Februari

Jag kom just på en sak, det är den sista dagen av januari. En månad går rätt fort, sen är det bara 11 kvar, sen 12 till och sen knappt 9 och sen är jag 18 och får gå ut och allt sånt. Okej jag tänker för långt. Men ändå, en månad är inte länge.... Och om ca fem månader så sklijs vi åt. Känns så skumt. Folket har pratat om det rätt mycket den här terminen, men det slog mej itne förrns igår att det faktiskt är sant. Vi har ingen aning om hur det kommer bli när vi börjar gymnasiet, kommer vi ses? Jag vet att "vi" kommer det, men jag är inte säker på hur inblandad jag kommer bli i det hela. Och det känns piss. Alla kommer ses, men kommer nån ringa mej lixom? Känns inte som att folk brukar göra det. Dom "glömmer"? Oh well, håller tummarna för att det kommer funka. Men jag kan verkligen inte tänka mej en lunch i en annan skola, med andra människor, det blir fel. Man ska se Lisa, Mira, Sinika, Jessica, Holly och alla andra runt omkring sej. Och tänk rasterna. Vem vet om jag ens kommer ha nån att spendera dom med. Jag kanske hamnar på en skola med bara massa skitmänniskor eller massa osociala jävlar. Tänk om. Jag kommer sakna alla. Jag pratade med mamma om det igår (när jag precis hade insett sanningen) och jag kände hur tårarna kom, det är så fel. Och det gör det inte bättre att allt annat oxå är fel just nu, ska inte nämna nåt speciellt, men det finns en hel del.

When you miss someone the most, it can only get better
Just det där citatet är det som håller mej uppe just nu, det som håller mej på jorden. Det ger mej hopp. Och en låt med Amy Diamond av alla människor, men jag tycker den är riktigt fin. En låt som jag går runt och sjunger på är den där "What can I do to make you love me (dutudutu) what can I do to make you caare" Vet inte vem som sjunger eller vad låten heter men den är bra.

Nu ska jag sluta, jag kom just på att vi har 40 engelskaglosor och jag vet inte om dom är till imorgon eller på fredag, men jag kan inte göra något åt saken eftersom jag har mina papper i skolan. Vi får hålla tummarna att det är tills på fredag.

Godnatt

Moodswings

Hejhopp lingonsnopp!
Känner mej extra påhittig just nu haha. Jag vet inte vad det är med mej, jag har värsta humorsvängningar. När jag vaknade imorse var jag fett seg som vanligt och orkade inte gå upp. Så fort jag hade gått upp var jag alldeles glad, sen kom jag till skolan och fortsatte vara glad. Helt plötsligt var jag typ skitsur, fem minuter senare var jag glad igen. Sen gick vi till simhallen, då var jag på bra humör, sen när jag gick därifrån var jag helt plötsligt alldeles gråtfärdig. Sen kom jag hem skitglad. Sen åkte jag till mina barn och var fortfarande glad, kommer hem och är sur som ett åskmoln, nu känner jag mej som en femåring, men jag slår vad om att om tio minuter kommer jag slå ner allt som kommer i min väg. Kommer somna gråtandes och vakna som en solstråle. Det är min vardag det. Och idag var jag ändå rätt jämnglad jämfört med andra dagar....
Godnatt

=D

Nu är jag på stora essingen och vaktar barn. Mysmys, vi har en kladdkaka i ugnen mums. Den ska ut om 54 sekunder. Jag får fatta mej kort. Har tagit lite... saft *HOST* ska betala faktiskt (a)
hejhopp

Freddy Åsblom :D ^^

Asså kolla på killen :D Så jävla söt hihi ;) Nu hittade jag ingen bra bild på honom ensam men ^^






