* Sicilien 18-25/6.

Bokades i veckan. Det kommer bli så jävla mysigt. Jag har alltid velat åka till Italien. Det kan bli jobbigt med all pasta osv, men det går nog bra. Gud, jag längtar så himla mycket. Kolla bara vad fint det är! Puss.

Cefalu Sea Palace Hotel


* 22/2.

Idag fyller min farfar år. Älskar honom. Puss.

* Puss på mig!


* Big Brother.

Nu räknar vi ner tills Big Brother börjar, tio minuter kvar!


* 20/2.

Igårkväll var lugn och skön, jag och Kajsa var hemma hos Lina och myste. Idag har jag och Felicia varit på en restaurang på Söder och ätit glutenfria crepes. Hehe. Så himla gott, helt sjukt. Tänkte bara äta en efterrätt egentligen, men när jag kom dit blev jag så sugen på en varmrätt och tog en med strimlad biff, cheddar, tomat och champinjoner. Blev galet mätt, men kunde ändå inte låta bli att ta en efterrätt. Blev en så kallad "Crepe Normandie", en flamberad i calvados med äpplen i. Båda var så jävla goda. Jag är fortfarande mätt, hela tre och en halv timma efter. Då vet man att det var god mat.

* 19/2.

Igårkväll skulle vi egentligen till Entourage, men eftersom vissa tråkmånsar trodde att vi inte skulle komma in och gick ur kön så hade vi andra inget val. Vi hamnade på Soft istället. Hade aldrig varit där förut, men det var väl okej. Inget jag hade betalat för så det var tur att Hanna var stammis där och fick in oss gratis, haha. Det var en lång, trevlig kväll som avslutades på Donken i Fridhemsplan med dom stackars Bålstaborna.

* Himlen är oskyldigt blå.

Idag var jag på bio, vi stod och försökte bestämma film i ungefär tusen år. Det blev till slut Himlen är oskyldigt blå. Bra film, men inte alls vad jag hade förväntat mig. Den utspelade sig på 70-talet och det älskar jag, såna filmer gillar jag nästan alltid. Bara för att det är så kul att kolla på kläderna och miljöerna. Och sen tänker jag på att min pappa såg sådär hemsk ut när han var ung. Stackarn.


* 17/2.

Godmorgon! Igår jobbade jag hos mamma, det var en väldigt konstig dag där. Jag skulle bara komma dit och plocka mina startpaket som vanligt. Men det slutade med att jag fick sitta och svara i telefon halva morgonen, sen äta tårta och sen agera snickare med stolarna i köket. Men det var bara trevlig. Idag är jag ledig och ska träffa fina Mira och ge henne hennes försenade födelsedagspresent som kom med posten iförrgår. Mysigt.

* Ett försenat alla<3daginlägg till mina allra bästa personer.


* Middag på Rabarber.

Alldeles strax ska jag och Filip åka till en restaurang som ligger ungefär där han bor som heter Rabarber. Jag har velat gå dit i över ett år och vi har sagt att vi ska, men det har aldrig blivit av. Nu har han bokat bord där till klockan åtta. Han har lovat att bjuda mig på lamm, mmm!
Världens bästa pojke <3

* Alla hjärtans dag.

Idag är det alla hjärtans dag. Morgonen började bra. Mina föräldrar, som jag älskar mest i hela världen, hade ställt en låda med såna där geléhjärtan och varsitt kuvert till mig och Olivia på köksbordet. I kuvertet låg en hundring. Så snällt och så onödigt. Jag älskar helt onödiga presenter, det är då man blir allra gladast. Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, Filip ska nämligen överraska. Förmodligen ska vi ut och äta och det duger bra för mig. Jag som älskar mat. Jag funderar på om jag ska vara en gullig flickvän och (eftersom jag är ledig idag) baka något gott till ikväll. Men vi får se hur det blir med det.


* 13/2.

Igårkväll var en alldeles lagom utekväll för mig, med tanke på att jag fortfarande känner mig lite dålig till och från. Men jag blev så nostalgisk igår, jag började sakna att vara sjutton. Det gör jag iofs oftast, men extra mycket igår. Jag saknade nakenberget, jag saknade vodka, jag saknade det lilla gänget. Här är bilder från igår:

* Come what may.

Ikväll när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle se på Moulin Rouge. Jag har inte sett den på hur länge som helst, kanske två år om inte mer. Det här är alltså en film som jag har sett (utan att överdriva) ungefär hundra gånger. Den har varit min favoritfilm alla kategorier sen jag såg den första gången för åtta år sen. Och den är fortfarande lika bra och jag gråter fortfarande lika mycket. Dvs till varannan scen ungefär. Jag har aldrig i mitt liv gråtit så mycket till en scen som den här.

Åh, jag får en lyckoklump i magen när de sjunger på elefanten och han ställer sig på den där lilla knoppen och sträcker ut armarna, och i tangoscenen när han skriker "Whyyyy does my heart cry" medans argentinaren sjunger "Roxaaaanne" precis efter att the duke säger "Let Zidler keep his fairytale ending".

Jag är en sån jävla tönt. Godnatt.

* Learn something every day - 10/2.


* 10/2.

Idag kom mina fina, fina kläder förresten. Och alla passade perfekt. Hämtade även mina nya last season-sandaler som jag köpte för 129 kronor. Dom passade också perfekt. Så nu sitter jag här, två par skor, en kjol och ett par formidabla shorts rikare. Haha. Så himla bra.

* Grattis bästa Mira <3

Fina, fina, fina vän. 20 idag. Puss på dig.

* Learn something every day - 9/2.

*

* Kom nuuu!


* Fräsch.

Det är aldrig kul att inse att det var fyra dagar sen jag sist:
duschade
gick utanför dörren
åt en ordentlig måltid
träffade människor
hade kläder på mig

* 5/2.

Hejhejhej, säger en jättesjuk Isabella. Tänkte lägga upp en bild som visade hur sjuk jag faktiskt är, men jag såg tillochmed värre ut än jag trodde. Idag har varit en konstig dag, har legat hemma och haft ont överallt hela dagen. Och nu på kvällen skulle jag egentligen ut för att fira Mia, men hon har inte ens hört av sig om vart vi ska osv, så jag orkar inte berätta att jag inte kommer. Haha. Så nu ligger jag här och kollar på Melodifestivalen i min ensamhet. Och det är jag nog ganska glad för. Puss.


Vi kan låtsas att jag ser ut såhär idag. Fixad, fräsch och helt okej söt. Förmodligen även väldoftande, vilket jag sannerligen inte är i verkligheten.

* BB.

Seriöst, saknar big brother så jävla mycket. Det måste vara det bästa program som nånsin gått på tv. Haha. Jessica <3

* En bild bara.


Jag och Carro i lördags, glada