jag tänker på stolar, sovsäckar, konserver och praktiska kläder. Men imorgon drar vi (läs: bara jag) till Borlänge!!! Hur taggad som helst. Kommer hem på söndag. Puss!

* Chefen på tv!

Så himla coolt

* Hemma.

Gud vad skönt. Visst, jag hade gärna legat vid poolen några dagar till, men det är ändå skönt att vara hemma. Att kunna dricka vatten ur kranen, äta vad man vill, inte svettas ihjäl när man går på stan, få pussa på Filip. Och idag är det tvätt och packning som gäller. Lika bra att få det så klart som möjligt. På tisdag åker jag till Borlänge! Puss.

* 23/6.

Haha eh. Jag gjorde en klänning på Nelly och dom sa att man skulle sprida den...

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


* Sicilien!!!!

Typiskt mig... Jag har blivit sjuk. Så igår när min familj låg och stekte på stranden låg jag inne på hotellrummet och läste kråkflickan och tittade på the big bang theory. Men idag ska jag faktiskt orka mig ut! Måste sola framsidan också... I eftermiddag tror jag att vi ska titta lite i affärer här i Cefalu. Det tror jag nog att jag orkar, med tanke på all alvedon jag har i mig. Hursom! Igår fick jag roomservicefrukost, höjden av lyx. Haha. Och senare idag ska vi få manikyr. Och imorgon ska vi åka och shoppa i Palermo, naaajs. Nä, nu ska vi ut på stranden, ciao!

* 20/6.

Snart har vi varit på Sicilien i två dygn och vi har det så himla bra!!! Vi har solat mest, men vi har gått runt i stan också, så fin. Tror den heter Cefalu. Jag har bränt mig på ryggen, men det gör ingenting alls. Det blir ju brunt sen. Snart ska vi gå lite på stan, sen blir det middag på nån fin restaurang. Kanske på en uteservering vid havet, som igårkväll, vem vet?

Btw, Kajsas 20årsfest i fredags var så himla, himla bra! Hade så kul, vi hade gjort det så fint, alla som var där var så jävla underbara (läs: fulla), allt var så gott, alla hade så fina kläder och musiken var så bra. Vi dansade hur mycket som helst trots att det aldrig var fler än fem personer på det så kallade dansgolvet.


* 16/6.

Igår var jag, Mira, Jessica och mamma på Olivias skolavslutning. Det var så himla, himla fint. Blev lite smått tårögd när kören sjöng nationalsången osv, haha. Och när Olivia fick sin ros. Jag tog tusen bilder när vi stod där ute. När klasserna gick in i sina klassrum satt vi kvar i skolan och var nostalgiska. När dom var klara kom Olivia med sin ros och sin mugg hon hade gjort på bilden och var så ledsen så jag inte kunde hålla mig jag heller. Jag vet inte ens varför jag grät, haha. Det gick bara inte att låta bli. På kvällen skulle vi gå ut (haha) och vi förade hos Carro först. Så himla mysigt. Kvällen blev ganska kort, men trevlig. Jag och Helena hittade en ny favoritdrink, grasshopper! Vi beställde för övrigt exakt samma saker hela kvällen, haha. Nä, nu blev det här för långt. Idag har jag bakat och imorgon fyller Kajsa 20. Godnatt!

* 13/6.

Idag hade Olivia bal (hon var såklart finast av alla) och vi var där och kollade när dom gick in. Gud vad dom var små och så fina. Och underhållande. Finns det något roligar än femtonåriga flickor med femton centimeter höga klackar? Vi fick också kramas med Torkel, Björne, Stina och Carro. Så fint. Efteråt åkte vi till Kristineberg och grillade. Eller jag vet inte om man kan säga att jag grillade, jag fick två korvar och sa tack. Nu är det dags för sängen. Godnatt!


* Äntligen!

Jag har kämpat, kämpat och kämpat. Och äntligen har jag 500 vänner! Har legat på mellan 488 och 498 i typ ett år, men igår klarade jag det tillslut!


* <3

Juste! Igår firade mina fina, fina föräldrar sin 22a bröllopsdag. Duktiga de är. Älskar dem.


* 11/6.

Torsdagen var så mysig! Först var vi på Felicias utspring, sen åt jag och Sofia lunch i stan samt hämtade Felicias present. Efter det åkte vi till Skrubba och Felicias supermysiga mottagning. Där blev vi bjudna på glow, rostbiff (som Felicias pappa slaktat själv) och tårta från Barbro. Kom hem runt halv elva, skönt. Igår träffade jag Mira och Issa på dagen och åt glass, på kvällen var vi på Jonathans mottagning. Sista mottagningen för i år! Idag börjar jag känna mig lite dålig, så dagen ska spenderas i sängen. Sorgligt med tanke på vädret, men det får vara värt det.

* Grannen i Beck.


* "Risk för kraftig åska och rikligt regn"

Haha stackars lilla Felicia som springer ut idag. Aja, bara att hålla tummarna att det inte stämmer! Jag känner inte heller för att sto och glo på henne i regnet...

Godmorgon!

* 8/6.

Himla mysig dag idag, den har spenderats i stan med Helena, Renen, Sara och Carro. Så fina, jag glömmer nästan bort det. Gick runt lite i stan och åt glass i kungsan. Känns verkligen som att dom aldrig var borta, även fast dom har bott i Amerika i typ tio månader (eller är det nio?).

Imorgon tar lilla Felicia studenten, puss på det och godnatt!

* Landet.


* 7/6.

Helgen (dvs torsdag till måndag) har varit så himla bra. Vi har bara varit på landet och myst och druckit vin och solat. Jag, Kajsa, Veronica, Angelica och Berra. Igår kom jag hem sex-halv sju, åt middag, duschade och åkte sen direkt in till stan för att träffa Renen och Helena som äntligen är tillbaka i Sverige. Vi myste på Café 60 tills det stängde. Idag har jag bara jobbat tre timmar och solat, mer orkar jag inte ta mig för, man är så död efter en helg på landet. Konstigt nog. Har förresten äntligen sett finalen från i söndags haha, så bra, Simon!!!

* 2/6.

Igår tog Jessica studenten! Sjukt. Nu är jag verkligen ensam kvar, haha... Hur som helst, först var vi och kollade på hennes utspring. Hon var så duktig i sina klackar. Efter utspringet träffade jag Hanna (som förövrigt fyllde 20) i stan och vi satt och kollade på flaken. Vi såg bla Jessicas flak. Så himla kul. Och sen, efter att ha hämtat hennes present, åkte jag till Jessicas mottagning. Var först av alla, även före Jessica, haha. Åt smörgåstårta och åkte sen till Cirkus där jag och Filip tittade på The Umbilical Brothers som Filip hade fått biljetter till. Det var helt okej kul, lite för långt bara. Och det var den första officiella sommardagen det!