Asså kolla på killen :D Så jävla söt hihi ;) Nu hittade jag ingen bra bild på honom ensam men ^^

hoenight+bio+skola

Tjolahopp!
Det var ett tag sen, jag skyller på mkt i skolan. *HOST* Helgen var underhållande, i lördags vare hoenight och Jessica kom hem till mej innan för att hitta bra kläder sen drog vi till elin och fixade hår, smink m.m. sen åkte vi till minna och horade oss haha sjukt kul. Alla var mer eller mindre utklädda till horor utom Gabbie & Lexie. Kvällen blev fylld med konstiga orgasmtävlingar och charader hah. Efteråt följde Sinika med mej hem, det var längesen vi umgicks bara hon och jag lixom, och vi pratade lite allvar och så, så det kändes bra :) Älskar dej Sinika, don't you forget it! På söndagen åkte jag, Lisa, Mira, Issa, Minna & Lexie på bio, vi såg Rosa, fett bra film faktiskt hah. Ville var så sjuuukt söt, varje gång han kom hördes ett högt ååååhh från mittenraden (dvs oss) haha. Riktigt gullig film. Sen blev det såklart måndag igen, sen tisdag, sen onsdag, men dagarna har gått rätt fort faktiskt. Vi fick tillbaka svenskan, VG+, kan inte säga att jag är missnöjd haha. Men son som jag hade pluggat som en tok till fick jag bara VG- på.... hmm, får kämpa mer till nästa läxförhör, för VG det ska jag ha! Det har jag bestämt hah. Mja, nu ska jag snart dra mej iväg, ska vara barnvakt som vanligt. Kaching. haha.
Tack o hej!

WW1

Nu har jag pluggat WW1 hela kvällen, känner mej typ fett duktig, fast väldigt trött och uttråkad. Men det är väl värt det hoppas jag. Imorgon är det dax, the big läxförhör is coming. Apropå skolan, vi hade tyskaprov idag. Omprov here I come säger jag bara. Menmen, va ska man göra. Nä nu ska jag fan sova.
Natti

:)

asså det är ju inte i klass med "han är bög, åh va har är bög, han är så jättebög, han har världens största rövhål, du skulle bara veta", men ändå bebisen är skitsöt :D
http://youtube.com/watch?v=IS4JQP_6RyI

konsert :D

Vi var lite oroliga under dagen eftersom Linn inte mådde bra att hon kanske skulle gå hem och vi blev lämnade själva haha. Men så vart det ju inte :) 
Hihi konserten gick ju helt okej! Lunchkonserten gick dock bättre, men då sjöng vi ju bara hilmen runt hörnet. Det var när vi skulle göra I gave you my everything som vi fick lite problem. Det första var ju att jag glömde sätta på förstärkaren haha. Så vi fick börja om från början. Sen lät Linn bli att spela, jag tog fel toner och missade även ett par stycken. Sen så hördes varken jag eller Sinika i refrängen, mindre bra. Men folk verkade tycka att det var bra ändå haha. Hilmen runt hörnet gick helt jävla jättebra, jag är jättenöjd (a) hihi. Nejmen, ingen sjöng falskt nånstans (tror jag :P), ingen sjöng fel, jo en gång, men det var ju ingen som visste att bara Linn skulle sjunga "som om". Så här efteråt känns det bra. Det var lite komiskt när Jonas skulle trumma till Sanna & Freja haha, men jaa...
Pusshej

konseert :|

Hola!
Imorron är det våran konsert >< fyfaan, det är är inte kul asså. Men jaa, det blir väl bra hoppas jag, bara jag inte tappar basen eller nåt liknande lixom. Hoppas även att Sinika inte drar på för snabbt för att hon e nervös eller att Linn spelar fel toner. Nej, jag ska oroa mej för mej själv, dom får oroa sej för sej själva. Och så ska vi ju oxå sjunga himlen runt hörnet, har inte riktigt lyckats lära mej "som ett rö" haha, men det är nog ingen som märker om jag gör fel. Fast Sinika & Linn kommer tyvärr garva ihjäl sej efter som dom av nån anledning tkr att det är hysteriskt kul varje gång jag sjunger fel där. Jag ser inte riktigt det roliga.
Godnatt

