* Riga, here we come.

Nu är allt packat och klart, jag ska gå om tio minuter. Jag har med mig hundra tjugolappar och tre par skor. Hoppas jag överlever. Hejdå!

* 28/2.

Idag är jag uppe tidigt. Klockan tio, oj oj oj. Anledning? Kryssning ikväll! Det ska bli som en liten semester, båten åker idag på dagen, imorgon får vi gå av i Riga, och sen är vi hemma på tisdag. Jag ska hytta med mina kära, kära vänner Mira och Jessica. Det ska bli så himla bra. Puss!

*

Ikväll ska vi mysa med popcorn och film. Det här ska bli en nykter helg. Vi peppar kryssning på söndag istället! Awesoooome

* 26/2

Och jag missade stängningstiden idag igen. Men det gör inget, för idag har jag köpt kläder. Jag har köpt tre klänningar, en tröja, ett diadem, ett par örhängen och två armband. Det var längesen. Så jag är lycklig. Puss!

*

Det var stängt... Jag är jätteledsen.

* OCH så försöker vi igen!

"Varor från Etail Sweden AB/Have2have.se hämtas efter **.00 på ***gatans ***butik."


* Learn something every day - 16/2.


* <3

Idag är det alla hjärtans dag+sjumånadersdag. Så himla mysigt. Ikväll ska alltså jag och min lille ut och äta. På världens bästa restaurang såklart. Vi ska byta presenter och pussas. Det ska bli så fint. Och det är precis vad jag ska göra mig själv nu, fin! Pusshej.

* Trubbelhoran!


Snyggingen troublewhore lottar tydligen ut presentkort, najs! Hon är awesome och skitsnygg. Pussssss!

*

Nu har jag hämtat ut den stora, gröna kryssningsbiljetten. Alla var duktiga och hostade upp sina 140 kronor. Även jag. Och nu har jag sex kronor och åttionio öre på mitt konto. Formidable.

* Här är två bilder på mina superfina nya skor. Och mina överdrivet ådriga fötter.


* Bara två timmar och fyrtiofyra minuter kvar.

Jag insåg just att klockan bara är kvart över två...
Jag längtar tills klockan fem.

* Skor <3

"Varor från Etail Sweden AB/Have2have.se hämtas efter 17:00 på ***gatan 30. Uppge löpnummer *** och pinkod ***. Leg obligatoriskt."

Ungefär ett sånt sms fick jag alldeles nyss. Vilket betyder.... ATT MINA SKOR HAR KOMMIT. JAAA!

* Vinn!

Gratisbio.se är jättebra. Ännu bättre om ni hjälper mig. På den här sidan får man gratis biobiljetter eller presentkort. Det får jag om ni hjälper mig genom att bli medlem där. Och jag vill väldigt gärna ha gratis biobiljetter och presentkort, vill inte ni?
Snälla, hjälp mig att tjäna poäng! Puss.

* 11/2.

Jag såg kriminell ut på mitt passfoto. Eller sjuk. Vet inte riktigt vilket. Men vad spelar det för roll? Fult blev det iaf. Pju, man vill ju inte bryta trenden.

Idag är jag iaf hemma... Ska egentligen träffa Jessica idag, men jag är fan för sjuk alltså. Imorgon ska jag både jobba och gå på nån konsert med mamma på kvällen. Jag tror inte jag orkar det heller. Men jag måste ju. Det blir tårta på jobbet och den där konserten är ju betald. Fan...


* 10/2.

Idag måste jag fixa passhelvetet på riktigt. Och jag som är sjuk. Fyfan. Jag vill ju vara snygg ju!? Jag måste alltså både tvätta håret och sminka mig. Jag hatar att sminka mig.

Iaf, till något viktigare. Idag fyller en av mina allra finaste vänner nitton år. Hon heter Mira och är jättesöt. Här är hon:

Grattis <3

* 9/2.

Jag slapp ta bild igår, pju. Men jag bokade, allt är klart, så nu peppar vi Rigakryssning den 28e februari! Fina kläder,  dans, hyttdelning med typ världens finaste vänner, ingen mat och lettisk sprit. Vad kan gå fel?

* 8/2.

Det har varit en bra helg, men nu är det måndag igen. Idag ska jag boka kryssning och fixa pass. Måste ta en ny bild, vilket betyder måste vara snygg idag!!! Fan. Det vet ju inte jag hur man gör.


* 4/2.

Idag var jag och Cicci i stan och hon köpte typ världens snyggaste skor. Jag dog när jag såg dom. Det är svårt att vara glad för hennes skull. He he he. Nä, jag klarar det. För jag fick hem mitt paket från h&m idag, jaaa! Min fina paljettkavaj låg där i. Puss på den, puss på rea och puss på att jag kan få använda den redan imorgon!

* 3/2.

Idag har det införskaffats världens bästa födelsedagspresent. Färgen, temat, affären, allt är perfekt. Ni andra kan ju försöka slå den liksom. Ha!

Förövrigt kom det fram en liten asiatkille med hemskt ful hårfärg och frågade om vi visste hur man gör karibisk banansoppa. Det visste vi inte.

* Men ge mig skor, tack.


* Lilla Mia är stor.

Igår fyllde lilla Mia år. Arton år. Den enda lilla är stor nu. Det känns tråkigt. Dagen i ära bjöd hon oss på tacos och glass med jordgubbar. Och lite bubbel förstås. Ända bort i Bålsta var vi. Det var mysigt. Puss.


Och puss på Mia!

* Paradise Hotel <3

Det är paradisefinalen nuuuuu! Heja Jackie, heja Jackie!
Sen är det slut... Kommer sakna't.

* Mellooooow.

Okej. Här får jag precis, av en slump, reda på att melodifestivalen börjar nu på lördag. Är det jag som är totalefter eller har det inte alls varit lika mycket reklam och skit om det som det brukar? Det brukar ju vara världens grej. Och när jag ändå är inne på ämnet undrar jag varför i hela friden det ska vara i Örnsköldsvik och Sandviken? Haha, kom igen liksom.

* Jag gillar't.

I lördags var vi på ace, bäst! Vi träffade Johanna o co, Stancy med pojkvän, Jonas, samt Veronica, min fadder haha. Alla hänger på ace. Puss på det. Det var en bäst kväll med bästa låtar. Ja.