* Julafton.


* Avslutning ._.

Så jävla skönt med avslutning imorgon. Alltså jag menar, jag har ju ångest. Men vad ska man göra? Det är klart att det ska bli skönt att sluta för ett litet tag. Och idag har jag lämnat in min nyårsklänning, så nu ska den bli kort, kort, kort. Eller ja, iaf mycket kortARE.
Så det blir jag, mina ben och Göteborg!

*

Damn. Jag insåg nyss att vi nu (eller ja, om ungefär ett dygn) har gått exakt halva vår gymnasietid. Det är fan stört. Det känns som att vi här gått här typ... alltid, samtidigt som det känns som att vi började alldeles nyss.

Halva tvåan har vi gått. Och jag kan inte påstå att jag har klarat det. Men vad ska man göra?

* Jag älskar julen.

Jag hatar julen. Jag hatar julklappar. Det är nu mindre än en vecka kvar tills själva aftonen. Och jag har en. En! Det kallar jag ångest. Om det inte var så att lönen kommer ganska precis ungefär nu, så skulle jag förmodligen ha lite smått panik. Men nu vet jag iaf att jag har råd att köpa några. Annars vore det iofs mest trist för mina nära och kära.* I just wanna die in your arms.

Ibland är gamla låtar det bästa som finns.

* Life sucks big time.

Jag vaknade igårnatt och mådde bajs. Inte konstigt då min temperatur visade sig vara 38,7. Jag tar tempen idag igen i hopp om att den ska ha sjunkit. Men nej, den ligger på 39,4. Jag tror att jag vill dö.

* <3

Jag vill bara nämna en fin vän till mig. Ingen text, ingen skit. Bara... puss.


* Du frälsning åt oss gav.


* FB.

God i love her.

"Jag heter Filippa Bark och du tittar på... tv."

* Favoriter. Gamla och lite nyare.


Wake me up when september ends - Green Day
Apocalyptica Bittersweet - HIM & The Rasmus


Wenn ich ein junge wär - Fräulein Wunder
Paparazzi - Lady Gaga


Let me sign - Robert Pattinson
Take on me - A-ha


The winner takes it all - Abba
Prelude 12/21 - AFI


Anyplace anywhere anytime - Nena & Kim Wilde
Rette mich - Tokio Hotel


Come give me love - Ted Gärdestad


* Och där försvann min nyårsångest.

Jag skaffade mig nyss slutgiltiga (tror jag) nyårsplaner. Det ska bli så jävla najs. Jag, Kajsa och Cicci ska åka ner till Göteborg och fira in det nya året. Vi beställer biljetterna redan imorgon.

Det som är så bra är att Ciccis mamma bor där så vi slipper betala för boende. Och mina föräldrar betalar biljetterna ner och upp igen. Så det blir totalgratis. I like it.

* Rött.

Jag har gjort det lite juligt fint här. Hahaha. Fråga mig inte varför för jag vet verkligen inte.

Tyvärr vägrar det komma fram. Men vad ska man göra?

* Måndag in my heart.

Helgen har varit lugn och trevlig. Idolkväll med Olivia, stan med Matilda, kvällspromenad med Kajsa, Cicci och Chile, vinlunch hos farmor. Skolan däremot. Inte lika lugn. Skolan är, för min del, rent ut sagt galen just nu. Och ändå gör jag inte ett skit. Nu till exempel. Golden oppurtunity att börja komma ikapp. Gör jag något? Nej. Oh well, strax har vi naturkunskap, det enda ämnet jag inte ligger efter i. Puss på det.

* Några onödiga och fina bilder på mig. Haha.


* Mensvärk.

Jag har sagt det förut och jag jag säger det igen. Människan är förjävla skön.

* "I gave up washing it a while back."

När jag vaknade imorse(?) slog jag på femman och kollade på Jay Leno. Robert Pattinson var där. Rätt ironiskt med tanke på att jag är typ den enda i världen som inte dreglar efter honom. Men iaf, han är ju fett skön. Haha. Jag gillar honom. "And I'm just... gay"* Catalog.se

Min mamma har köpt en klänning till mig. Den är svart och jättefin. Jag vet inte när jag ska ha den, men kanske jul eller nyår? Problemet är att den är så jävla lång. Den är typ till knäna. Jag funderar på om man kan sy upp den, men den är i sånt där tunt tyg så jag tror inte att det skulle gå så bra. Jag klarar iaf inte av det. Problem, problem.

* The seven deadly sins.

  • Vrede / Wrath / Ira
  • Lust / Lust / Luxuria
  • Avund / Envy / Invidia
  • Frosseri / Gluttony / Gula
  • Girighet / Greed / Avaritia
  • Högmod / Pride / Superbia
  • Lättja / Sloth / Acedia

* Wir hören nie auf zu schreien, Wir kehren zum Ursprung zurück.

Well. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. O - M - G kanske?

* December.

Jag insåg precis att det nu är december. December. Min favoritmånad är över och nu är det vinter, vinter, vinter på riktigt. December betyder julafton, nyårsafton, luciatåg, släkt, presenter, stämning, pynt, snö och framförallt lov. Jag vet inte riktigt om jag är redo för det ännu.