kul värre xD

min tråkiga humor asså haha

http://www.youtube.com/watch?v=VOJZ9u7xrsU

hårt

Nu är jag trött. Men det är så långt till mitt rum. Jag kanske skulle sova här i arbetsrummet istället ? Ja, det ska jag nog. Blir kanske lite hårt att sova på golvet, livet är hårt ibland. Rätt ofta faktiskt. Särskilt mitt. Men just nu är jag rätt glad. Men vi får se hur det är när jag vaknar imorrn :) Jag undrar om det kommer vara lika kallt som att vakna på Ekerö haha. Fyfaan, det vare värsta jag har varit med om. Jag vaknade och hackade tänder, även fast jag hade dunjacka. Det skumma var att jag sov så skönt, fastän Tiffy och jag delade på mitt duntäckte, asså vi låg typ på det och med det över oss, så man kan säga att det var rätt trångt, men det var kanske därför jag inte frös på kvällen? Jaja, varför tänka på det här nu, nu kommer jag bara drömma frysdrömmar.
Godnaatt

matte >.<

Nu har jag gjort matteläxa i x antal timmar. Kolla, jag tillome pratar mattespråk. Jaja, det känns ändå rätt bra nu, första läxan gjord den här terminen. Sen kände jag att jag var värd att sitta här en stund hihi. Jag sitter här och kollar på himlen runt hörnet ( http://www.youtube.com/watch?v=rHT477ffjGo ) och försöker lära mej "som ett rö" haha, det går väl okej ^^ men på onsdag ska jag kunna det. Ja, det ska jag! Jag ska även ha lärt mej alla mina jättemånga toner på basen. A, E, F#, D och nån till :P Det är mitt nyårslöfte. Eller ja, nåt sånt. Nu gör jag inte så mkt, chattar med Liina och ska nog sova snart. Det är faktiskt imorgon, eller idag, eller asså idag, fast imorron, eller igår? Ja, du fattar. Eller inte.

Godnaatt :D

efter middagen

Hejhej :)
En dag har gått av fem, snart äre helg. Typ. Jag har ätit middag och nu är det  väl dags att göra den där matteläxan snart. Kul. Är det nåt kul på TV idag? Håller inte koll på sånt. Tittar inte så mkt på TV längre, det är mest datan som gäller haha. Aja, hoppas det finns nåt kul att se, pallar inte sitta här hela kvällen, då kommer jag aldrig i säng. Ondskan har jag inget kvar att läsa i. Trodde det skulle kännas jätteskönt och det tyckte jag oxå igår. Men nu börjar jag sakna ondskan lite grann haha. Det var lite mysigt att läsa på nåt sätt, gör ju aldrig det nuförtiden. Kanske skulle börja med det? Nej, det skulle aldrig gå, datan skulle alltid gå före. Okej, vem bryr sej om om jag ska läsa  eller inte, det här börjar bli riktigt tråkigt. Ska jag kanske ta en tupplur? Det är jätteskönt att göra sådär efter skolan. Men jag är inte så trött. Bättre att göra matteläxan. Eller sitta kvar här. Så får det bli.

God kväll ^^

kycklingstuds

Jag sitter uppe och spelar kycklingstuds ( http://www.extrude.se/speldemo/tigerstuds/kyckling.swf ) haha, fan jag har blivit besatt, det är min tvillings fel haha ^^ Dumma Liina ><

godnatt, nu ska jag sluta !

ondskan :D

Nu har jag läst ut ondskan :D Fan va jag känner mej nöjd med mej själv (a) Den var jättebra, som försväntat, men nu återstår det mindre roliga i uppgiften, dvs skriiva om boken, nej böckerna till och med. Vi har ju nämligen läst vittula oxå, fast jag var nog den enda som tyckte att den oxå var bra, menmen va gör man lixom? Om vi har svenska imorgon så ska jag börja skriva då, det vore ju bra faktiskt. Men ååh nu blev jag jättesugen på att se filmen ondskan. Kanske skulle göra det imorgon eller nåt :) nu får jag nöja mej med att kolla på trailern och på klipp från filmen ^^
Förhoppningsvis så går jag och lägger mej snart så.. godnatt

middag

Guten tag!
Nu är min morfis här, ska äta middag å så. Fisksoppa mihii, låter piss men är sjuukt gott :D
Kom och tänka att på att musikklassen har sin konsert på onsdag, det kommer få åt helvete, jag kan inte ens mitt utantill. Menmen, skämmer jag ut mej så skämmer jag ut mej, det finns inget att göra. Men lite pinsamt vore det nog. Sen nu så ska vi sjunga himlen runt hörnet oxå och jag känner på mej att den kommer gå bättre än våran I gave you my everything >< Men jag på bas lixom ? Hur tänkte vi ?

Hejsvejs

söndag

Godermorgon :)
åt nyss frukost, tänker lite på vad som ska hända idag. Det är väl typ tänkt att jag ska läsa ut ondskan, men jag har ca 120 sidor kvar så jag tvivlar på om det kommer bli så. Känner för att gå ut nåt idag, få lite frisk luft lixom. Det vore nog en bra idé. En promenad helt enkelt, skulle jag nog behöva. Nåt annat jag skulle behöva är pengar, det ständiga bekymret eftersom jag får mer eller mindre inga pengar av mina föräldrar. Jag äger för tillfället 220 svenska kronor som jag fick när jag var barnvakt. Jag ska fan ta upp det där med  mina små päron igen. Men det kommer bli samma svar som förut, "å vad ska du göra då?" Då är det tänkt att jag ska komma på nåt slags slavarbete åt mej själv för att få mer pengar. Då kommer jag inte på något och då får jag inga mer pengar. Det är lika kul varje gång! Inte. Jaja, får väl hoppas på bättre tider. Det där passade fan inte in ><

Tack o hej leverpastej

godnatt

Jag hatar att jag aldrig lyckas gå å lägga mej när jag säger att jag ska göra det utan att det ska ta typ 1½ timme innan jag faktiskt gör det. Det ska nog bli ett av mina 53684 nyårslöften iår. Aldrig vare uppe längre än till.... 1.00 fåre bli! Det är lika bra, så man får ut något av dagen efter lixom :)
Jaja, godnatt (på riktigt den här gången)

at night

Nu börjare bli sent . Ska väl börja dra mej mot sängen lixom. Men jag kan verkligen inte sluta lyssna på Imogen Heap :D Fan va hon e bra! Jag bara älskar speeding cars, headlock & oh me oh my, dom är nog bäst! Och så blev jag påmind om sommaren, åååh va mysigt! Och skolavslutningen som brukar vara helt underbar, det här året kommer det nog bli annorlunda... Jag menar, inte för att jag inte vill ha sommarlov, men fan va tråkigt det kommer bli att lämna ängskolan. Jag vill inte. Klart det känns lite läskigt oxå med gymnasium och grejer, tänk om man inte kommer in osv. Men jag ska ju, som alla andra, bli pluggis i år :) Så det löser sej väl. Nej nu vill jag inte tänka mer på det där. Det är ju ändå helg, då ska man njuta. 

Weey lyckades äntligen lösa minneskortsmysteriet! :D Asså till mobilen å det :)
jaja, det var väl allt

Godnatt ! 

uttråkad

hmm, jag är inte sådär jättebloggig av mej, men eftersom jag har en.. varför inte använda den :D eller använda, säger man så ? xP jaja, palla :P
här sitter man å tänker.... då kommer jag på att jag har ingenting att tänka på. jag har inget som jag ser fram emot och ingenting kul alls för tillfället. det måste det verkligen bli ändring på!
jag Linn och Sinika pratade om att ses idag eller ikväll eller nåt sånt, men så verkar det inte bli, vi har inte pratat sen igår och jag har alldeles för mycket att läsa >< vi kom nämligen på att vi har inte umgåtts alla tre sen valborg och det kändes lite... äh, jag vet inte, inte bra iaf :P
men ja, det blir nog bra :) nä nu ska jag sluta leka optimist för det är jag inte! bara ibland (a)

tack o hej